Wkanl

Hoe om te stoppen met het bijhouden van de Joneses

We weten allemaal "dat" familie... de gelukkige, perfecte familie die lijkt te hebben het allemaal. Iedereen heeft een "Jones" familie op hun blok en terwijl sommige hun schouders ophalen en niet schelen dat de "Jones" net thuis een nieuwe Mercedes gebracht, anderen het gevoel alsof ze nodig hebben om niet alleen houden, maar voor deze buurman te overtreffen of zelfs vriend. Als je gedwongen voelen om bij te blijven met de buren, maar wil stoppen met het nastreven van een potentieel onbeperkte concurrentievermogen, er zijn enkele stappen die u kunt nemen om uit de "een up" trein.

Stappen

Hoe om te stoppen met het bijhouden van de Joneses. Denk na over wat de oorzaak van je om te reageren op de joneses 'welvaart of acties.
Hoe om te stoppen met het bijhouden van de Joneses. Denk na over wat de oorzaak van je om te reageren op de joneses 'welvaart of acties.
 1. 1
  Denk na over wat de oorzaak van je om te reageren op de joneses 'welvaart of acties. Wat ligt aan de basis van te willen houden met deze familie? Er is meestal een diepere reden waarom u wilt op de hoogte blijven met de buren en het is niet alleen omdat je wilt een nieuw jacht. Graven diep van binnen om te proberen om de reden waarom u kunt zich gedwongen voelen om "een up" iemand anders te vinden:
  • Carrière frustraties. Als u al het gevoel als een hamster op een wiel op het werk, waar je harder werken, maar lijken niet om ergens te komen, kan je een beetje gestoken door een ander materiaal lofbetuigingen te voelen. Het kan verleidelijk zijn om te veronderstellen dat iemand anders het hebben het een stuk makkelijker dan u en krijgt leuke beloningen op te starten.
  • Lage eigenwaarde. Het gevoel alsof je niet kunt vrienden maken zonder indruk volk of "wowing" hen met geld of een weergave van een perfect leven? Als u licht in de portemonnee bent, kunt u het gevoel alsof je niet kunt vrienden maken of houden ze zonder het indrukwekkende items en in plaats van het realiseren van dit als een onrealistische manier om vriendschappen te maken, zou je vloeken uw gebrek aan fondsen voor uw ontbreken van het bijhouden van anderen.
  • Het persoonlijke leven problemen. Als een gebied van uw persoonlijke leven wordt aangevallen en je gevoel van eigenwaarde in gevaar is, kan het verleidelijk zijn om te zoeken naar de "snel en eenvoudig" fix te voelen superieur aan anderen. De term "degene die sterft met het meeste speelgoed wint" is er een die niet is verloren op je - je gelooft dat materiële rijkdom zal zeker je koopt het koninkrijk, al die tijd het oplossen van persoonlijke problemen die momenteel verontrustend je.
  • Zware jeugd. Degenen die zijn gerezen om "zonder" kan verlangen naar grote huizen en dure auto's als een volwassene. Het zien van een andere familie die dit soort statuut behaalt kan iets wat je gelooft moet de jouwe zo je doel te houden zijn. Aan de andere kant, kunnen veel kinderen die opgroeien in gezinnen met lagere inkomens meer dankbaar en accepteren dat materiële posten waarvoor ze werken en verdienen in plaats van het gevoel alsof ze verdienen omdat ze "gemist" tijdens de kindertijd.
 2. 2
  Bedenk welk aspect je probeert te evenaren of inhalen met. Hoewel meer dan vaak is het allemaal om het geld, soms is het een aantal aspecten een Jones-achtige familie straalt dat drijft mensen krankzinnig, waaronder relaties en werk prestige. Enkele voorbeelden van niet-monetaire sporen naar concurrerende omvatten:
