Wkanl

Hoe maak je de populaire meisje wil je vriend zijn zonder haar te praten

Hier kunt u leren hoe u de populaire meisje wil uw vriend zijn, met minimale praten. Door interactie met haar innerlijke-kring van vrienden, zal je later het gemakkelijker vinden om op te hangen rond het meisje.

Stappen

Hoe maak je de populaire meisje wil je vriend zijn zonder haar te praten. Beginnen opknoping rond met haar vrienden.
Hoe maak je de populaire meisje wil je vriend zijn zonder haar te praten. Beginnen opknoping rond met haar vrienden.
 1. 1
  Beginnen opknoping rond met haar vrienden. Als ze net als u, dan zal ze je graag.
 2. 2
  Ontdekken hun verborgen regels. Elke groep heeft onuitgesproken regels, als je ze te ontdekken, u bent "inch" Je kunt vinden hun regels door haar vrienden.
 3. 3
  Probeer met haar te praten zodra je "in."
 4. 4
  Wees zelfverzekerd als je wilt dat ze met je praten. Relax, als je een rustige, samengesteld beeld van jezelf te geven, zullen ze bijna zeker zien iets waardevols in je.
 5. 5
  Vergeet al je problemen en fouten. Je bent perfect.
 6. 6
  Als je wil gewoon vrienden te zijn, alles wat je hoeft te doen is 'hallo' zeggen en vriendelijk als je opknoping uit in de groep of als je haar rond te zien.
 7. 7
  Proberen om dichterbij te komen zodra de casual begroeting is gevestigd. Vraag haar over haar weekend, welke films ze de laatste tijd gezien, of ze de nieuwe Radiohead album, wat ze denkt van de presidentskandidaten, etc. Gebruik je fantasie heeft gehoord. Zoek uit wat ze wil, en raken aan de praat. Onderzoek haar belangen.
 8. 8
  Spelen moeilijk te krijgen na het tonen van haar wat aandacht. Wanneer in een groep, praat niet met haar, kijk naar haar, of laat haar aandacht. Als je haar rond te zien, niet zeggen "hallo". Negeer haar tot ze is net genoeg verward en boos en dan de schakelaar weer aan. Het is het beste om niet te spelen moeilijk te krijgen en in plaats daarvan hebben ze uitgegroeid je vriend omdat ze je leuk vindt om wie je bent (zie Waarschuwingen).
 9. 9
  Gewoon genieten van het leven, en de goede dingen zullen gebeuren.
 10. 10
  Het beste wat je kan zijn. Good Luck!

Tips

 • Wees niet wanhopig. Het zal haar kruipen en ze zal niet willen om te hangen met je.
 • Te kalmeren om haar heen. Laat je haar neer en gewoon relaxen.
 • Echt goed doen in een ton van de dingen om haar te imponeren. Als je goed bent in paardrijden / voetbal / dansen / of wat je bent goed in bent, vraag een vriend om te komen en vraag de vriend naar Jennifer / Lizzy / Embeth, of wat dan ook de meisjes naam is, mee te nemen.

Waarschuwingen

 • Er is een goede kans voor falen, maar niet als u deze tips en wees gewoon jezelf.
 • Spelen "hard to get" is een lastige, gevaarlijke, en enigszins sleazy manier om genegenheid te winnen. Verwacht niet dat je geen echte liefde te ontvangen van deze techniek. Elke affectie of aandacht die je krijgt zal niet worden gebaseerd op wie je bent, maar op de onzekerheid van dit meisje.
 • Niet te hard te proberen - als ze niet geïnteresseerd is, er zijn genoeg andere vissen in de zee.
 • Probeer niet om iemand die je niet enkel worden gehouden zijn. Ware liefde betekent dat de persoon die van je houdt om wie je bent. Eerst, leren waarderen en respect voor jezelf. Vervolgens leren hoe lief te hebben en anderen te respecteren. Daarna zal het niet uit of anderen zoals / respect / hou van je. Op zoek gaan naar degenen die dat doen.
 • Wees niet verlegen. Stand uit de menigte!