Wkanl

Hoe om te stoppen met een te jaloerse vriendin en begint het zijn de beste vriendin

Heb je jezelf krijgt zeurende gevoelens van jaloezie wanneer je partner is het praten met andere meisjes? Maak je je zorgen dat je verstikt de relatie met je angsten? Om te stoppen met een al-jaloerse vriendin en begint als een droom meisje, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe om te stoppen met een te jaloerse vriendin en begint het zijn de beste vriendin. Geef je partner de ruimte.
Hoe om te stoppen met een te jaloerse vriendin en begint het zijn de beste vriendin. Geef je partner de ruimte.
 1. 1
  Geef je partner de ruimte. Als u al dogging zijn voetsporen, confronteren hem met beschuldigingen, stalking zijn sociale media profielen, of de uitstalling van een andere wanhopige gedrag, uw eerste bestelling van het bedrijfsleven is om terug te trekken. Neem een ​​paar keer diep adem, los, en speel het een tijdje afkoelen. Zoek mogelijkheden om met vrienden, ga dan naar een evenement dat u geweest bent geïnteresseerd in, en zet hem neer voor ten minste een get-together. Heel voorzichtig zijn niet rancuneus over dit optreden, het punt is niet om hem te straffen, geef hem de koude schouder, of manipuleren hem in smeken om vergeving, maar om jullie beiden een pauze te geven, zodat u kunt afblazen een beetje stoom, nog wat perspectief, en hopelijk de relatie te redden. Lees hoe u uw vriendje ruimte te geven voor meer advies.
 2. 2
  Leer goed gevoel over jezelf. De meeste gevoelens van jaloezie komt van het zijn onzeker en denken dat iemand anders je partner gelukkiger kan maken of breng meer aan de tafel. Vergeet niet dat uw partner koos u, niet iemand anders. Stop geobsedeerd over uw gewicht, lengte, of ziet; uw constante negativiteit is het aftappen... voor u en uw partner beiden. Erger nog, kan een overactieve houding van onveiligheid mensen weg te jagen, uitgegroeid tot een self-fulfilling prophecy die je dieper in het gat van angst en zelfverwaarlozing drijft. Accepteer jezelf zoals je bent. Uw partner is met u voor een reden en natuurlijk vindt u aantrekkelijk, maar zelfs als hij niet en deden niet, moet je nooit toestaan ​​dat iemand anders zijn mening te bepalen of te valideren jouwe. Lees Hoe zelfvertrouwen voor hulp in het worden van een meer gecentreerd, stabiel persoon te bouwen.
 3. 3
  Omgaan met pijn uit het verleden. De meeste mensen hebben hen - en velen laten verspreiden naar nieuwe relaties door beide naspelen dezelfde ongezonde dynamiek over en weer of door te kijken naar hun prachtige nieuwe partners met een sceptisch oog. Indien nodig, te leren hoe om te gaan met emotionele pijn, zodat u zich beter voelt over jezelf en in staat zijn om je huidige relatie voor wat het werkelijk is.
 4. 4
  Leren wat het betekent om een gezonde relatie hebben. Of je nu nieuw bent in het spel of zijn geweest bij het ​​al jaren, het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat een relatie hoort te zijn en voelen als. Veel mensen weten niet opgroeien met goede voorbeelden van gezonde relaties onder hun vrienden, familie, of zelfs ouders. Wat erger is, het hebben van een vreselijke relatie kan volledig af te werpen uw gevoel voor evenwicht en zelf-vertrouwen, waardoor je tweede raden je elke beweging voor de komende jaren te volgen. Lees Hoe maak je een gezonde relatie voor meer details hebben.
 5. 5
  Herevalueer je huidige relatie. Als je eenmaal wat soul-searching hebt gedaan en hebben een duidelijker perspectief op de dingen, is het tijd om te kijken naar je relatie met een frisse blik. Doe je jaloezie, twijfel en angst voort uit je eigen problemen met eigenwaarde... of is dat iets wat je hebt jezelf te vertellen om onbevredigende gedrag van je partner te rechtvaardigen? Zelfs als je niet zo stabiel een vriendin zoals je zou moeten zijn geweest, dat betekent niet dat je moet misstappen van je partner kijken of af te schrijven aan over-correct zijn voor uw eigen gevoelens van schuld, het is altijd mogelijk dat uw out-of- controle gevoelens waren het resultaat van het proberen om je eigen instincten te onderdrukken - of, op zijn minst, dat je zowel een hand gespeeld in het maken van de relatie wat het nu is. Alvorens de val voor je jaloezie en instabiliteit, lees alle artikels hieronder waarvan u denkt dat op u van toepassing. Alleen als je zeker weet waar jij en je partner echt staan ​​kunt u beginnen met het genezingsproces.
 6. 6
