Wkanl

Hoe je een vriendin te zetten in een vriendin

Ze is zo fijn, dat meisje vriend van jou. En plotseling, op een dag voel je je meer dan alleen vriendschappelijke gevoelens. Je merkt dat je aangetrokken tot haar, je wilt flirten, zou je graag naar het romantische deel van haar leven geworden. Maar wacht maatje, is dit de juiste manier om te gaan? Als je niet meten dingen goed, kon het het einde van een mooie vriendschap. Je zult moeten benaderen het draaien van een vriendin naar een vriendin gestaag, met respect en eerlijkheid. Ben je klaar om te committeren aan dit? Laten we eens kijken.

Stappen

Hoe je een vriendin te zetten in een vriendin. Analyseer haar zorgvuldig.
Hoe je een vriendin te zetten in een vriendin. Analyseer haar zorgvuldig.

Overweegt haar gevoelens

 1. 1
  Analyseer haar zorgvuldig. Uw donderslag bij heldere hemel realisatie kan worden lichtjaar van haar eigen gevoelens over jou. Immers, gisteren was je zowel vrienden, terwijl vandaag de dag, ten minste een van jullie in nieuwe gebieden is verschoven. Heeft ze u gegeven aanwijzingen zijn dat ze misschien geïnteresseerd zijn in iets dieper dan platonische vriendschap? Heeft u tekenen van flirten of willen dicht de hele tijd gezien? Of heeft ze handelen zoals ze altijd heeft gedaan, vriendelijk, attent en aanhankelijk, maar alleen in de weg van een goede vriend?
 2. 2
  Wees realistisch. Het is niet ongewoon om jezelf te vinden in een situatie waarin je een meisje als meer dan een vriend, maar ze nog steeds gewoon leuk vindt als een vriend. In sommige gevallen, er is niets wat je kunt doen over dit. Zul je hebt om het te accepteren als voortdurende vriendschap en doe je best om over te gaan van je gevoelens, of je moet erg geduldig en hoop dingen veranderen. Wat u kunt doen als je het gevoel dat de dingen zou kunnen kantelen in diepere gevoelens, is het 'zaaien'. Subtiel en geleidelijk haar helpen om te beginnen met het zien van u in een meer romantische licht, geven haar de signalen dat je bereid en beschikbaar bent. Sommige van de volgende ideeën kunnen u helpen dit te bereiken.

Helpt haar om uw romantische waarde zien

 1. 1
  Zorg goed voor je uiterlijk. Zorg ervoor dat u uw beste kijken. Als u nog niet veel zorg over je uiterlijk vóór genomen om haar heen, zal dit een goede directe signaal dat je dingen hebt genomen een inkeping te zijn. Maar het is leuk om je beste toch kijken, want het verhoogt je zelfvertrouwen ook.
 2. 2
  Verhoog de ​​speelsheid. Terwijl u misschien al een leuke relatie, kan humor een weg naar het winnen van haar hart. Probeer grapje rond vaker en speels in haar aanwezigheid. Vertel haar dingen, die zijn echt heel grappig en haar helpen om te zien dat je bent het soort man die houdt van de humor en plezier in het leven te vinden. Blik op haar in suggestieve manieren, dan lachen als ze gaat op zoek serieus over (niet overkomen als een excentrieke staren.)
  • Vind manieren om je relatie te vergelijken met andere leuke mensen die je kent in het echte leven of in entertainment kringen. Nog beter als deze mensen romantisch zijn bevestigd. Voorbeelden van enkele beroemde paren samen met comedy gebracht zijn: Amy Poehler en Will Arnett, Anna Faris en Chris Pratt en Judd Apatow en Leslie Mann.
  • Soms kietelen games kunnen werken, maar wees voorzichtig. Als je tegenkomt als een poging om "cop een gevoel", je bent gedoemd. Bovendien zijn niet alle meisjes graag kietelen. Neem je keu van haar reactievermogen en nooit overdrijven, zelfs als ze doet alsof het. Wees bereid om te worden gekieteld beurt.
 3. 3
  Verhoog het fysieke contact. Misschien heeft u wel heel aanhankelijk naar elkaar. Echter, het is nu tijd om amp het contact op een manier die flirterig zonder het overschrijden van de lijn kon worden beschouwd. Bijvoorbeeld, hebben tot doel haar aan te raken ten minste drie keer elke keer dat u af te spreken met haar. Raak niet langer dan twee tot drie seconden (lang genoeg voor het onbewust registreren) en alleen haar aanraken waar het niet zal ongemakkelijk, zoals haar hand, schouder of nek.
  • Delen voedsel. De handeling van elkaars eten te delen wanneer ze buiten dineren of een snack is intiem en kan verhogen de kans op nabijheid.
  • Knuffels zijn goed. Ze drukken vriendschap, maar ook helpen bij het verhogen van de nabijheid die u kunnen helpen om meer dan vrienden geworden.
  • Bieden aan haar haar te borstelen. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar het kan leiden tot haar te smelten.
 4. 4
  Nuttig zijn. Doe dingen voor haar, zoals haar helpen wanneer je kunt. Dit kan alles zijn van huishoudelijk werk en het onderhoud aan huiswerk en voorbereiden voor interviews. Behulpzaamheid is een teken van zorgzaamheid, dat is erg sexy.
  • Omdat het nuttig en behulpzaam betekent niet bazig of superieur. Als ze iets zelf kunnen doen, bewonder haar vermogen openlijk eerder dan stel je het kon beter doen. Niets schrikt een potentiële romantische interesse dan arrogantie of kleineren.
 5. 5
  Luister naar haar aandachtig. Niet alleen zitten daar en knikken alsof ze luisteren. Meisjes vinden het heerlijk als je luistert en de tijd nemen om ze echt te begrijpen. Niet alleen dat, maar luisteren zal de potentiële toekomstige relatie ten goede komen en ook het versterken van uw huidige vriendschap. Toon haar dat je vriendje materiaal kan door als een gentleman.

