Wkanl

Hoe te rijden thru etiquette praktijk

Restaurant 'drive-thru's "zijn essentieel en handig voor mensen die willen een snelle snack of die wensen om de lange lijnen in een fast food restaurant te vermijden. Echter, er zijn enkele fundamentele etiquette normen die moeten worden toegepast, terwijl er door een drive-thru, om efficiëntere dienstverlening te waarborgen en om de hele transactie vriendelijk te houden.

Opmerking: Dit artikel is vertaald door fast food drive-thru's in Noord-Europa; enkele verschillen kunnen bestaan ​​in uw land of regio.

Stappen

Hoe te rijden thru etiquette praktijk. Elimineer alle achtergrondgeluiden.
Hoe te rijden thru etiquette praktijk. Elimineer alle achtergrondgeluiden.
 1. 1
  Beëindig uw mobiele telefoon gesprekken alvorens de lijn of in ieder geval de persoon met wie je praat vast te houden terwijl u uw transactie uit te voeren vragen. Als je belt naar huis om te zien of iemand iets wil, doe dat voordat de drive-thru rijstrook. Proberen om ieders oog te verzamelen via de telefoon als je actief bestellen creëert een vertraging voor u de klant als iedereen in de rij achter je.
 2. 2
  Elimineer alle achtergrondgeluiden. Ofwel zet u het volume of zet alle radio's of cd's die zijn schetterende ruis die kunnen interfereren met het horen van de bestelling. De medewerkers moeten de werkelijke volgorde te horen, niet wat je aan het luisteren bent in uw auto. Als het restaurant heeft een drive-thru spreker achter de balie voor het voedsel lijn, kunnen mensen het bestellen van binnen alles wat er gebeurt rond de dienst luidspreker te horen. Dit geldt ook voor de gesprekken die door andere mensen in de auto. (Ja! Ze kunnen zelfs horen schreeuwen tegen of slaan je kinderen.... het is erg onhandig!) Ook, als u een luide motor, is het aangeraden om te zetten het af ook.
 3. 3
  Als het wordt regent, schakelt u uw ruitenwissers voordat je bij het ​​raam service. Niet doet, resulteert in uw ruitenwissers spuiten vuil water, anti-vries restjes en vuil aan de onderhoudsmonteur.
 4. 4
  Schakel de koplampen in de nacht. Het laatste wat iemand in een drive-thru behoeften is laaiend koplampen in hun spiegels. Stadslichten zijn aanvaardbaar. De enige uitzondering op deze regel is als het gebied niet brandt. U mag draaien de koplampen weer aan als er niemand voor je of wanneer de lijn verlaten.
 5. 5
  Weet wat je wilt voordat je naar de luidsprekerbox. Het is beleefd om te weten wat je gaat hebben voordat je naar de spreker. Nadenken en denken aan de spreker verspilt tijd van de werknemers, alsmede het tijdstip van de mensen in de rug van je. Merk op dat sommige plaatsen kan hebben ontbijt en lunch items op hetzelfde bord, maar zal op een bepaalde tijd (meestal rond 10:30-11:00) stoppen met ontbijt. Sommige forums kunnen hebben "express" items, of een beperkt bedrag, terwijl een volledig menu toegankelijk in het restaurant kan worden.
 6. 6
  Spreek luid en duidelijk. Spreek luid, langzaam en duidelijk, maar niet zo traag dat u aan de werknemer te voelen als een kind veroorzaken en niet zo luid dat je schreeuwen tegen de werknemer nemen van uw bestelling. U zult willen altijd het voedsel lijn om precies te weten wat je wilt, dus als er een miscommunicatie of als er iets mis is met uw bestelling, moet u gaan naar het restaurant om het te veranderen. Heeft een persoon praten in de luidspreker in plaats van individuen schreeuwen uit hun orders uit het voertuig. En tot slot, zorg ervoor dat elk item of maaltijd te controleren voordat het verlaten van de luidspreker.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de order-taker begrijpt uw bestelling. Caissières bij fast food restaurants hebben meerdere taken en mogen niet worden waardoor u hun volledige aandacht, kunnen ze ook spreken met een klant op het raam dienst, of zetten apparatuur weg, etc. Als je leest uw volledige bestelling in een adem het zal waarschijnlijk verkeerd begrepen worden. Neem kleine pauzes na verschillende items (nummer een combo... zonder augurken en extra mayo) en wacht op de caissière om te reageren ("ok", "ja", etc) voordat u verder gaat.
