Wkanl

Hoe je niet vervelend

De meeste van de tijd, is een vervelend persoon die niet beseffen hoe zijn of haar gedrag wordt waargenomen door anderen. Als u vermoedt dat u bent irritant anderen - of je verteld is je vervelend bent en denken dat ze misschien wel gelijk, hier is hoe de kleine dingen die vaak krijgen op de zenuwen van mensen te voorkomen. Als je denkt dat het zou je de moeite, is het waarschijnlijk lastig anderen.

Stappen

Hoe je niet vervelend. Bouwen zelfvertrouwen.
Hoe je niet vervelend. Bouwen zelfvertrouwen.
 1. 1
  Bouwen zelfvertrouwen. Soms zal iemand je vervelend vinden omdat je toevallig iets dat ze associëren met een negatieve eigenschap, zoals angst, stereotypen, of slordigheid doen. Je moet niet om iets over jezelf te veranderen, alleen maar omdat iemand interpreteert uw gedrag onnauwkeurig (ervan uitgaande dat het een onjuist oordeel). Maar andere keren, kunnen we vervelend zijn omdat we onzeker of we proberen te hard. In dergelijke gevallen kunt u nagaan waarom je bepaalde dingen doet en misschien beseffen dat de enige reden dat je ze doet is om een ​​goede indruk te maken, en het is terugslaan op je!
 2. 2
  Breken contraproductief gewoonten. Laten we zeggen dat je hebt gevonden dat je hard lachen om ieders grappen, zelfs als ze niet zo grappig, of misschien je hebt gekregen in de gewoonte van het lachen op ongelegen momenten. Misschien heb je begon te doen het onbewust, omdat je dacht dat jubelende en snel te lachen maakte je meer sympathieke, maar nu is alles wat het doet is het vervelend iedereen die je tijd doorbrengen met. Probeer een andere benadering - ook daadwerkelijk in en wees jezelf. Als mensen vinden je irritant wanneer je trouw aan jezelf, dan moet je vinden van nieuwe, meer accepteren van mensen om mee te babbelen.
 3. 3
  Respect grenzen. Iedereen heeft grenzen - je nodig hebt om te leren wat ze zijn en proberen te voorkomen dat deze overschrijden. Grenzen variëren sterk van cultuur tot cultuur en zelfs van persoon tot persoon.
  • Ga niet rond porren mensen constant. In feite, ze niet helemaal raken als ze niet leuk vinden. Natuurlijk als ze een goede vriend van jou en ze het niet erg, dan met alle middelen hebben plezier. Zo niet, houd je handen thuis.
  • Praat niet over mensen achter hun rug, vooral als u uw probleem niet hebben verklaard met de persoon in de eerste plaats. Dit geldt vooral voor degenen die zijn gerelateerd aan u, of zijn je vrienden of significante andere.
  • Niet opleggen, of lijken ongevraagd. Probeer uw emoties te beheersen en niet te opdringerig. Geef mensen de ruimte wanneer ze het nodig hebben. Denk elke dag niet bellen. Vergeet niet dat de grootste vorm van ergernis is herhaling.
  • Ga niet door de mensen spullen. Zelfs als hun dingen niet prive, kunnen ze nog steeds het gevoel geschonden als je dingen die in hun persoonlijke ruimte raken. Als je iets wilt lenen, vraag eerst om toestemming en laat de persoon om het item aan u geven.
  • Bemoei je met je eigen zaken. Vermijd stoten in een gesprek met (bijvoorbeeld) te zeggen: "Waar heb je het over? ' Als je iemand hoort praten over iets met een andere persoon, en u alleen de laatste zin te vangen, laat het zijn.
 4. 4
  Nederig te zijn. Gewoon omdat je er het volste vertrouwen betekent niet dat je moet handelen als je beter bent dan iemand anders bent. Niet doen of zeggen dingen die zouden kunnen laten lijken arrogant, net als opscheppen over je rijkdom of succes.
  • Dan slechte grammatica / spelling of onjuistheden van anderen niet te corrigeren omdat de meeste mensen niet graag worden gecorrigeerd.
  • Vertellen de mensen niet dat hun overtuigingen verkeerd zijn. Zacht en mooi vermelden dat u het niet eens. Hebben een duidelijke morele lijn en de stand door het. Bijvoorbeeld, alles is eerlijk totdat u schade toebrengen aan een ander persoon. Jouwe kunnen variëren, maar proberen ervoor te zorgen dat het wordt gebruikt over de hele linie.
  • Niet klagen de hele tijd. Vergeet niet de wereld draait niet om jou. Als u te veel klagen, zullen anderen je deprimerend vinden en u te voorkomen. Dit geldt ook voor voortdurend beledigen van jezelf, dat is niet bescheiden - ook dat is een vorm van zelf-absorptie. Het is normaal om slecht te voelen eenmaal in een tijdje, en om uw ontevredenheid te uiten. Maar, moet je ook weten wanneer te krijgen over het en ga verder. Lees over hoe om optimistisch te zijn.
  • Wees bewust van hoe de dingen die je zegt worden waargenomen door anderen. Zelfs als uw woorden zijn doordachte en belangrijk, kan de toon van je stem geven aan frustratie, crankiness, of een neerbuigende houding, of lichtzinnigheid of arrogantie of een aantal dingen die mensen geven de verkeerde indruk en zorgt ervoor dat ze je haten.
 5. 5
  Leer te luisteren. Gesprek is een tweerichtingsverkeer. Als je constant praat, zullen anderen gefrustreerd en stoppen met het proberen om met u te communiceren. Als algemene regel, altijd meer dan je spreekt luisteren. Denk na over wat je zegt voordat je het zegt. Vermijd het onderbreken van iemand in het midden van een gedachte, zelfs als het alleen maar jogged uw herinnering aan iets te zeggen. Vergeet niet het beroemde citaat: "Het is beter om te zwijgen en worden gedacht een dwaas, dan te spreken en verwijder alle twijfel ".
 6. 6
  Wees je bewust van je omgeving. Wees gewaarschuwd als je staat in portieken, terwijl het hebben van een gesprek, staande in het midden van een gebied waar mensen proberen te lopen (in winkels, winkelcentra, of de luchthaven), of als uw kinderen zijn irritant in een openbare plaats. Ook niet luid zingen of muziek afspelen die anderen waarschijnlijk irritant vinden. Bedenk hoe je acties zijn waarschijnlijk de mensen om je heen beïnvloeden, en u zult hun winnen
 7. 7
  Wees beleefd en hygiënisch. Niet gluren down shirts van mensen bijvoorbeeld, niet voorbij gas, praat niet over biologische functies in het openbaar. Bedek uw neus en mond met je elleboog als je niest of hoest. Zorg ervoor dat borstel en / of flossen na de maaltijd om niet je adem toebrengen aan anderen. Neem een ​​douche en elke dag schone kleren aan elke dag.
 8. 8
  Leer om gezichts reacties en bewegingen van het lichaam te lezen. Let op de gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal van de mensen om je heen en het werk onmiddellijk te identificeren en te stoppen met wat je doet, dat is vervelend anderen.
 9. 9
  Niet te vol. Wanneer iemand een slechte dag, probeer niet op te hangen om hen heen om ze beter te voelen (tenzij ze natuurlijk vragen). Als je een slechte dag, zou je niet wilt dat iemand afluistert met falende pogingen tot pick-me-ups. Vraag of ze willen uw geruststelling, maar vergeet niet dat "nee" betekent "nee". Alleen maar praten over wat is afluisteren hen als ze brengen het op.
 10. 10
  Onnodige herhalingen te voorkomen. Het voortdurend herhalen van dezelfde actie over en weer (zoals het maken van ongepaste geluiden of trekken iemands haar, enz.), is niet de juiste manier 'om aandacht te krijgen'. Als iemand zegt 'stop', dat betekent 'stop'. Als u doorgaat zonder te stoppen, zou je een vriend verliest.
  • Mensen niet kopiëren. Als je iemand kopieert ze gewoon geïrriteerd en lopen. Je mag niet je vrienden te kopiëren of omdat je zou het risico ze te verliezen.
  • Zeg het eens. Zeg niet dat het ding dat je twee keer gezegd, omdat ze zouden zeggen: "Ik heb je gehoord" of "OKAY!" of iets dergelijks. Het kan vervelend voor hen. Ze hoorden het al, en niet een keer wilt horen.
  • Heb repetitieve geluiden niet maken. Als je merkt dat je tikken je potlood op de tafel, kauwen ijs met je mond open, tikken je voet tegen iets, het wissen van je keel overdreven, hoesten, dan kunt u stoppen.
 11. 11
  Maak geen ruzie. De meeste mensen een hekel aan ruzie. Gewoon zeggen dat u het niet eens en af ​​te zien van het instellen van jezelf als een expert op het onderwerp. Een "know-it-all 'houding roosters op de zenuwen volkeren'. Natuurlijk kunt u intelligente debatten / gesprekken te hebben met een persoon / personen die de omstandigheden geschikt zijn en de andere persoon bereid is om deel te nemen. Dwingen iemand nooit in debat. Als iemand je vertelt dat ze liever niet een onderwerp zou praten, laat vallen.

