Wkanl

Hoe tot op heden

Het kan moeilijk zijn om een ​​goede balans te vinden bij het daten. Hoe doe je geïnteresseerd zonder komende uit als wanhopig of behoeftig verschijnen? Hoe krijg je iemand te leren kennen zonder nieuwsgierig of onbeleefd? En hoe kom je erachter te komen hoe een persoon zich voelt over jou - of hen vertellen hoe je je voelt over hen - zonder dat een van jullie ongemakkelijk gevoel? Dating is een lastige zaak, maar hier zijn enkele richtlijnen die houden je in de mix.

Stappen

Hoe tot op heden. Definieer uw verwachtingen.
Hoe tot op heden. Definieer uw verwachtingen.
 1. 1
  Definieer uw verwachtingen. Waarom bent u uit? Waar bent u naar op zoek? Wil je een, of wil je helemaal in het moment leven? Of je op zoek bent naar een verbintenis kan een verschil in hoe benader je daten te maken. Als je uit voor de lol en kameraadschap, wat het belangrijkst is hoe goed je opschieten, recht uit de vleermuis. Als u op zoek bent naar een partner, moet je eerder bereid zijn om de initiële verlegenheid over het hoofd en onhandigheid, zodat je kunt krijgen om een persoon te leren kennen over meer dan een datum. De meesten van ons zijn op zoek naar een mix van plezier en inzet, maar het is belangrijk om te weten waar u aan toe bent, zodat u kunt uitzoeken of je date is op dezelfde pagina. Ga niet op zoek naar een een-nacht te blijven.
 2. 2
  Zet jezelf die er zijn. Je hoeft niet naar de bars of de clubs raken om (hoewel je kunt, als dat is iets wat je graag lekker toch). Streven interesses en activiteiten die veel voor je betekenen. Het internet heeft dit een stuk eenvoudiger gemaakt. Controleer forums, lijsten, classifieds, en Internet mailinglijsten (bekend als "listservs") voor lokale evenementen of vergaderingen die waarschijnlijk mensen aan te trekken met dezelfde interesses of passies. Als je daar bent, worden vet. Als het naderen van iemand die je geïnteresseerd bent in is niet echt jouw stijl, kunt u nog steeds vet worden door het maken van jezelf kijken aanspreekbaar en uitnodigend. Maak oogcontact, glimlach, hef je je wenkbrauwen - maak een verbinding vanuit de hele kamer. Body Language is erg belangrijk en kan iemand die geïnteresseerd is in jou. Niet kruis je armen want dat maakt je kijkt afgesloten.
 3. 3
  Wees selectief. Niet alleen op heden wie een vermoeden van interesse in je toont. Ondanks wat iedereen zegt over het niet beoordelen van een boek door zijn dekking, mensen die zijn kieskeuriger worden meestal gezien als meer wenselijk waarschijnlijk omdat het hebben van normen laat zien dat je de waarde zelf en zijn niet van plan voor een date met wie je pad kruist. Op hetzelfde moment, wil je niet te selectief te zijn - als je blijft standhouden voor de perfecte persoon, ben je gegarandeerd missen. Als je in een kamer vol met mensen met dezelfde interesses, moet u in staat om te kiezen uit een of twee mensen die u wilt datum - niet 10, niet 0. Maak er een punt om het evenement niet verlaten zonder interesse tonen en het maken van een verbinding met een paar mensen. Trading telefoonnummers en vergadering in persoon is vaak een teken dat een persoon wil een echte relatie.
  • Als iemand je vraagt ​​op een datum en je niet geïnteresseerd bent, vermijd het maken van excuses als "Ik ben bezig" of "Ik ben niet klaar om nu toe." Ze zullen uiteindelijk zien dat je alleen maar te druk voor hen, en zij zijn de enige die je nog niet klaar bent om te date. Dit kan meer kwetsend en beledigend zijn dan alleen maar 'nee' zeggen. Omgaan sierlijk. Glimlachen en zeggen "Nee, dank je, maar ik waardeer het aanbod 'en verander het onderwerp aan enig ongemak te verlichten.
 4. 4
  Maak een goede Je wilt deze persoon om de datum te genieten, maar u ook wilt dat ze je genieten als individu, zo attent en zijn charmante zonder te kijken of handelen als iemand die je bent zeker niet. Mensen die wel een zeer goede baan gieten hun gedrag aan de verwachtingen van andere mensen eigenlijk de neiging om minder bevredigende relaties te hebben. Het is zeker mogelijk - en voordelig voor zowel u als uw datum - om iemand op hun gemak voelen te maken zonder concessies uw identiteit. Laat ze ontdekken wie je bent (en niet zwaaien naar het andere uiterste, brabbelen over je levensverhaal en overweldigend ze met te veel informatie).