  Blaas nieuw leven in de relatie. Voordat u een diepgaand werk aan jezelf of als koppel kan doen, moet je damage control doen op uw gespannen verhouding. Begin met het vinden van een gezond evenwicht tussen het geven van je partner ruimte en het verhogen van de kwaliteit van uw tijd samen. Streef uw eigen belangen op een zinvolle, verrijkende manier: immers, een deel van wat trekt mensen aan elkaar is mysterie, en als je al je tijd op je partner doorbrengen inchecken met gesprekken, teksten, e-mails en Facebook-berichten, kan er nauwelijks een intrige gelaten in wat je doet. Splits uw tijd meer gelijkmatig tussen je partner en je vrienden en laat je partner om hetzelfde te doen. Herontdek uw interesse in een vroegere passie of, indien nodig, het vinden van een nieuwe hobby die uw niet-romantische tijd meer betekenis zal maken. Dan, wanneer je hebt beide herinnerde wat het is om elkaar te missen, het verbeteren van uw tijd samen door te gaan op een vakantie of staycation, probeer iets nieuws, zoals het nemen van een partner dansles, of de verlaging van de stemming door zijn speelse en onderhouden van de romantiek.
 7. 7
  Bouw je communicatie. Dit is iets wat de twee van u beide nodig om te werken aan elkaar, veel relatie ellende kon worden genezen, zo niet geheel vermeden, indien koppels gewoon geleerd hoe om echt en effectief te communiceren met elkaar. Een groot deel van effectief communiceren is te weten hoe een onaangename onderwerp ter sprake te brengen zonder dat je partner in de verdediging (of, erger nog, het offensief). Begin met het terugdringen van uw beschuldigingen: leren om te zeggen wat je voelt (bijv. "Ik voel me bang als je laat buiten te blijven en me niet vertellen waar je bent of hoe lang je er zult") in plaats van wat je vreest (" Ik ben bang dat je bedriegt me "), die worden loskomen als een klap in het gezicht kan. Wees eerlijk over je gedachten en zorgen, terwijl je met hen in plaats van het aanleggen van voorraden voor later en hen te laten ontploffen op een dag uit de lucht. Lees hoe om effectief te communiceren voor meer begeleiding.
 8. 8
  Leren vertrouwen. Vertrouwen problemen kan je gek. Stel jezelf de vraag wie het is je echt wantrouwen: je partner, vrienden van je partner... of jezelf? Komen tot het besef dat je nog steeds jezelf niet vertrouwt in de liefde of dat je gewoon bent bedreigd door andere meisjes is een goede zaak; zowel voort uit dezelfde kwestie, kan worden gewerkt, en zijn volledig binnen uw controle. Leer hoe je vriendje vertrouwen weer voor zijn en uw sake beide.
  • Hij deed geen tekst die u terug? Big deal. Druk over dit soort dingen komt pas over als vervelend, als je laid back en niet onmiddellijk een antwoord niet verwachten dat alles, etc, zal hij niet geïrriteerd. Niet bellen hem om te zien of hij er nog is - haal diep adem en laat het gaan. Hij zal antwoorden wanneer hij kan.
  • Vraag hem niet om te stoppen gaan bepaalde plaatsen. Deel van jaloezie is de wens om anderen te controleren, en door hem vrijheid, laat je zien dat je hem vertrouwt en hem meer kans om u te respecteren.
  • Heeft een blanco cheque van vertrouwen niet schrijven. Als u oprecht bezorgd over iets, wees niet bang om (voorzichtig) aansnijden het onderwerp. Vermelden dat het voelt u zich ongemakkelijk als hij praat om bepaalde meisjes, of eerlijk vertel hem over een gedrag heeft hij dat je dwars zit. Niet overreageren of maak beschuldigingen. Gewoon staat hoe je je voelt en, als hij respecteert dat, zal hij proberen om het uit te werken.
  • Als je vriendje is gewoon niet betrouwbaar is, is het zijn beurt om de handen uit de mouwen en overeenkomen met een deel van het harde werk dat u hebt het in de relatie. Als hij niet kan of zal het niet doen, dump hem en ga op zoek naar iemand die wil.
 9. 9
  Wees een geweldige vriendin. Oke, dus je hebt in geslaagd om de relatie te redden en te genezen van de schade die is aangericht. Hoe doe je step it up een inkeping? Aan het meisje dat hij fantaseert over thuiskomen te worden, lezen Hoe maak je een goede vriendin te zijn.

Tips

 • Als je samen bent niet en het is u die is uit, wees niet bang om hem te laten weten dat je hem mist. Hij zou ook wennen aan sms je op die momenten, en bericht u wanneer hij uit.
 • Niet automatisch haat zijn vrouwelijke vrienden. Het meest waarschijnlijk, ze zijn perfect mooi en zelfs potentiële vrienden voor u ook.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om de jaloezie spel te spelen om terug te gaan naar hem. Hij heeft waarschijnlijk geen idee dat hij is waardoor je het gevoel op deze manier, dus het is zinloos en waarschijnlijk schadelijk te proberen en maak hem jaloers.
 • Niet bespioneren hem om ervoor te zorgen dat hij niet vreemdgegaan, etc. Als hij je op te vangen, zou het alleen het probleem verergeren of nieuwe maken.
 • Woede is de ergste reactie in deze situatie hebben. Beledig het andere meisje of hem. Houd het hoofd koel.