Tips

 • Een ding dat veel mensen vinden ergeren is als je vast te klampen aan hen en niet ooit hun kant te verlaten. Omring jezelf met veel vrienden, zodat u kunt tijd doorbrengen met veel mensen, en niet worden opgevat te worden vastklampen aan een persoon, die hinderlijk kan krijgen.
 • Als uw vrienden en familie zelf zijn het verwijderen van u, is het mogelijk dat je moet werken aan je sociale vaardigheden en persoonlijke grenzen met een professionele hulpverlener of in een groep. Het creëren van geschikte grenzen wordt sterk beïnvloed door vroege ervaringen waarover wij geen controle hebben. Reine te komen met deze ervaringen kunnen helpen geven u de zekerheid die u nodig hebt om de juiste grenzen te creëren en te respecteren.
 • Blijf oefenen deze vaardigheden tot je het goed - dit zal zijn wanneer u zich beter voelt en je vrienden / familie met je praten meer.
 • Weet hetzelfde iemand anders al zei, zijn erg vervelend niet te herhalen.
 • Ik weet niet of je irritant bent? Vraag iemand die u zou vinden waarschijnlijk dat je een eerlijk en constructief antwoord te geven. Wees voorbereid op kritiek en bereid zijn om het met gratie te accepteren. De persoon kan niet klaar zijn om het allemaal meteen geven, dus geef hem / haar tijd door het uitleggen van je situatie, gedachten en gevoelens duidelijk te maken kunt u behulpzaam kritiek omgaan.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen die ADHD hebben of ADD kan vervelend zijn, maar het is niet hun schuld. Hen niet bekritiseren of lachen. Wees een vriend en toon u zorg.
 • Wij zijn allen soms vervelend, en sommige mensen zijn te snel te bekritiseren. Sommige mensen zijn gewoon veel te snel geïrriteerd.
 • Wees niet te snel om te confronteren of te arrogant over als een vriend zegt dat je irritant bent. Leren om nederig te zijn.
 • Als je van iemand, en hij of zij denkt dat je irritant bent, probeer eerst vrienden geworden, en geen flirten tot je twee kennen elkaar goed. Praat met de persoon online of in persoon, zul je verbaasd zijn hoeveel je te weten komen over elkaar.