  • Goede manieren. Schakel de telefoon (de enige reden dat je moet controleren of het beantwoorden van uw telefoon is als je arts bent). Handelen niet ongeïnteresseerd of frons. Ziet uit naar de ruimte, terwijl hij / zij eet / praat is ook niet goed, en maakt het kijken als je wilt om eruit te komen zo snel mogelijk. Concentreer je op je date, dan uitchecken iemand anders, maakt niet uit hoe slick u denkt dat u misschien wel over.
  • Praat niet over het verleden relaties. Dit is een no-no en een zeker turn-off. Je zult alleen projecteren de indruk dat u niet in staat om los te laten zijn. Als uw partner vraagt ​​over je vorige relatie, vertel hen dat je besefte de twee van u waren niet zo geschikt als je in eerste instantie dacht, dus je hebt verplaatst op zoek naar iemand met wie aan het wederzijds geluk te ontdekken. Hou het kort en vraag niet over hun ex.
 5. 5
  Wees geïnteresseerd en. Niet overdrijven of opscheppen over je geloofsbrieven, successen, etc. Vertel hen wat je echt genieten in het leven, wat krijgt je enthousiast en wat je wilt springen uit bed om na te streven. Vraag hen wat ze echt liefde in het leven en wat krijgt ze enthousiast. Voel de verandering in energie tijdens dit gesprek en geniet ervan.
  • Vergeet niet om een ​​vonk van humor toe te voegen aan uw gesprekken. Humor kan een sterkere band van vriendschap tussen jullie twee te maken. Het is ook geweldig om romantische grappen kraken, want het brengt de mogelijkheid van wat er kan gebeuren tussen de twee van jou.
  • Wees positief. Als je een slechte dag hebt gehad, ze nog steeds begroeten met plezier en een grote. Niet opdagen voor je date klagen over het verkeer, je baas, of je baan. Als je moet zeuren, zeuren een beetje tijdens het diner en eindigen die zeer kort gejank met een 'blij dat ik hier nu met u! " opmerking.
 6. 6
  Voorkomen dat verstikking of obsessief. Nooit bellen, e-mail of sms-bericht meer dan een keer per dag, tenzij ze antwoorden. Ga verder met andere activiteiten en laat hen weten dat je een leven buiten dating kreeg. Op hetzelfde moment, niet laten meeslepen met de 'moeilijk te krijgen' act - het idee is om elk gevoel dat je "noodzaak" om ze te bellen, of je "noodzaak" om ze weer te zien te overwinnen, of u " moet "dit uit te werken. Het verschil tussen "behoefte" en "willen" is geduld.
  • Heb een andere datum niet van plan te snel. Uw partner (en u) hebben tijd nodig om je gevoelens te beoordelen over de datum en voor te bereiden op een ander te accepteren. Binnen een korte tijd na (1-7 dagen) bel je partner en je gevoelens te uiten over waar te gaan in de relatie (zoals een datum in een tijd, of meer dateren, of minder, of meer meer formeel of informeel, of om het afgesneden, worden vrienden, of wat dan ook...).
 7. 7
  Wees eerlijk. Als je niet bereid bent om in een vaste relatie, laat ze weten meteen, zodat je niet hen valse hoop geven wel. Als je bent gewoon niet geïnteresseerd in een relatie met hen niet meer, vertel hen zo. Laat ze niet te leiden op. Leg uit dat je gewoon niet zie het nergens heen. Zeg niet dat je vrienden wilt zijn, tenzij je echt vrienden wilt zijn en tijd doorbrengen met deze persoon op een regelmatige basis. Als u geïnteresseerd bent in het zien vaker deze persoon zijn, eerlijkheid is nog steeds een cruciaal ingrediënt voor een gezonde relatie!
 8. 8
  Niet te hard proberen en laat spontaniteit. Leren om te ontspannen en origineel zijn. Als deze relatie gaat ergens, wat leidt tot iets dieper en ernstiger, zal uw originaliteit mooie herinneringen houden voor de andere helft. Wij waarderen alle eenvoudige zoete gebaren, of herinneringen die waarschijnlijk warmte of een glimlach op onze gezichten.

