Wkanl

Hoe u zelf een gezichtsmassage

Gezichtsmassages zijn bekend voor het verbeteren van de circulatie naar je huid en verjonging van je gezicht. Leren hoe je jezelf een door het lezen op te geven.

Stappen

Hoe u zelf een gezichtsmassage. Wrijf de olie in, met behulp van slechts een paar druppels.
Hoe u zelf een gezichtsmassage. Wrijf de olie in, met behulp van slechts een paar druppels.
 1. 1
  Kies een.
 2. 2
  Wrijf de olie in, met behulp van slechts een paar druppels. Warm het op tussen je vingertoppen en verdeel het over je hele gezicht in aaibewegingen.
 3. 3
  Laat je kaak vallen, en de grootste glimlach je kunt - Vast te houden voor zo lang mogelijk.
 4. 4
  Massage omhoog. Gebruik vegende bewegingen, het optillen van de huid. Wees voorzichtig maar stevig.
 5. 5
  Knijp in tussen je wenkbrauwen. Dit ontlast de spanning die vaak opbouwt daar.
 6. 6
  Trekken eventuele fronslijnen boven de neus, met beide wijsvingers aan de binnenkant van de wenkbrauwen, uit elkaar te trekken naar de wenkbrauwen.
 7. 7
  Duw het puntje van je neus omhoog met je wijsvinger. Houd hem stevig op zijn plaats. Trek nu je bovenste lip naar beneden over je tanden en houden voor een seconde alvorens los.
 8. 8
  Maak kleine cirkelvormige bewegingen vanaf de bovenkant van de brug van de neus naar beneden richting de neusgaten met de middelvingers van de beide handen. Je mag eigenlijk voelt de lymfe drainage onder handbereik.
 9. 9
  Oefen druk onder je ogen, met je ringvinger en vanaf de binnenkant naar buiten werkend. Neem een grote adem in bij de start en adem uit elke keer dat u druk uitoefenen.
 10. 10
  Wakker vermoeide ogen. Zonder dat je je hoofd, kijk omhoog, omlaag, links en rechts een paar keer.
 11. 11
  Activering van de kaaklijn. Gebruik uw duim en de zijkant van uw wijsvinger om een ​​zuig beweging te creëren, werken vanuit de binnenkant van het gezicht naar buiten. Dit zal uw huid gloeien te maken, en je kunt dezelfde techniek op de hals te gebruiken als je wilt.
 12. 12
  Strek je mond spieren. Met je mond open lichtjes, breng de hoek van de linker kant van je mond zo ver mogelijk. Doe het nu met de rechterkant van je mond. Herhaal dit 5 keer.
 13. 13
  Plaats de volledige lengte van de beide duimen onder uw kin naar zachte weerstand te bieden, dan duw je kin naar beneden. Ga door met deze rond de kaaklijn tot net onder je oren.
 14. 14
  Knijp uw kaak en wangen. Veel gebruik maken van snelle kleine plukt en knijpt om het bloed en voedingsstoffen pompen in die delen van het gezicht te krijgen.
 15. 15
  Werk af met wat meer diepe strelen bewegingen, net als in stap 2. Dit helpt regelen alles in de huid.

Tips

 • Als u verder wilt gaan, liggen gedurende ongeveer 15 minuten met plakjes komkommer of koude theezakjes op je ogen. De tannine helpt om toon van het gebied rond je ogen en maken ze duidelijker kijken.