Wkanl

Hoe je vrienden met jongens

Dus je wilt maatjes geworden... of worden "one-of-the-guys," maar je hebt een verlegen reputatie? Hier is hoe om direct het verhogen van uw man populariteit!

Stappen

Hoe je vrienden met jongens. Staking van een gesprek.
Hoe je vrienden met jongens. Staking van een gesprek.
 1. 1
  Start glimlachen! Je moet lijken aanspreekbaar op de jongens.
 2. 2
  Zitten naast hen. Op deze manier zullen ze meer kans om te beginnen eerst met je te praten.
 3. 3
  Staking van een gesprek. Als er een bepaalde jongen je leuk vindt en je weet dat hij iets liefheeft, sporten bijvoorbeeld kijken naar de wedstrijd op tv, of als hij een muzikant, het opzoeken van een geweldig nummer op iTunes om met hem te delen. Na het te weten, gewoon te onderzoeken in je eigen, zodat tijdens het gesprek begint al voel je je niet verbaasd van wat het onderwerp is alles over.
 4. 4
  Als ze plagen je, lachen, samen met hen, of speel het met sarcasme. Je kan doen alsof boos te zijn op hen, kan dit komen als "broer-ly" conflict. Jongens het leuk als een meisje heeft een gevoel voor humor.
 5. 5
  Als u zich dicht genoeg om een inside joke delen, herhaal dit een paar keer, gewoon om ervoor te zorgen dat ze weten dat u eraan denkt en dat u vindt uw gesprekken belangrijk.
 6. 6
  Zorg ervoor dat als je rond de jongens, toon uw grote persoonlijkheid en niet verlegen lijken, jongens hebben interesse in meisjes die plezier en gek lijken.
 7. 7
  Als ze een praatje met je, laat je niet bang, omdat jongens meestal zal je niet voor het blok of je je ongemakkelijk.
 8. 8
  Ga je gang en vraag hen vragen over school of hoe ze het doen, en ga zo maar door.
 9. 9
  Niet te wanhopig om hun aandacht te krijgen lijken, kunnen sommige jongens het gevoel dat je bent te geïnteresseerd om hen en ze kunnen je voor lief voor.
 10. 10
  Be spraakzaam. Als jongens zie je praat zullen ze beginnen te denken dat je leuk om rond te zijn en ze misschien zelfs met je praten.
 11. 11
  Als de man met wie u praat heeft zijn vrienden rond, het is een geweldige kans om jezelf te introduceren en te beginnen met het maken meer guy vrienden.

Tips

 • Wees zelfverzekerd! Jongens als veilig meisjes die graag zichzelf en zijn blij wie ze zijn.
 • Veel plezier!
 • Make-up is geweldig en alles... maar jongens zullen niet willen praten over dat. Blijf op de hoogte van belangrijke sportevenementen, of rock concerten en andere guy stuff.
 • Wees jezelf. Jezelf zijn, zullen ze je kennen voor u en u zult meer leren over jezelf. Laat nooit je vrienden vertellen dat je je bent te verlegen of zo. Ga in uw eigen tempo. Wees altijd eerlijk te zijn... waarom niet?
 • Relax! Jongens zijn ook mensen, en hij waarschijnlijk wil je net zo veel als je hem leuk. Zijn super-belangrijk om jezelf te zijn, omdat de juiste soort jongens liefde / willen (wat dan ook) je om wie je bent, zowel binnen als buiten.
 • Dit werkt prima met het creëren eerste indrukken, tenzij je weet niets over weten "guy stuff." Over te komen als iemand die net doet alsof hij graag sport om naar een man maakt een goede eerste indruk te maken. Als je toevallig in de sport, geweldig, maar je moet jezelf zijn, zoals hierboven vermeld. Er is geen punt in het worden vrienden met een jongen als hij gewoon steeds vrienden met een masker. Ook bewust zijn dat sommige jongens zijn niet in wat je ziet als "guy stuff ', zoals sport-en heavy metal.
 • Probeer eerlijk, jongens als eerlijk en meestal waarderen eerlijkheid en directheid. Wees niet onaardig maar eenvoudig zijn. Zij waarderen een moedig persoon.
 • Soms lichtjes flirten met de man zal zijn aandacht te vangen, en hem zijn ogen te openen. Geef hem knuffels, en doen alsof wang kussen. Maar zorg ervoor dat je niet overdrijven! Anders zou hij denken dat je wilt verder gaan. Dus als je knuffel hem, zorg ervoor dat andere jongen vrienden je omhelzen om hem heen, zodat hij niet het verkeerde idee krijgen.

Waarschuwingen

 • Praat nooit te veel als een vent en niet altijd jezelf te betrekken in zijn gesprek, zou hij vinden het irritant.
 • Denk niet dat alleen maar omdat je vrienden met een jongen moet je als een kerel, het is oke om te zijn girly als je vrienden zijn met jongens.
 • Doe dit op een geleidelijk tempo als je bekend bent voor het zijn pijnlijk stil en verlegen. Je zult gewoon overweldigend zijn als je alles tegelijk doen.
 • Trek een lijn tussen vriendschappen en relaties. Minimaliseren seksuele spanning en vermijden overboord gaan met flirten.
 • Je moet ook niet vergeten dat, zelfs al zijn ze jongens, worden ze verondersteld om vrienden te zijn, dus als hij een eikel gewoon zijn vriend niet te zijn, bent u niet verplicht!
 • Negeer je vriendinnen alleen maar om aan de jongens te praten.
 • NIET om guys over meisje problemen of meisjes materiaal praten, zou het hen bruto uit of flippen ze uit.
 • Veel jongens zijn eikels. Als hij iets dat je ongemakkelijk doet, niet schrijven het af als 'boys will be boys. " Het is niet alleen jouw taak om hem te maken zoals jij, moet hij ook aandacht besteden aan de steeds dat je hem wilt. Nogmaals, als je niet iets dat hij doet graag, praat met hem over het of laten vallen van de vriendschap helemaal.
 • Heeft een enorme ego niet krijgen als je man vrienden om je heen veel en gaan denken allemaal zoals jij.
 • Ga niet overboord met steeds een van de jongens.