  • Perfecte huwelijk. Elke keer als je hen ontmoet, ze zijn een en al glimlach, knuffels en vol van wederzijdse ondersteuning. Je je zorgen dat de grouching u en uw echtgenoot hebben gaande op het moment heeft iets dieper te kijken dan slapeloze nachten met een nieuwe baby en te veel werk deadlines, maar dit gezeur lijkt alleen maar te verschijnen wanneer je tegenkomt dit perfecte koppel.
  • Perfecte kinderen. Je hebt gehoord dat ze recht Zoals hebben, leiden de sportteams en niet terug te beantwoorden. Je vraagt ​​je af of al dat kritisch denken en "volg de wens van uw hart" chats u al het onderwijs van uw kinderen waren zo'n goed idee na al als je de Jones 'goed opgevoede pak bewegen in synchroniciteit.
  • Bakken met geld. Het lijkt erop dat ze hebben veel meer geld dan jij - die auto, die kleren, het lidmaatschap van de plaatselijke club je voelt dat je kunt alleen maar streven naar...
  • Indrukwekkende carrière. Je bent niet helemaal zeker wat het is dat ze doen, maar de CEO titel lijkt het meest indrukwekkend. Je vraagt ​​je af of het de moeite waard worstelen met fietsen elke dag werken om te zitten in een hokje en piekeren over kantoorpapier wanneer je zou kunnen stijgen als uw buren CEO's.
 3. 3
  Neem de aspecten van de jones 'leven dat je denkt dat je jaloers bent en breken ze in een paar realiteit brokken. Door dit te doen, zal je beginnen te zien dat uw hang naar hun levensstijl bevat enkele grote gebreken. Het nemen van de bovenstaande voorbeelden, laten we eens kijken op de andere mogelijkheden en dingen die je kunt leren over jezelf:
  • Perfecte huwelijk. Het lijkt misschien alsof ze een sublieme huwelijk zonder hik. Natuurlijk, wat je ziet is niet altijd wat je krijgt. Hoewel gelukkig man en vrouw kan worden kussen elkaar op de veranda elke ochtend voordat hij of zij aan het hoofd af te werken, betekent dit niet dat het regenbogen en zonneschijn in huis. Bovendien kunnen ze hebben meegemaakt ruwe plekken en opgelost hen, terwijl je nog steeds het navigeren een, dat is gewoon een kwestie van timing, niet perfectie.
  • Perfecte kinderen. Straight A's en de aanvoerder van het voetbalteam of het hoofd cheerleader wonen naast de deur kan je onvoldoende in de opvoeding departement voelen. Toch doen verworvenheden als deze niet betekent dat een ouder het perfecte kind heeft opgevoed en wie weet wat de eer kinderen doen onder het mom van het zijn "perfect". Duwen van een kind te "worden als" iemand anders zijn kind zal alleen maar leiden tot interne onrust en problemen, plus je niet echt weet wat er gaande is in de andere families.
  • Bakken met geld. In een krediet-gedreven maatschappij, zullen veel mensen de illusie dat ze zijn geladen, terwijl ze in werkelijkheid verschuldigd het shirt van hun rug en sommige geven. Zelfs als de andere familie maakt een hoop geld, voor argument's sake, hoe doen ze het? Als het gevolg van jaren van het onderwijs, enorm hard werken en vastberadenheid, aantekeningen te maken over hoe om vooruit te komen in je carrière en niet wat ze kocht onlangs. Als het gaat om hen werkt alle uren van de dag en nooit tijd doorbrengen met die perfecte kinderen, goed, misschien ben jij degene die het recht heeft gemaakt, zij armer, keuze.
  • Indrukwekkende carrière. Als George Jones is een autoverkoper, net als jij, maar lijkt zo veel beter moeten doen, gebruik maken van zijn succes als een motivator geen twistpunt. Soms zijn mensen geduwd te blinken en denken buiten de doos als ze getuige zijn van het succes van een ander. Echter, als George is een raket wetenschapper, misschien moet je vergapen aan het feit dat je een raket wetenschapper als buurman en in plaats daarvan waarderen zijn succes in plaats van te proberen te concurreren met het. Hebben een aantal goede garens met hem in plaats van te proberen te werven scoren over hem.
