Wkanl

Hoe om vergeving te vinden met een vriend

Iedereen heeft vrienden. Iedereen heeft vijanden. Of we het leuk vinden, of geloven, het is waar. Er zal altijd iemand zijn die je niet mag om welke reden ze kunnen vinden. Maar soms een vriend misschien iets over u die ervoor zorgt dat ze hun mening veranderen over jou te vinden, zij het iets wat je zei of iemand die je iets zo obscuur als een tv-show die u keek gedateerd, of zelfs. Of misschien jij en je vriend kreeg in een grote discussie over iets persoonlijks. Nu is je vriend "haat" je. Nou als ze je vriend zullen ze een manier om je te vergeven.

Stappen

Hoe om vergeving te vinden met een vriend. Laten we wat tijd door.
Hoe om vergeving te vinden met een vriend. Laten we wat tijd door.
 1. 1
  Laten we wat tijd door. Laat uw vriend om af te koelen en na te denken over wat er gebeurd is en eventueel verder te gaan met hun leven zonder jou. Geduld is de sleutel. Duw niet voor verlossing.
 2. 2
  Stuur een IM of e-mail naar je oude vriend uit de lucht gewoon om te zien wat omhoog. Als je vriend antwoordt u, betekent dit dat ze gekalmeerd en wil met je praten. Wees vriendelijk. Niet om het onderwerp van waarom je vriend boos op je is in de eerste plaats. Praat terloops - "Wat is nu al 'op" "Hoe gaat het basketbalteam doen" "Ik zie dat je die beurs" simpele dingen als dat. Als zij houden van de ongedwongen gesprek is het een goed teken dat ze nog aan het opwarmen om uw aanwezigheid weer.
 3. 3
  Grijp de kans om de overgang naar een gesprek over de problemen tussen jullie. Wacht op het juiste moment. Het is beter als ze noemen het eerst, maar als ze dat niet doen, dan moet je. Slik uw trots en zich verontschuldigen voor wat uw vriend overstuur. Probeer het probleem op te lossen, terwijl u beiden zijn kalm, in plaats van met luide stemmen en misverstanden.
 4. 4
  Probeer je best om eventuele problemen tussen jou en je vriend op te lossen. Praat rustig over wat er werkelijk gebeurd is tussen jullie twee. Praat over wat waar is over de situatie wat werd gefabriceerd via via. Misschien is het hele evenement werd veroorzaakt door een leugen gepleegd door iemand anders. Als je weet dat je de ene schuld zeker om uit te leggen aan je vriend waarom je deed wat je deed, excuses voor het, en gerust je vriend dat het niet meer zal gebeuren, en dat u hun vriendschap waardeert sterk.

Tips

 • Denk na voordat je spreekt.
 • Handelen rust, wil je niet in paniek te raken of aarzelen.
 • Geduld is de sleutel.
 • Vergeet niet dat geen argument kan worden opgelost als de voorwaarden zijn vijandig tussen de twee van jou.
 • Wees casual, niet naar rechts te bewegen in te praten over de kwestie recht uit de vleermuis.
 • Word niet boos, omdat ze zullen denken dat je niet serieus.

Waarschuwingen

 • Als uw inspanningen zijn afgewezen niet blijven aanhouden, opgeven voor een tijdje en misschien later nog eens.
 • Als je echt pijn je vriend, kan het meer tijd dan je wilt nemen.
 • Dit kan niet de hele tijd, soms mensen eerlijk gezegd niet zoals jij.
 • Nee betekent nee.

Dingen die je nodig hebt

 • Als je gewoon niet lijken te krijgen door, kunt u proberen het lezen van een eBook genaamd "100 manieren om Show Your Love & Affection" door Gloria D. Heffner. Het geeft goede ideeën om de liefde / genegenheid in een relatie toe te voegen of te houden door het vinden van manieren om u zorg op maat van u en / of de persoonlijkheid van je vriend (en).