Tips

 • Mannelijke familieleden en vrienden kunnen een grote bron voor dating tips zijn. Vaak zullen hun tips te betrekken ridderlijkheid, bijvoorbeeld, zijnde een gentleman.
 • Denk na over wat maakt iemand thuiskomt van een eerste date en vertellen hun vrienden, "Wow, mijn date was geweldig! Ik had een geweldige tijd om naar deze persoon te leren kennen en kan niet wachten om ze weer te zien." Dingen die een datum onvergetelijk worden vaak gevonden in de geestelijke meer dan de fysieke verbindingen.
 • Hoewel dit niet altijd mogelijk is, proberen vrienden met de persoon in de groep situaties worden voordat ze in een-op-een dating. Dit zal helpen elimineren veel van de onhandigheid in verband met de eerste data en geeft je een beter gevoel van compatibiliteit zonder enige echte betrokkenheid.
 • Als je hebt besloten waar je heen gaat op een datum, is het belangrijk om een ​​goede vriend of familielid te laten weten waar je bent gegaan op je date. Dit is voor uw eigen veiligheid. Daarnaast zorg ervoor dat je je houdt aan de plannen die je hebt je goede vriend gemaakt en verteld!
 • Vermijd doorgeven van persoonlijke informatie zoals uw financiën, of specifieke informatie over waar je woont totdat je je prettig voelt.
 • Probeer frasering van de 'date' in een andere context, zodat het vermindert de verwachtingen van de ontmoeting. "Wil je gaan en hangen in '_______ bar' en een drankje." Als het niet goed gaat heb je jezelf gered van een maaltijd en twee meer uren met iemand die niet compatibel is, en als het goed gaat kun je doorstromen naar het diner.
 • Hoewel een gentleman is goed, niet overdrijven. Het zal waarschijnlijk kruipen je date.
 • Voor elke face to face ontmoetingen, altijd denken aan de '1, 2,3 '. 1: XYZ - onderzoek Uw Zip, zorg ervoor dat het niet naar beneden! 2: Tanden! Zorg ervoor dat je ze hebt geborsteld voor een optimale frisse adem en dat er geen stukjes van het diner rond en 3 opknoping. Condomise, zorg ervoor dat u hebt een johnny op je, want wie weet wanneer de situatie kan ontstaan, en het niet hebben van een condoom kan volledig doden.

Waarschuwingen

 • Weet wanneer het tijd is om serieus met uw partner en wanneer te zijn humoristisch. Niemand houdt haar date te grapje rond in een serieuze sfeer.
 • Veilig te zijn, en wees voorzichtig, als je ongemakkelijk voelt met je partner bent, beleefd eindigen de dag zonder veinzen excuses. Geen wijken weten, beleefd en eerlijk in een ongemakkelijke situatie is meestal de beste manier om een ​​date mis gegaan eindigen.