 4. 4
  Nadenken hoe je obsessie met het bijhouden van invloed is uw leven. Hoe geobsedeerd bent u met het bijhouden? In sommige gevallen kan een kleine dosis afgunst een gezonde motivator die een lange weg om een ​​vuur onder welke was een slapende carrière of relatie in je leven gaat worden. Echter, als je constant bijhouden of score, rekening met het feit dat je een ongezonde obsessie die moet een einde komen.
  • Stoppen met het bijhouden wat ze doen. Zelfs in het geval dat de Jones zijn je goede vrienden, neem het object van je obsessie (geld, relaties etc.) uit de vergelijking om jezelf te bevrijden van deze vernauwde focus. Bijvoorbeeld, als je geobsedeerd door hoe goed de Jones kinderen doen op school, verplichten om alle gesprekken te houden met de familie naar andere onderwerpen en niet de kinderen. Of, open jezelf tot het leren over wat het is dat is het inspireren van deze verworvenheden, zodat u hun ervaring en aanpassen aan uw eigen ouderschap kan lenen.
 5. 5
  Reflecteren op je persoonlijke doelen en prestaties. Soms als je wordt overdreven gericht op wat iemand anders doet, vergeet je hoe ver je bent gekomen in je eigen recht of je voor lief nemen de prestaties die je hebt gemaakt.
  • Terugkomen oorspronkelijke doelstellingen, verwachtingen en dromen - is de kans groot, ze hebben niets te maken met de buren. Ze kunnen gewoon uitgegroeid tot een excuus of een indicator van je interne onrust om jezelf weer op de rails met je eigen doelen.
 6. 6
  Denk aan het worst case scenario en werken vervolgens terug van daar. Wat zou er gebeuren als je in staat om bij te blijven waren? Als u nog steeds vasthouden aan het idee dat je nodig hebt om bij te blijven of overtreffen de prestaties van een andere familie, neem een ​​goed kijken naar wat er zou gebeuren als je eigenlijk bereiken van uw doel.
  • Maak een lijst van hoe je beter af zou zijn als je had dat Mercedes of gekocht dat grote huis. Zorg ervoor dat de nadelen van het resultaat omvatten, zodat uw lijst in balans!
  • Beschouw elk aspect van je leven met inbegrip van uw financiële en persoonlijke welzijn. Is uw leven echt beter of zou je worden vastgebonden met een overweldigende financiële last en een ongelukkig gezin?
  • Wat is uw traject als je doorgaan zoals je nu bent? Welke verbeteringen wilt u maken? Bent u klaar om aan de slag met het maken ze nu?
 7. 7
  Streven de dingen die u belangrijk vindt in overvloed. Of het nu op het weekend, schriftelijk bij nachten, het onderwijs van uw kinderen de periodieke tabellen of een muurschildering op de buitenmuur, genieten van de dingen die echt start uw creativiteit en nemen u mee in de stroom staat van ware vreugde. Geld en status zijn slechte substituten voor het vinden van uw sweet spot van creativiteit en hoe meer je geniet van dit, de meer vervuld je zal zijn.
 8. 8
  Deel je rond. Als het gaat om het bijhouden van een andere familie, in gedachten houden dat je de enige bent score bijhoudt. Als je echt geïnteresseerd in het indruk de buurt, doe het met uw vriendelijkheid en vrijgevigheid. Er te zijn voor mensen, een handje, een luisterpost en aangeboden gezocht advies als dat nodig is. Laat mensen weten dat ze naar je toe kunnen komen voor steun. Bied uw wijsheid aan de gemeenschap en de Joneses zal oprecht onder de indruk zijn in plaats van het zijn verbijsterd door iemand nabootsen van hun elke beweging.

