Wkanl

Hoe romantisch te zijn

Wat "het zijn romantische" betekent varieert sterk van persoon tot persoon, maar in de kern, romantiek gaat iets om genegenheid uit te drukken op een zinvolle nog onverwachte manier doen. Een ware daad van romantiek vereist creativiteit en oprechtheid, vaak geïnspireerd door (hetzij haar aanwezigheid of haar mogelijkheden). Terwijl herbergen genegenheid voor iemand zou gemakkelijk zijn, het vertalen naar romantiek is het meestal niet. Er zijn miljoenen romantische ideeën in boeken, films en op het internet, maar echte romantiek van binnenuit komt.

Stappen

Hoe romantisch te zijn. Maak het persoonlijk.
Hoe romantisch te zijn. Maak het persoonlijk.

Houd het persoonlijk

 1. 1
  Maak het persoonlijk. Romantiek is geen "one-size-fits-all." De stereotiepe iconen van de romantiek (, kaarsen en chocolade ) kan alleen zo ver gaan. Denk na over wat echt krijgt die ene speciale persoon opgewonden. Herkennen wat je partner uniek, en vind / dingen te doen voor hen die alleen zouden ze waarderen. Wat zijn hun eigenzinnige (misschien geheime) belangen, obsessies en fantasieën? Wanneer ze winkelen, praten, of een film kijkt, wat maakt hun ogen oplichten? Opgelet! Omdat het romantische betekent erkennen hoe bijzonder een persoon is, en dat betekent aantonen dat u weet - beter dan wie ook in de wereld - wat hen uniek maakt.

Blijven de verkering

 1. 1
  Hof hen. Doen alsof je en de persoon net ontmoet, en u wilt dat de persoon te vallen voor je. Wat zou je doen om ze te imponeren? Te laten zien dat je geïnteresseerd bent? Om ze te winnen? Behandel je partner alsof ze single, alsof je probeert om hun genegenheid en vertrouwen te winnen. Het tegenovergestelde van wordt romanced wordt genomen voor verleend. Niemand wil het gevoel alsof ze al "gevangen" en het is voorbij en met gedaan. Op een show! Blijf op je tenen! De meest romantische ideeën komen om mensen als ze vrezen dat ze zouden degene die ze verliezen. Maar je hoeft niet om daadwerkelijk te zijn om te boren in die manier van denken!

Vermijd eentonigheid

 1. 1
  Breken de eentonigheid. Veel mensen associëren het begin van een relatie met romantiek, spanning en inspiratie want alles is nieuw Je hebt net iemand ontmoet en de relatie zich ontvouwt -. Wat er morgen zal gebeuren? Volgende week? Volgende maand? Zal hij bellen? Zullen we? Zal ze bezoeken? Maar nadat de relatie wordt aangegaan, we vestigen in een routine, en niets is nieuw meer. Romantisch te zijn, om de opwinding die het begin van de relatie gekenmerkt herintroduceren, iets anders, iets dat je partner niet zou verwachten doen. De meer uit het gewone, hoe beter!

Vergeet niet de kleine dingen

 1. 1
  Focus op de kleine dingen. Romantiek kan dagelijks worden beoefend, en het hoeft niet duur te zijn of groots te zijn. In feite, soms de meest romantische momenten zijn eenvoudig, spontaan en vrij. Er zijn miljoenen manieren om te zeggen en "Ik ben gelukkig om u te hebben." Denk aan de wereld als uw medium. U kunt het schrijven, zeg het, beeldhouwen het, zoek het, verberg het, schreeuw het, schilderen, het, vouw het, groeien, aanraken, en uitdrukken in onbeperkte manieren. Maak er een gewoonte van om het vinden van een nieuwe manier om elke dag te romantisch. Wees creatief en veel plezier ermee!

Oprechtheid is altijd belangrijk

 1. 1
  Wees oprecht. Te maken iemand zich gewaardeerd voelen, je moet echt, echt dankbaar voor hun aanwezigheid in je leven. Handhaving van dat gevoel van dankbaarheid neemt bewuste inspanning. Het is gemakkelijk om te vergeten hoe geweldig iemand is als je ze elke dag zien, maar als je jezelf voortdurend herinneren hoe gelukkig je bent om je leven te delen met die persoon, zal elke dag de meest romantische dag van je leven.

Tips

 • Als je partner niet lijkt om uw inspanningen te waarderen, het is niet dat je hebt gefaald romantisch te zijn, het is dat je partner niet heeft voldaan aan uw genegenheid te ontvangen. Misschien zijn ze niet gewend om te worden geromantiseerde, of misschien zijn ze afgeleid door andere spanningen in hun leven. Als u het gevoel afgewezen, niet zomaar opgeven. Praat met de persoon over.
 • Wees niet te plakkerig of u misschien zet je partner.
 • Ga er niet vanuit dat de persoon met wie je Romancing is net als jij. Een avond van stijldansen misschien niet de meest romantische wat in de wereld aan u, maar uw partner anders zou voelen. Vergeet niet dat het niet uitmaakt hoe dicht de persoon is aan u, hij of zij is een individu, niet een verlengstuk van jezelf. Verras je partner met iets wat je zou normaal nooit doen op uw eigen, alleen maar omdat je weet dat het hen gelukkig zou maken doen.
 • Soms wordt 'old school' of ridderlijke (voor beide geslachten) kan wonderen verrichten.
 • Als je bent nog steeds een verlies voor ideeën (of hebben een aantal te delen), check out Hoe om te komen met romantische ideeën.

Waarschuwingen

 • Omdat het romantische betekent niet dat je obsessief. Er is een verschil tussen het uiten van waardering en verwacht een persoon om al hun tijd besteden aan jou terug. Je bent een individu, niet slechts een helft van een relatie, dus niet worden verbruikt door uw inspanningen om romantiek iemand anders. U kunt romantisch zijn en jezelf zijn op hetzelfde moment.
 • Sta niet toe dat uiterlijke romantiek te overstemmen naar binnen waarschuwingen. Als een jongen of een meisje te mooi lijkt om waar te zijn, langzaam gaan en uit te vinden wat hij of zij is echt alles over. Hij of zij kan het wel, maar alleen de tijd zal het leren.