Wkanl

Hoe te grote benen te krijgen

Elke vrouw wil grote benen en elke vrouw kan ze hebben! Het zal enige inspanning en toewijding vergen, maar het is mogelijk.

Stappen

Hoe te grote benen te krijgen. Verwijderen haren uit je benen op regelmatige basis.
Hoe te grote benen te krijgen. Verwijderen haren uit je benen op regelmatige basis.
 1. 1
  Blijf actief. Lichamelijke activiteit zal je benen te krijgen in een goede vorm. Je hoeft niet naar de sportschool, of een marathon lopen als je niet in. In plaats daarvan gaan skaten, fietsen, skaten etc. Neem trap in plaats van de lift, loop naar de winkel of op te halen uw kinderen van school in plaats van rijden overal. Vind manieren om actief te houden en uw benen zal u er dankbaar voor zijn.
 2. 2
  Eet gezond. Maakt niet uit hoeveel je beweegt als je dieet ontbreekt essentiële voedingsstoffen, zal je benen te lijden in het proces. U zult spataderen, cellulitis, droge huid etc. zien
 3. 3
  Veel water drinken. Tenminste 6-8 kopjes per dag om je lichaam gehydrateerd en gifstoffen gespoeld uit uw systeem. Het zal u helpen minimaliseren voorkomende boosdoeners, zoals cellulitis, spataderen en striae.
 4. 4
  Verwijderen haren uit je benen op regelmatige basis. Stoppels is dus NIET aantrekkelijk! En er is zoveel mogelijkheden om je benen haar vrij te houden... Scheren, harsen, zoeten, ontharingsmiddelen etc.
 5. 5
  Toepassing lotion na elke douche. Dit zal droge, schilferige huid te voorkomen en zal gloed toe te voegen aan je benen.
 6. 6
  Verwennen en exfoliëren je benen. Er zijn vele manieren om te exfoliëren. U kunt een body scrub in een drogist kopen of u kunt een thuis te maken met eenvoudige ingrediënten zoals suiker en citroensap. Exfoliating zal niet alleen je benen een mooie gloed, maar het zal ook verbeteren van uw bloedsomloop.
 7. 7
  Droog borstel je benen. Net als bij het scrubben zal zich te ontdoen van een droge, schilferige huid en verbeteren de bloedsomloop, het minimaliseren van de verschijning van cellulite in het proces. Het is het beste om te drogen borstel voordat je 's ochtends douche met een borstel met natuurlijke haren.
 8. 8
  Draag geen skinny jeans of ondergoed, dat is strak op het vlees rond je heupen, omdat dit kan leiden tot aderen en langdurige gevoelloosheid in je benen. Ook draag geen korte rokjes in de winter als de kou zal stimuleren je lichaam om het vet op te slaan vooral in je benen en dit zal je cellulitis verergeren en kan je je voelt over het algemeen lusteloos.