Wkanl

Hoe te subtiele wraak op je vijanden te krijgen

In ons leven hebben we allemaal op een achtbaan, of het nu in onze tienerjaren of in onze volwassenheid jaren. Er is een punt in ons leven als we met vrienden die we waren echt dicht bij of gebroken met de "liefde" van ons leven zijn gevallen uit. Maar we moeten leren om te vergeten over die dingen niet uit hoe hard ze ook mogen zijn. Het volgende artikel geeft u stap voor stap instructies over hoe om wraak terug op onze vijanden.

Stappen

Hoe te subtiele wraak op je vijanden te krijgen. Geef niet op de dingen.
Hoe te subtiele wraak op je vijanden te krijgen. Geef niet op de dingen.
 1. 1
  Wees slim. Dit is de ultieme manier om je vijand te kwetsen! Vooral als je vijand is slimmer en meer concurrentie dan u. Er zijn vele manieren waarop je intelligentie kan winnen, maar het ene ding waar we allemaal onze intelligentie van zijn boeken. Lees zoveel boeken als je kunt. Het kan worden wetenschap, wiskunde, Engels, geschiedenis, of zelfs tijdschriften en kranten. Al deze dingen zullen u helpen informatie te verkrijgen. Door slim, zal je helemaal start uw vijand. Sommigen van u kunnen zijn te lui, maar alles wat je hebt om te onthouden, is je vijanden tegenkomen als je ze te verslaan in de examens en in het leven. Vergeet niet slim zijn zullen veel deuren opent u in het leven. U krijgt een goed betaalde baan hebben en een gelukkig leven met veel vrienden. Mensen zullen in u geïnteresseerd geworden en wilt u uw vriend zijn. Zelfs de mensen die niet willen dat je dat veel, zal vragen om uw hulp. U zult gerespecteerd en populair zijn voor je intelligentie en dat zal verbranden je vijand binnen, hoewel ze misschien niet lijken te zijn aan de buitenkant. Uiteindelijk misschien zullen ze beseffen wat een idioot ze waren voor het verlaten van u en vragen om uw vriend weer.
 2. 2
  Geef niet op de dingen. Ze zullen alleen gelukkiger zijn als je opgeven dingen die je gebruikt om te doen doen. Blijven leven als normaal. Dit kan moeilijk zijn, maar probeer je best om te leven ten volle. Dit zal uiteraard enige tijd duren, maar uiteindelijk net als alles in het leven, zal je vergeet ze. De tijd gaat door.. Je kunt het!
 3. 3
  Respecteer jezelf. Laat nooit mensen brengen je naar beneden. Vergeet niet dat als je niet jezelf dan respecteer anderen niet.
 4. 4
  Doen alsof ze er niet zijn. Zelfs als je ze van tijd tot tijd of dagelijks te zien. Net doen alsof ze er niet zijn. Dit zal ook krijgen ze boos! Een eenvoudige manier om dit te doen door niet te kijken de weg. Zelfs als ze staren je net doen alsof ze er niet zijn. Dit kan moeilijk zijn, maar blijven proberen en uiteindelijk zul je er bent.
 5. 5
  Wees aardig. Door aardig tegen anderen je aardig gevonden worden en dit zal je vijand ergeren. U kunt dit doen door te helpen iemand. Doe dit alleen als de persoon of mensen die je aardig tegen respecteert uw vriendelijkheid. Als ze je hebben mishandeld weten voordat dan de diepte van uw vriendelijkheid. Als wat ze hebben gedaan is vergeven en vergeten dan gewoon normaal zijn bij hen. Behandel mensen zoals ze jou behandelen.
 6. 6
  Betrokken raken bij dingen. Doe meer activiteiten en projecten.
 7. 7
  Wees zelfverzekerd. Dit is ook een andere grote manier om wraak weer op je vijanden. Het is wederom niet makkelijk te vertrouwen. Maar gewoon jezelf eraan te herinneren dat je een mens bent. Niemand anders is beter dan jij. Je bent zoals je bent en niets kan dat veranderen. Respecteer jezelf voor wie je bent. Vergeet niet dat mensen je niet beoordelen op de manier waarop je kijkt ze je beoordelen op je karakter.
 8. 8
  Wees niet bang om te veranderen. Verander dingen die je verkeerd hebt gedaan. Denk niet dat alleen omdat mensen weten dat je dit wilt, betekent niet dat je niet kunt veranderen. Het is nooit te laat om te veranderen. Proberen en verbeteren op de slechte gewoonten die je hebt.
 9. 9
  Als alternatief voor stap 4 kon je altijd proberen handelen als je vijand is je beste vriend. Dit zal rijden ze gek! Als het een negatieve reactie zal zijn dat ze op zoek zijn naar uit u, in plaats van een positieve.
 10. 10
  Sloegen ze op hun eigen spel. Doen om ze precies wat ze doen om u, dus krijgen ze een koekje van eigen deeg.
 11. 11
  Antwoorden met een woord antwoorden als ze praten of vragen stellen. Dit zal ze het gevoel hebben dat ze meer moeten maken gesprek en binnenkort zullen ze eruit zien alsof ze proberen om je aandacht te krijgen en dus zal je kijkt populairder dan ze geven u macht over hen.

Tips

 • Laat ze je naar beneden brengen!
 • Kies een stap. Doe het. Doe dan de anderen.
 • Proberen hun vrienden te maken als je meer dan de vijand.
 • Probeer ze te verslaan met sport tot een-up hen.
 • Proberen en doen alle stappen.
 • Zing het derp of trololol lied elke dag om hen te ergeren of spammen hen.
 • Als je een keer te proberen, kan het niet werken. Probeer het opnieuw. Het kan nog steeds niet werken.

Waarschuwingen

 • Geef niet op, als je niet meteen de eerste keer krijgen. Vallen en weer opstaan!
 • Blijf juridische. Als je iets tegen de wet doet zal averechts werken en zult u gearresteerd worden of naar de rechter stappen.