Wkanl

Hoe je over verraad van een vriend


Het kan moeilijk zijn om vrienden te maken, en nog moeilijker om hen te vertrouwen. Het is heel moeilijk om iemand die echt van je houdt en om je geeft vinden. Idealiter een vriend is een persoon die liefde en respect biedt en zal nooit verlaten of verraden je. Niet verliezen een goede vriend. Het is heel moeilijk om een vriend te vinden die zullen blijven en ze kunnen gemakkelijk te verliezen. Als je jezelf in een situatie waar een vriend die je schijnbaar heeft verraden, als volgt te werk.

Stappen

Hoe je over verraad van een vriend. Bepalen of de hele zaak was een misverstand.
Hoe je over verraad van een vriend. Bepalen of de hele zaak was een misverstand.
 1. 1
  Bepalen of de hele zaak was een misverstand. Het is gemakkelijk om emotionele (positief of negatief) te komen met vrienden en je kan zijn met spoed naar conclusies. Zorg ervoor dat ze hebben echt iets verkeerd gedaan, en, indien zij hebben, vinden als ze verontschuldigend.
 2. 2
  Houd alles in perspectief. De hele situatie misschien niet zo slecht als je denkt. Dit zal excuses en vergeving makkelijker te verkrijgen.
 3. 3
  Wees bereid om te vergeven, ondanks je woede. hen voor het niet houden van uw vertrouwen en niet weten hoe je vrienden te behandelen. Het kan nodig zijn om hen te vergeven, zelfs als ze geen spijt van wat ze deden. Dit is de sleutel tot het krijgen van langs je woede tegenover hen en niet koesteren wrok.
 4. 4
  Overweeg of u wilt een vriendschappelijke relatie met de persoon te handhaven. Vele malen, een vriend die ooit verraadt zal het opnieuw doen. Maar dit is ook afhankelijk van de situatie en de persoon.
  • Als u vindt dat u niet langer wilt vrienden met deze persoon te zijn, verbreken alle banden met hen. Je hoeft niet te betekenen over. Ervan uitgaande dat je gevolgd stap 1, ze waarschijnlijk al weet dat je overstuur bent met hen. Dit maakt het beëindigen van uw vriendschap makkelijker.
  • Als u vindt dat u wilt uw vriendschap te behouden, zorg ervoor dat de andere persoon te begrijpen dat je het gevoel dat ze iets verkeerd hebben gedaan en je ze vergeven hebben en willen blijven zijn vrienden - zelfs als ze niet berouwvol.
 5. 5
  Proberen om alleen te ontspannen en neem de tijd. Mediteer, winkel, dans, doe wat je moet doen om jezelf gelukkig te maken. Je bent meer kans om een ​​zinvolle oplossing te vinden terwijl het doen van iets wat je genieten.
 6. 6
  Denk na over hoe ze zich voelen. Als ze ongeveer net zo boos als je bent, misschien moet je met ze praat. Het doet echt hulp. Je weet nooit wat er zou kunnen gebeuren met hen, dus je moet proberen om het te zien vanuit hun perspectief.

Tips

 • Volg je intuïtie en ervaringen uit het verleden als het gaat om mensen te vertrouwen. Er zijn, natuurlijk, sommige mensen kun je nooit vertrouwen en sommige mensen je kunt.
 • Indien nodig, weigeren sommige delen van jezelf, zodat u niet volledig open voor mensen. Dit is een tip van preventie, zodat u niet hoeft te gaan door het trauma van verraad.

Waarschuwingen

 • De meeste van de tijd dat je vrienden verder te gaan, dus wees niet al te boos als ze bewegen op. Je hoeft alleen maar te gaan op jezelf. Het is uiteindelijk uw keuze om een ​​goede beslissing te nemen.
 • Menselijke wezens zijn sociaal van aard. Je kunt je leven niet leven zonder vrienden, dus heel voorzichtig niet om al je vrienden te vervreemden dan een simpele ruzie.