Wkanl

Hoe om vrede te sluiten met een vriend na een ruzie

"Ben ik niet vernietigen mijn vijanden als ik vrienden van hen?" Abraham Lincoln

Het maken van vrede met vrienden na een gevecht is een belangrijke stap voor het behoud van harmonieuze en gelukkige relaties tussen de twee van jou. Of je gaat op je vriendschap te behouden is een zaak van de twee van u, maar het is belangrijk om een ​​blijvende woede op te lossen en aan te pakken het eerder dan laten etteren. Hier zijn enkele suggesties voor het maken van vrede na de strijd.

Stappen

Hoe om vrede te sluiten met een vriend na een ruzie. Bel hem / haar wanneer je relatief zeker van dat jullie beiden hebben ruim de tijd om af te koelen had.
Hoe om vrede te sluiten met een vriend na een ruzie. Bel hem / haar wanneer je relatief zeker van dat jullie beiden hebben ruim de tijd om af te koelen had.
 1. 1
  Laat uw vriend een tijdje alleen. Het zal tijd maken voor jullie beiden om af te koelen. Ook zelf kalm af en denk na over wat je wilt zeggen tegen hem / haar
 2. 2
  Bel hem / haar wanneer je relatief zeker van dat jullie beiden hebben ruim de tijd om af te koelen had.
 3. 3
  Wees oprecht en nederig. Verontschuldigen voor uw rol in de strijd.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u zorgvuldig naar wat je vriend zegt. Klaar lichaamstaal en zorg ervoor dat je lichaamstaal communiceert niet iets wat u niet van plan. Situaties kunnen niet zijn zoals ze verschenen en er is altijd ruimte om te leren.
 5. 5
  Laat geen problemen onopgelost, maar tegelijkertijd weten wanneer ze een pauze te nemen. Niet blijven pushen voor een resolutie als het voor de hand dat je vriend niet is geïnteresseerd in een. Vind een tijdelijke oplossing en het probleem later oplossen.
 6. 6
  Probeer laag te leggen voor een tijdje, begin dan niet alle roddels of iets en niet betrokken raken met alle gevechten of geruchten dat deze vriendschap zou kunnen beschadigen meer dan het is.
 7. 7
  Ook bewust zijn dat het geven van iemand de tijd is niet altijd de beste oplossing. het varieert van persoon tot persoon. Sommige mensen, hoewel ze proberen te vermijden, liever directe confrontatie om te krijgen het probleem opgelost.

Tips

 • Als je vriend heeft zeer weinig reden boos te zijn op je af en je hebt een grote reden boos te zijn op hen alleen niet vergeten te zijn volwassener dan je vriend. Gevoel als de grotere persoon kan zelfs het gevoel beter dan het winnen van een aantal kleine strijd.
 • Opmerking van je vriend lichaamstaal, als ze afwijzend voor het grootste deel van de tijd die u probeert om het conflict op te lossen, neem dan een pauze.
 • NEVER EVER LIE. Liegen terwijl het proberen goed te maken is het ergste mogelijk dat je kunt doen. Als je iets dat ze boos zijn over deed, excuses voor het, echt diep excuses voor het, en meen het.
 • Vermijd herhaaldelijk gebruik van het woord "u", het komt uit als een aanval en zal alleen maar verder insinueren conflict.
 • Ze dan niet te kalmeren en gewoon blijven zeggen 'sorry'. Het ligt nog steeds aan hen. als ze je beschuldigen van iets wat je niet gedaan doet, vertel hen. Als ze zeggen dat je iets wat je niet gedaan heb, vertel hen dat deed je niet. Maar laat je niet boos op ze. kalm blijven.
 • Houd een open geest, ondanks de sterke gevoelens die je kan hebben, zijn altijd het beste om een ​​resolutie te benaderen met een open geest.
 • Probeer niet en juiste balans te behouden tussen de twee van u, het is geen wedstrijd. Beiden van jullie hebben waarschijnlijk dingen gedaan die de andere hebben geërgerd.
 • Als je iets dat je vriend heeft beledigd hebben gedaan, accepteer het, excuses en maak geen ruzie met wat eerlijke vergelding je vriend wil. Als ze tijd willen, geef ze de tijd, als ze willen dat je blijft verontschuldigen, doe het.
 • Blijf kalm en zorg ervoor dat elke bocht die je neemt is slim en overtuigend, voeg een beetje verleden geheugen in daar, sorry zeggen eens in de zoveel tijd, hoeft niet vervelend klinkt, zal het nog erger maken. Gewoon proberen en zijn vrienden weer bij hen, en ook niet stapel op meer junk.
 • Wees niet defensief.

Waarschuwingen

 • Als je in een gevecht met een groep nooit sloot je vrienden om te gaan met iemand anders. Niet alleen zal je vrienden boos, maar als je probeert terug te gaan naar je vriend, zullen de anderen het gevoel dat je er gebruik van maken.
 • Als u of uw vriend nog niet is afgekoeld. Gewoon rustig toegeven dat er meer tijd nodig heeft om te gaan voor een echt rustig gesprek te komen, en loop weg, stapt uit de telefoon, of op andere wijze beleefd beëindigen het gesprek.
 • Dit bericht niet meer boos op de persoon nadat je bent rustig beleefd.