Het verhogen van de romantiek kansen

 1. 1
  Nodig haar uit aan partijen. Als je allebei graag dansen en besteden tijd feesten, aan te bieden aan haar date te zijn. Het kan geruststellend zijn voor haar in eerste instantie om iemand die vertrouwd is aan haar zijde hebben, terwijl het ritme van de partij en de natuurlijke opwinding van het evenement zou kunnen helpen om dingen te draaien op jouw manier.
  • Wees voorzichtig bij haar vragen om u te vragen naar haar partijen. Neem je keu uit of ze is het soort persoon die niet erg om dergelijke gunsten of iemand die vinden het misschien aanmatigend gevraagd.
 2. 2
  De kloof te dichten. Gebruik je lichaamstaal om dichter bij haar als je sterkere signalen dat ze geïnteresseerd is. Leun je schouders naar haar toe, leunen op haar heel voorzichtig, met haar gezicht vaak en gebruik tintje vaak. Nogmaals, knuffels zijn altijd goed!
  • Let er niet te vallen in of op haar, om haar te grijpen of te knijpen of houd haar te hard.
  • Spelen footsie. Dit mag alleen gebeuren wanneer u zeker weet dat ze heeft de boodschap en is begonnen aan uw amoureuze bedoelingen vergelden. Het is brutaal, zinnenprikkelend en plezier wanneer het moment rijp is.
 3. 3
  Onthoud gegevens over haar uit het hoofd. Goeden te onthouden onder haar verjaardag, broers en zussen, telefoonnummer, favoriete eten, favoriete kleuren, hobby's, ambities en dingen die ze je al heeft verteld. Noteer deze belangrijke informatie als je geheugen is niet goed, het kan helpen jog je geheugen net voor belangrijke chats.
 4. 4
  Beginnen met het toevoegen kussen om uw e-mails en teksten. Hoewel veel mensen gebruik maken van deze symbolen met wilde verlaten, een mannelijke vriend die plotseling begint het gebruik ervan is een wenkbrauw raiser. Ja, het maakt hebben diepe betekenis.
 5. 5
  Laat haar willen uw aanwezigheid meer. Niet te veel tijd besteden om haar heen. In plaats daarvan, besteden veel tijd, en dan niets voor een tijdje, dan meer weer, en flirten terwijl je er bent. Terwijl je weg bent, krijgt ze de kans om na te denken over u, die hopelijk zal ze.
  • Meer tijd doorbrengen met haar toen ze gelukkig is dan wanneer ze verdrietig. Dit helpt haar om geluk te associëren met u. Als je succesvol bent in het maken van haar je vriendin, dat is wanneer het belangrijk is om haar te ondersteunen als ze het nodig heeft wordt.
 6. 6
  Be flirterig. Geleidelijk verhogen van uw flirten wegen, op voorwaarde dat je de juiste signalen voor terug. Laat dingen gebeuren natuurlijk.