 8. 8
  Wees ervan bewust dat je specerijen naar het kader luidspreker kunt bestellen. Wees niet bang om de bestelling opneemt vertellen om ketchup, mayonaise, extra sauzen, zout of peper, enzovoort tijdens de lunch, of gelei, boter, koffiemelk en suiker, enzovoort bij het ontbijt toe te voegen aan uw tas. Voor het grootste deel, het is gratis!
  • Merk op dat sommige plaatsen rekenen voor extra saus. U kunt proberen te slick en vragen voor het op het raam, maar de meeste plaatsen te zien dat voedsel kosten wegglijden en rekent u bij het raam.
  • Realiseer je dat vraagt ​​om extra vertraagt ​​de hele lijn. Geduld is een schone zaak niet veel gevonden in fast food lijnen.
 9. 9
  Zo veel mogelijk te vermijden bestellen 3-5 items, alleen ga dan terug en verander het eerste item. De volgorde nemen systeem is zo high-tech dat veel restaurants met drive-thru dienst hebben de grill-personeel het dragen van dezelfde headsets als de order-takers, zodat ze kunnen horen en beginnen met de voorbereiding van uw bestelling zo snel als je zegt "cheeseburger." Dus, als je iets om na genoemde cheeseburger, ga dan terug en zeggen: "O, ik heb die eerste cheeseburger met geen uien", de grill team heeft nu een andere cheeseburger te maken voor u, het verspillen van uw tijd en de klanten achter je, en het verspillen van voedsel.
  • Reminder: Door dit te doen, het betekent nu heb je een publiek van minstens 4-8 personen luisteren naar je schreeuwen tegen je kind voor het maken van veranderingen - hoe onhandig.
  • Niet toe te voegen aan of uw bestelling te wijzigen bij het raam. Zoals eerder gezegd, om de dienstverlening te versnellen, medewerkers beginnen waardoor het eten als je bestelt het. Als u uw bestelling te wijzigen bij het raam, kan de grill team niet horen en nu moeten ze stoppen met het maken van de volgende persoon de orde en vast wat je veranderd in een poging om niet vertragen de drive-thru. Als uw verandering is een grote (bijvoorbeeld helemaal opnieuw maken van een item, omdat je besloten dat je wilde iets af te nemen of te vervangen, of als u meer items toegevoegd), grote kans dat ze zullen u vragen om te parkeren aan de kant en brengen u de veranderde of toegevoegde items, zodat je niet vertragen de rest van de regel meer dan nodig. Dat is uw tijd wordt dan verspild, maar het is alleen maar eerlijk, omdat je grote bestelling herzieningen heb gemaakt.
 10. 10
  Doof alle vormen van roken voordat u het venster bereikt. Minder mensen roken tegenwoordig en op veel plaatsen is roken niet toegestaan ​​op de bedrijfsruimten helemaal. Daarom, niet iedereen wil je tabak of marihuana producten ruiken als ze het raam drive-thru openen, noch willen ze uw rook in hun gezicht. Vergeet niet, dit is een raam en wanneer het wordt geopend, de wind draagt ​​de geur door het verzorgingsgebied van het restaurant. De werknemer bij het raam is niet de enige die wordt gebombardeerd met het.
 11. 11
  Wees voorbereid met uw betaling. Het organiseren van uw betaalmethode moeten voor het rijden in de lijn worden uitgevoerd. Proberen om te zoeken naar en schotel uit verandering van de diepste spleten van uw autostoel op het laatste moment kan houden van de lijn en de bevelen van mensen. Erger voor u, hebt u wellicht niet genoeg om te betalen!
 12. 12
  Behandel de lijn als een geldautomaat. Laat een goede ruimte tussen u en de auto voor je. Heb respect voor de mensen om je heen en vooruit wanneer ze dat doen.
 13. 13
  Bereid bekerhouders, en andere bedrijf gebieden in uw auto voordat je naar de pick-up-venster. Wachten voor de klant te verplaatsen, net terwijl de werknemer houdt de tas of een drankje uit het raam creëert ook een vertraging voor de gehele lijn van de klanten.
  • Als uw auto is als uw tweede kelder, de noodzaak om ruimte te creëren voor het voedsel moet een overweldigende zorg zijn voordat je in de wachtrij om te bestellen.

