Wkanl

Hoe te porseleinen huid te krijgen

Veel meisjes willen graag vlekvrij, porseleinen huid hebben. Dit is een van mijn ontdekkingen, ik dacht dat ik het delen.

Stappen

Hoe te porseleinen huid te krijgen. Maak een mengsel dat bestaat uit een kleine hoeveelheid zuiveringszout en water.
Hoe te porseleinen huid te krijgen. Maak een mengsel dat bestaat uit een kleine hoeveelheid zuiveringszout en water.
 1. 1
  Maak een mengsel dat bestaat uit een kleine hoeveelheid zuiveringszout en water. Masseer het in uw gezicht voor een korte tijd (10-15 seconden), daarna afspoelen. Dit zal helpen om uw huid te exfoliëren en te ontstoppen je poriën.
 2. 2
  Klop de eiwitten en gelden als een masker op je gezicht. Laat het mengsel zitten op je gezicht voor ongeveer 15 minuten, dan was het af. Dit zal helpen genezen uw huid, maar ook helpen om de extra olie op je gezicht te vangen.
 3. 3
  Vermijd de zon. De zon kan verbranden en uw gezicht, waardoor het er minder porselein. Draag een hoed als je naar buiten gaat en zorg om op een goede zonnebrandcrème.
 4. 4
  Eet een gezond dieet. Vermijd vette voedingsmiddelen, en kijk voor organische, natuurlijke fruit en groenten.

Het toepassen van make-up

 1. 1
  Zoek een poeder-compacte poeder is waarschijnlijk het beste, dat is lichter dan je huid, maar niet te veel.
 2. 2
  Neem een ronde, stompe borstel en toe te passen in cirkelvormige bewegingen op je wangen, dan op je kin, dan voorhoofd, daarna neus.
 3. 3
  Neem een kleinere borstel-bij voorkeur een schuine borstel (een die de haartjes aan de ene kant zijn korter dan de andere kant, zodat het lijkt alsof een wig) en sluit de gebieden die u het poeder toegepast met hetzelfde poeder.
 4. 4
  Zoek een blush die je wangen geeft een mooi, roze, peachy gloed, maar is niet al te opvallend. Zorg ervoor dat het er natuurlijk uitziet en licht.
 5. 5
  Gebruik de 1e borstel te blozen in cirkelvormige bewegingen van toepassing op je wangen. Hou het licht.
 6. 6
  Neem de tweede "wig" penseel en dep lichte blush op je jukbeenderen, eindigend aan de zijkant van uw ogen. Dit zal uw gezicht er slanker en eleganter.
 7. 7
  Voor mensen met kleine rode vlekken, puistjes of rode huid op hun wangen, gebruik geen blush. Dekmantel voor de rode zoveel als je kunt met het poeder. De kans groot dat u waarschijnlijk niet in staat zijn om het allemaal te verdoezelen en je wangen zullen worden gelaten met wat lijkt op een klein beetje van natuurlijke blush.

Tips

 • Blijf up natuurlijk. Je wilt niet in staat zijn om te zien dat je hebt poeder op. Meng goed op je haarlijn.