Wkanl

Hoe maak je een gevecht met een vriend te beëindigen

Soms hebben we een gevecht met een vriend. Vele malen, vind je dat je zelfs vergeten wat de strijd was over. Je leek me gewoon om te betogen, en dan stoppen met elkaar praten. De tijd gaat door en je beseft dat je de vriendschap missen, en wilde kon je weer naar je vriend praten. Het is mogelijk, en ze waarschijnlijk voelen op dezelfde manier als jij. Iemand moet het initiatief nemen, en het kan net zo goed je!

Stappen

Hoe maak je een gevecht met een vriend te beëindigen. Laat het argument sudderen voor een tijdje, door het verlaten van het alleen, en het vermijden van communicatie.
Hoe maak je een gevecht met een vriend te beëindigen. Laat het argument sudderen voor een tijdje, door het verlaten van het alleen, en het vermijden van communicatie.
 1. 1
  Laat het argument sudderen voor een tijdje, door het verlaten van het alleen, en het vermijden van communicatie. Als je praat direct na het gevecht, zijn veel dingen gezegd uit woede. Echter, niet te lang wachten, het toestaan ​​van slechte gevoelens te brouwen te lang creëert een situatie die moeilijker te maken. Dus na het gevecht kalmeert, zorg ervoor dat u praat met de persoon voordat het te laat is. Nadat je dat doet, gaan zitten en zeggen dat het je spijt als je degene bent die de strijd veroorzaakte. Ook al was het de andere persoon de schuld, maar de schuld dus je zal maken eerder dan later.
 2. 2
  Neem de tijd om te heroverwegen als deze persoon is echt een vriend als je voortdurend in gevechten en altijd het maken van de eerste.
 3. 3
  Denk na over wat je kan hebben gedaan. Lees oude e-mails, chats, enz. Dit zal u helpen hun standpunt te begrijpen.
 4. 4
  Geven en excuses. De andere persoon waarschijnlijk wil het ook doen, maar het laat zien dat je een moedige en toegewijde vriend.
 5. 5
  Vergeet niet om altijd te zeggen dat het je spijt dan eerst in te halen. Probeer ook niet te hard voor jezelf!
 6. 6
  Probeer het perspectief van uw vriend te begrijpen. U bent beiden ruzie omdat je natuurlijk niet eens zijn over iets. Maar heb je echt dat het door? Wat als het perspectief van uw vriend zinvol? Zorg ervoor dat u begrijpen wat hij / zij zegt, het zou meer zin dan de jouwe te maken!
 7. 7
  Beheers uw emoties. Als je niet leren hoe je jezelf te beheersen, het zou waarschijnlijk te zetten in een vuistgevecht, dat de vriendschap nog erger beschadigt. Als je vriend is schreeuwen tegen je, niet terug te schreeuwen. Zelf kalm, zelfs als de andere niet, bijvoorbeeld tellen tot tien, krul je vuisten, haal diep adem. Gewoon niet verpesten!
 8. 8
  Als u op het vermijden van elkaar, probeer niet om de ander jaloers te maken. Als dit gebeurt, dat zal een ander niveau van concurrentievermogen te ontrollen. Wilt, niet proberen uit te hangen met iemand anders in de voorkant van je beste vriend, want in de eerste plaats, dat zou gekwetst zijn / haar gevoelens, en ten tweede, zou de persoon die u gebruikt om te proberen en je vriend jaloers voelen gebruikt als hij / zij ooit ontdekt!
 9. 9
  Te openen over de vaststelling van het probleem. Probeer niet te spelen met je vriend, open zijn en handelen als u zorg, of de andere zou nooit willen maken.
 10. 10
  Misschien heb je beide te realiseren dat het een stom gevecht... Ha-ha! De meeste van de tijd die je elke verstrikt raken in een zinloos argument, en gelukkig je beide te realiseren het!

Tips

 • Echte vrienden zijn moeilijk te vinden en te houden. Onthoud dit. U zult veel vrienden ontmoeten in het leven, maar slechts zal misschien een waar en oprecht te zijn.
 • Vrienden zijn om te vechten voor elkaar, niet met elkaar. Staan door je vriend.
 • Uw beste vriend zal geen geheimen bewaren. Dus als ze zijn, hebben geen geheimen jezelf houden.
 • Denk erover na en probeer hem / haar te praten.

Waarschuwingen

 • Soms is de vaststelling van een relatie met een vriend duurt een paar weken, (meestal niet, maar eens in de zoveel tijd) en als de eerste keer dat je met ze praat en ze zijn niet "klaar" om weer vrienden te worden, doe niet bug hen! Soms als je niet stopt met afluisteren ze erover dat ze gewoon vrienden wilt worden en kan eventueel kwetsen jullie beiden binnen. Dus als je gewoon een keer proberen, en ze nee zeggen, wachten om te zien wat er gebeurt. Zij kunnen terug komen om vrienden te zijn, of ze misschien niet. Probeer het opnieuw iets later op dan kunnen ze ook niet willen om vrienden te worden weer, maar wilde niet om het te delen. OF je zou kunnen hebben een andere NO. Als je een no beide keren, dan zijn ze waarschijnlijk echt niet willen vrienden met je zijn. Maar je kunt ook wachten om te zien of ze komen terug naar zijn vrienden met u. Als ze nooit doen, dan is het voorgoed voorbij. Op het eerste verlies van een vriend kan echt moeilijk, maar vergeet niet dat er miljarden mensen in deze wereld en niet alle van hen kan de beste vriend voor je zijn, dus vergeet niet om het af te schudden je schouder, en probeer de beste vriend zijn u kunt er voor iedereen.
 • Wees niet te behoeftig. Deze bugs hen en maakt ze denken dat je net terug omdat je vriend het uitgemaakt met je of je hebt geen vrienden.
 • Als je ontrouw geweest, en heb je ware wens om een ​​vriendschap blijven niet onthullen, denk dan is het voorbij, en die dingen nooit meer zeggen of doen.
 • Vermijd beschuldigt de vriend, als je ze beschuldigen het geeft hen meer reden om terug te vechten.
 • Wanneer de onenigheid is te pijnlijk, als uw woorden of daden zijn te schadelijk, misschien een vriend gewoon niet willen goedmaken met je.
 • Als je denkt dat ze deed of zei iets, niet altijd te snel conclusies. Vragen of ze wel of niet doen wat je denkt dat ze deden.
 • Echte vrienden zijn moeilijk te vinden en te houden. Onthoud dit. U zult veel vrienden ontmoeten in het leven, maar slechts zal misschien een waar en oprecht te zijn.