Het vermijden van de vriend zone

 1. 1
  Wees duidelijk. Het probleem ligt vaak in aardig zijn, als vrienden meestal zijn. Vriendelijkheid is een bewonderenswaardige kwaliteit in de vriendschap, maar het is saai als het gaat om passie en liefde. Aardig zijn plaats flirterig en durf zullen haar de indruk dat je een goede vriend, maar niet een groot liefhebber te geven. Als je het te houden, zult u waarschijnlijk komen te zitten in de vriend zone. Het antwoord? Je moet echt meer flirten! En als je niet denkt dat je er goed in flirten, maak je geen zorgen - flirten is, en zou moeten zijn, speels en leuk.

Tips

 • Wees aardig voor haar en bel haar elke keer even, misschien net, 2-3 keer per week. Dan stoppen ze voor een of twee dagen te bellen. Ga dan terug naar haar of sms haar bellen. Vroeg of laat zal ze missen alle aandacht en ze zal beginnen om een ​​beweging te maken. Geef haar wat aandacht.
 • Neem haar zijde wanneer het gerechtvaardigd. Stand up voor haar in het bijzijn van anderen. Het zal een blijvende, goede indruk achter te laten.
 • Wees niet verlegen, je weet maar nooit, zou ze ook graag.
 • U kunt houden om haar te laten maken van de eerste zet na het flirten. Dit maakt het zeker tussen de twee van jou.
 • Respect, en vertrouwen is een must! Zonder deze, zal het niet alleen pijn uw kansen met haar, maar ook uw vriendschap.
 • Probeer het gebruik van een website als woofun om te zien of de attractie is wederzijds zonder uzelf te kwetsbaar.

Waarschuwingen

 • Let er dan op de lijn toen haar vaker te raken. Let op de regel van niet-seksuele aanrakingen alleen, voor korte momenten en houd het aanhankelijk. Het is seksuele intimidatie als ze je vraagt ​​om te stoppen en jij niet, of als je haar op seksueel provocerende manier zonder haar toestemming te raken.
 • Het is ongelooflijk moeilijk om vriendschap met een vrouw in iets romantisch te zetten. Een deel van deze is gebaseerd op het feit dat vrouwen schat platonische vriendschappen met mannen, omdat ze het gevoel kunnen vragen en problemen over mannelijke dingen te verhogen zonder te worden beoordeeld of benut. Het kan ook komen als een volledig verontrustende schok dat een mannelijke vriend wil om dingen verder te gaan na maanden of jaren van het vertrouwen van de vriendschap op de platonische niveau. Gaan met grote voorzichtigheid en er absoluut zeker van dat dit een verandering die je echt wilt.
 • Vermijd acteren wanhopig. Het is duidelijk van een mijl afstand en het zal haar schatting van u te verlagen voor goed.
 • Er is altijd een risico dat een vriendschap zal sterven in het streven van het omzetten van het romantische. Dat risico moet je afwegen gezien de vibes die je krijgt, hoe lang je elkaar hebt gekend en de realistische aard van het omzetten van uw vriendschap in iets meer intiem. Luister naar uw buikgevoel en kijken naar alle aanwijzingen van haar kant met grote aandacht.
 • Als je de vibe dat ze niet geïnteresseerd is, terug te trekken voor een tijd. Je zou het zelfs nodig om op te geven haar nastreven. Te allen tijde bereid om je intenties te bespreken en zijn open en eerlijk.
 • Als ze verlegen is, worden extra attent. Heb haar verlegenheid niet verkeerd interpreteren als een reden om dwingende haar voorkeuren. Als ze zegt dat ze niet geïnteresseerd zijn, respecteer dat.
 • Wees voorzichtig. In sommige gevallen kun je niet om de vriendschap te zetten in liefdevolle coupledom. Echter, de twee van u dicht genoeg om een ​​seksueel handige relatie bekend als "vrienden met voordelen" hebben laten groeien. Dit betekent dat je niet romantisch bent verbonden, maar vrienden die af en toe seks te blijven. Dit kan voor sommige werken maar voor veel, kan pijnlijk zijn, vooral als een partner geeft dieper dan de andere. Het kan ook veranderen in een relatie wordt gebruikt in plaats zorgen voor elkaar.