Wkanl

Hoe te hoffelijkheid en vriendelijkheid te oefenen

Veel mensen vragen zich af hoe de wereld ten goede te veranderen. Het antwoord? Een willekeurige daad van vriendelijkheid tegelijk. Als u wilt worden gerespecteerd, of wil je gewoon aardig zijn, volg deze stap voor stap artikel!

Stappen

Hoe te hoffelijkheid en vriendelijkheid te oefenen. Houd open deuren voor mensen.
Hoe te hoffelijkheid en vriendelijkheid te oefenen. Houd open deuren voor mensen.
 1. 1
  Houd open deuren voor mensen. Het lijkt misschien klein, maar het neemt niet veel tijd of moeite, en iemand met het openen van een deur met een glimlach kan iemands dag te maken. Helpen of gewoon hoffelijk aan andere mensen kan je je goed voelt over jezelf.
 2. 2
  In het verkeer, gewoon blijven herinneren jezelf dat de persoon die je afsnijdt waarschijnlijk was een slechte dag. Laat anderen voor je wanneer er een back-up. Beweeg een beetje, zodat de soccer mom tien auto's terug kan krijgen in de juiste baan om haar draai te maken en krijgen de kinderen naar voetbaltraining op tijd voor een verandering.
 3. 3
  Wees aardig voor de ouderen. Geef uw zitplaats in de trein of bus. Natuurlijk, als je acht maanden zwanger en moet gaan zitten, houden de zetel. Maar als je denkt dat iemand anders het moet meer dan u, laat ze de stoel. U zult een goed gevoel over.
 4. 4
  Wees gul. Als iemand ontbreekt een paar cent voor hun aankoop in een winkel, geef het aan hen.
 5. 5
  Geef geld aan daklozen, maar niet direct, omdat dit problemen voor u en wat nog belangrijker kunnen veroorzaken, voor hen. Gul geven aan organisaties die de daklozen voeden.
 6. 6
  Bieden om vrienden te zijn met mensen die je hebt gekend, zelfs voor een korte tijd of wie je kent gaat door een moeilijke tijd. Ze moeten je weten zorg (vooral als je de enige bent die dat doet).
 7. 7
  Vriendelijkheid begint thuis. Gehoorzaam je ouders als je een kind, en doe je klusjes en huiswerk. Als u bent allemaal volwassen, bel een keer in de zoveel tijd je ouders.
 8. 8
  Vergeet niet dat je een verantwoordelijkheid voor de samenleving ook. Naast onze eigen behoeften en bevrediging, moet men een helpende hand om de directe samenleving te bieden ook. Dit kan kleine stappen, maar in belangrijke manieren. Het aanbieden van een buurman om de verlichting inschakelen, of om hun huisdier te voeden als ze weg zijn voorbeelden van gebaren die vriendelijkheid beantwoorden.
 9. 9
  Weldadigheid en verantwoordelijk gedrag in het milieu. Proberen om de planeet te beschermen door bij te dragen aan het onderhoud van openbare parken, tuinen die buiten de rijken van uw woning etc. vallen Door het helpen van een oudere of zieke persoon om hun tuinen hebben de neiging of zelfs plant een boom toont goodwill en onbaatzuchtigheid.

Tips

 • Geven kleine geschenken aan mensen die je liefde, maar je hoeft niet overboord te gaan.
 • Tolereren anderen als ze niet iets voor u of anderen pijn doen. Zou je niet willen dat hetzelfde?
 • Lachen vaak. Het verbetert je uiterlijk en je zult een goed gevoel.
 • De wereld wordt veranderd een stap tegelijk. Mensen, nadat ze zijn getroffen door de hoffelijkheid van vreemden, zal beginnen om hetzelfde te doen voor anderen. Uiteindelijk beleefdheid zal vaker in de wereld geworden.
 • In een huwelijk, geeft 70 procent. Als uw echtgenoot doet hetzelfde, zal je echt in goede vorm.

Waarschuwingen

 • Mannen: Wees voorzichtig, omdat het mogelijk is dat vrouwen goedertierenheid zal verwarren creepiness of denkt dat je te raken op hen, zelfs als u niets van doen.
 • Vriendelijk zijn betekent niet dat je een deurmat. Laat geen mensen misbruik van je maken.