Tips

 • Status goederen kan nooit goedmaken wat niet in je. Geld, dure "speelgoed" en overzeese kleding, juwelen en reizen zal niet vullen de leegte van een karakter dat ontbreekt of interne geluk. Besteed meer tijd aan het ontwikkelen aspecten van jezelf die je het gevoel ontbreekt dan in het proberen om papier over deze delen van jezelf met snuisterijen.
 • Beseffen dat we allemaal verschillende dromen en verschillende ideeën over wat ons te vervullen. Helaas, soms verwarren we wat we willen met wat we denken te willen omdat het is sociaal gedreven via de media, collega's en andere druk. Het is belangrijk om jezelf regelmatig herinneren aan deze en vraag jezelf af waarom je iets dat iemand anders eerder heeft de veronderstelling dat het een goede zaak voor u om te willen willen.
 • Kijk eerlijk naar hun keuzes en die van jou. Het is niet ongewoon voor mensen die houden met de buren te worden in een situatie van onderlinge afgunst. Zij hebben meer geld, maar je bent beter in het beheer van de rekeningen en niet liquideren opraken van voedsel aan het eind van de maand. Ze hebben een mooie auto, maar je hebt de nieuwste gaming computer en een echt benijdenswaardige collectie van games. Omdat je ervoor kiest om meer zakgeld te houden voor games, je een economie auto koos - en elke keer als je vermelden het verkrijgen van de nieuwste release, Jones de Mercedes eigenaar is raspen zijn tanden in frustratie. Vaak is het gras groener aan beide zijden van de omheining! Breek die cyclus door steeds meer comfortabel met je eigen keuzes.
 • Maak gebruik van uw interesses en creativiteit en investeren in een activiteit of trachten die je altijd al wilde proberen. Bijvoorbeeld, als beeldhouwen of acteren is de droom van je ijskast in het verleden hebt, stof van die droom en neem een ​​klasse of uit te proberen voor het theater - iets doen dat uw ware belangen zal blazen.

Waarschuwingen

 • Elke snuisterij, elk voorwerp, elk item in handen moet worden afgestoft, onderhouden en gehuisvest. Het zal schreeuwen voor uw aandacht en kan je weg te lokken van de dingen die je eerder zou doen, alleen maar omdat je betaald zoveel voor het of je verplicht voelen om het te laten zien. Denk goed na voordat u het invullen van uw leven met trofeeën.
 • Het is heel goed mogelijk dat de Joneses zijn brak, maar zijn allen jongleren het tussen creditcards en maaltijden van toast. Wees voorzichtig met wat je jaloers op bent...
 • Bijblijven met de Joneses kan vaak leiden tot financiële ondergang. Voordat je op een bestedingen spree te houden met iemand anders, neem een harde kijken naar uw financiën. Je hoeft geen voorwerpen nodig om je eigenwaarde te bewijzen.
 • Als u hierboven uw middelen leeft, stop nu. Als u binnen uw middelen leeft, keep it up. Als je succesvol zuinig genoeg om comfortabel te leven onder je middel met een constante gewoonte van besparingen, zult u zeker krijgen de laatste lachen. Zet uw creditcard in de vriezer als je zwak bent gewild!
 • Als ze lijken meer geld hebben, kijk dichter en bespreken financiën met hen. Ze zijn ofwel zeer goed in sober leven, hebben veel meer geld om mee te beginnen of ze leven op krediet schone schijn. Dat laatste komt vaker voor bij One-Upmanship spelers dan het lijkt. Ze zijn de ene verbruikt met afgunst van je voor dingen die je voor lief nemen. Ze kocht alle elektrische gereedschappen Home Depot te bieden heeft, maar je kan hebben betere vaardigheden met een kleiner gereedschap set.
 • Kijk uit voor One-Upmanship games. Als je iets positiefs, als je kind trekt een D min in een stevige B in zijn ergste onderwerp te noemen, zal Jones feliciteer u en noemen zijn dochter kreeg Straight A's erin en een A plus laatste semester. Het is makkelijk om verslaafd te zijn kijk op het en denkt dat uw kind is niet zo goed. Waarheid is, je kind heeft een grotere vervulling komen van achter. Hij zal niet proberen dat opnieuw moeilijk als je lap op hem over het slaan van het meisje naast de deur die houdt van zijn slechtste onderwerp en heeft een talent in het.