Tips

 • Behandel de medewerkers met hoffelijkheid en respect. Niet verbaal misbruiken als uw bestelling verkeerd is, of snap naar hen als ze je vragen om uw bestelling te herhalen. Ook, niemand houdt upselling ("Wil je frietjes bij?" Of "Wilt u onze nieuwe ananas smoothie proberen? '), Maar de medewerkers zijn verplicht om het te doen. Beleefd af van het aanbod als je het niet wilt.
 • Als uw raam niet werkt moet je niet naar een instelling die is gebaseerd op dergelijke. Als de binnenkant geopend wordt GO IN. Zo niet, maak de reis de moeite waard (doen om niet alleen een frisdrank die kunnen worden gekocht bij de dichtstbijzijnde winkel)!
 • Als uw voertuig is luid (geen demper of een diesel vrachtwagen), overwegen om de motor uit te schakelen of naar binnen. De meeste drive-thru restaurants maken gebruik van headsets, en de luide motor kan het moeilijk maken (en pijnlijk) voor medewerkers om u te horen.
 • Veel restaurants, zoals Wendy's, ontmoedigen hun werknemers uit plassen voorwerpen van een bestelling, dus als u uw bestelling wijzigen ze misschien niet invoeren en je krijgt betaalt voor de originele of iets meer. Als, bijvoorbeeld, je besteld een combo, maar toen veranderde het om gewoon de hamburger en nuggets, zullen ze de combo te houden, omdat het in wezen dezelfde prijs zal zijn, of als u zich een padie hamburger in twee rijstvelden zouden ze het doen door het toevoegen van een meer als een extra (die is iets duurder), of als je nam de kaas van je hamburger ze kunnen de cheeseburger te houden op de factuur. Om dit te voorkomen zijn best om zich aan uw bestelling en vermeld elke verandering in specerijen snel.
 • De kassa's zijn restrictief en zou niet toestaan ​​dat bepaalde verzoeken om input, zoals drank-mengen of bepaalde kruiderijen op je boterham (dat wil zeggen, als je een hamburger allen gekleed behalve een specerij die meestal niet gaan op die hamburger bestellen ), dus als je vragen voor deze de caissière heeft om het te onthouden. Als u bestellen tijdens een rush is er een zeer goede kans dat ze zullen worden vergeten.
 • Caissières kunnen een bestelling nadat deze is ingevoerd niet gesplitst, dus als je meerdere rekeningen zeggen dus voordat u begint.
 • Gelieve niet lame grappen niet maken bij het gebruik van grote rekeningen. "Geen behoefte om te controleren, Ik drukte het weg vanmorgen" is niet leuk als het hoort acht keer per dag.
 • Bij betaling en het ontvangen van voedsel, altijd proberen naar de andere kant van de bestuurder ten minste binnen een armlengte afstand van het raam te krijgen. Het venster mensen kunnen niet toegankelijkheid verder moeten bereiken over.
 • Blaas niet sigarettenrook in de gezichten van de werknemer. Het ruikt slecht, maakt de ogen branden, en er is een kans dat ze astma kunnen hebben.
 • Voor vertrek naar de drive-thru, neem een ​​moment om zeker te zijn adequaat gekleed. Geen nachtkleding of blote voeten. Als uw bestelling is verkeerd, kan u gevraagd worden om naar binnen te gaan en te wijzigen.
 • Als je niet in de werkelijke drive-thru lijn gebied, maar wachten terzijde, proberen een lijn die niet interfereert met het overige verkeer / auto's te vormen. Vermijd het maken van een lange lijn in de buurt parkeren kraampjes of in-en uitgangen. Dit is vooral belangrijk als de "lijn" paden in de buurt van de afrit - zorg dat je niet blokkeren van het verkeer in de straat.
 • Schakel de motor van uw voertuig op de luidsprekerbox als het een luide motor. Luide voertuigen maken het moeilijk om uw bestelling te horen.

Waarschuwingen

 • Als de lijn is lang of lijkt tot stilstand gekomen, aarzel dan niet toeteren uw hoorn, schreeuwen de mensen voor u op te schieten, of racen motor van uw auto. Restaurant managers zijn bekend om de politie te bellen en te melden storend klanten.
 • De volgende items drastisch vertragen de drive-thru. Gelieve NIET GAAN DOOR DE DRIVE-THRU IF:
  • Uw raam werkt niet. Dit maakt het lastig voor de werknemer om uw geld te nemen, geef je je veranderen en je eten. Het vertraagt ​​ook de drive-thru lijn voor u klaar om de deur te openen en onhandig plaats uw artikelen in uw auto.
  • U wilt meer dan twee afzonderlijke bestellingen plaatsen. Twee is het maximum bedrag van de bestellingen de meeste plaatsen zal toestaan. Je houdt weer de lijn proberen te bepalen hoe de meerdere bestellingen te combineren tot twee.
  • U wilt een zeer grote bestelling te plaatsen. Iedere bestelling boven de drie waarde maaltijden of zes afzonderlijke items significant vertraagt ​​de hele drive-thru.
  • Je weet niet hoeveel geld er op je Debet / ATM / Credit Card. Als uw kaart wordt geweigerd je hebt gewoon je tijd verspild, de tijd van de klanten in de rij achter je en het eten dat ze gewoon gemaakt en in zakken gedaan voor u - nee, ze zijn niet van plan om het te geven aan u voor gratis.
  • Uw auto heeft mechanische problemen. Als uw auto graag kraam of roken, ga dan binnen. Een vastgelopen auto houdt de drive-thru totdat er genoeg mensen om u te helpen verhuizen zei de auto uit de weg. Je bent lastig maak iedereen om je heen wanneer dit gebeurt. Een auto die veel rookt stoort niet alleen de klanten achter je in de rij, maar de uitlaatgassen gaan midden in de ramen en zweven rond een beetje voordat ze verdwijnen, zoals hierboven in nummer 10 vermeld.
 • Gekleed zijn als je door de lijn. Presenteren een naakte klant is verontrustend, en een schending van de openbare fatsoen, en als de dienst persoon voelt dat je jezelf bloot aan hen, heb je waarschijnlijk de wet overtreden.

Dingen die je nodig hebt

 • Vooraf uitgewerkt orde
 • Voldoende geld / betaling klaar
 • Schoeisel voor het geval je nodig hebt om eruit te komen om te gaan binnen