Wkanl

Hoe om te genieten van het alleen zijn


Als je dit ben je waarschijnlijk echt verveeld en, op het moment dat het lezen, heb niemand om mee te maken. Of je naar een vriend of vriendin, of mis je familie en vrienden, kan deze gids helpen omgaan met alleen wonen. Houd in gedachten dat de mens inderdaad sociale dieren, maar dat betekent niet dat we niet volmaakt gelukkig buiten van de samenleving te zijn.

Stappen

Hoe om te genieten van het alleen zijn. Doe alles wat je normaal zou doen met een partner of vriend.
Hoe om te genieten van het alleen zijn. Doe alles wat je normaal zou doen met een partner of vriend.
 1. 1
  Schrijven. Schrijf een verhaal of twee. Dit verhoogt niet alleen uw verbeelding, maar houdt je ook blij. Deze zeer verhoogt uw optimisme. U kunt ook schrijven wat poëzie.
 2. 2
  Gelukkig zijn. Een leven van optimisme. Geluk komt van binnenuit, ongeacht uw situatie, dus geen excuses, zoals het alleen zijn te gebruiken.
 3. 3
  Doe alles wat je normaal zou doen met een partner of vriend. Vele malen is het niet de partner of vriend je mist, maar de activiteiten en hobby's die u hebt gedeeld. Neem jezelf uit voor een date. Bijvoorbeeld, als u zou zijn gegaan uit eten of naar een film op een datum, neem jezelf dan naar een film of naar een leuk restaurant. Houd jezelf terug.
 4. 4
  Iets nieuws te leren.
  • Leren is het belangrijkste aspect van alleen wonen. Het helpt om de boeman weg te houden, en geeft je ook iets om over te praten als je niet hebben om de samenleving daadwerkelijk in te voeren.
  • Leren is ook ongelooflijk efficiënter als u niet beschikt over maatschappelijke verantwoordelijkheid als familie te verzorgen, of een vriendin of vriend te vermaken nemen.
  • Leren is niet alleen exclusief voor boeken (hoewel ze zijn een grote bron van kennis). U kunt leren om iets te doen door gewoon oefenen. Inschrijven in klassen is leuk en helpt ook met het sociale leven - je nieuwe mensen ontmoet in je lessen. Als je niet zo veel in het ontmoeten van mensen, het internet is een geweldige manier om vrijwel alles (Dat is wat deze website is voor!) Te leren.
  • Beschouw leren: Indoor Activiteiten: Een vreemde taal, Schilderen, Yoga, Wiskunde, Wetenschap, Kunst Appreciation, een muziekinstrument, zoals piano of fluit. Outdoor Activiteiten: Tuinieren, Schermen, Tennis, Golf. Of Combination - dingen die je kunt binnen en buiten doen: Fotografie, Tekenen.
 5. 5
  Hier krijg je een huisdier.
  • Mensen moeten genegenheid, zonder dat ze bitter en haten de wereld om hen heen. Huisdieren zijn altijd een bron van affectie en zullen tal van het eindeloos geven.
  • Huisdieren bieden ook iemand om mee te praten. Nee, het is niet raar dat je praat met je huisdier, het is raar als je dat niet doet. Gewoon voorzichtig zijn dat uw huisdier praat niet terug (behalve als het een van de weinige soorten vogels die dit kunnen doen). Als dat zo is, zoek professionele hulp.
  • Als je afstandelijk en zelfvoorzienend, tropische vissen, hamsters, parkieten of vinken zijn grote keuzes. Als je van een beetje interactie, maar niet veel onderhoud, probeer dan een kat. Als u wilt worden zeer hands-on, besteden veel tijd en krijg veel feedback, een hond is voor u.
 6. 6
  Lezen.
  • Nu kan de tijd in te halen op een aantal van uw lezing te zijn. Niet alleen is het leuk en plezierig, maar het is ook zelf-onderwijs en een manier om jezelf te ronden als persoon.
  • Overweeg om enige tijd met klassiekers als "Moby Dick", "A Christmas Carol", "Romeo en Julia", "The Martian Chronicles ',' Great Expectations ', of' Verhalen van Geheimzinnigheid en Verbeelding."
  • Of kies een genre te verkennen: Sci-Fi grootheden zijn "Stranger In a Strange Land ',' Fahrenheit 451," en de "serie Dune". Horror: 'Salem's Lot', 'The Stand, "en" Dracula ". Fantasie: "Lord of the Rings ',' Chronicles of Narnia," en "Harry Potter". Of gewoon regelmatig fictie: "East of Eden", "To Kill a Mockingbird," of "A Farewell to Arms".
  • Poëzie is cool, ook, en niets maakt je koeler dan wanneer iemand zegt: kijk, "Oh mijn God, je eigenlijk weet dat door het hart?" Grote poëzie: "Charge van de Lichte Brigade," "Ulysses", "Zij loopt in Schoonheid", "How Do I Love Thee," en Shakespeare's sonnetten - # 29 is geweldig!
  • Je hebt ook de mogelijkheid om te controleren of een aantal toneelschrijvers zoals; Edward Albee, David Mamet, Neil Simon en Tennessee Williams. Elke toneelschrijver bevat een interessant uitzicht en personages wier levens worden voortdurend op hun kop gezet.
 7. 7
  Word lid van een online community.
  • Doe je on-line activiteiten niet beperken tot alleen games. Word lid van forums of chatrooms om nieuwe mensen te ontmoeten ook. Neem wat je geïnteresseerd bent in en vind andere mensen zoals jij.
 8. 8
  Denken. Be introspectief. Overwegen of na te denken dingen.
  • Boven alles, contemplatie is een van de belangrijkste self-gebouw dingen die je kunt doen. Denk na over wat je kunt. Waar geloof je in? Waarom? Zijn er dingen die niet goed lijken voor u? Wat geloof je tegen de nominale waarde (of accepteren als een kwestie van geloof)?
  • Filosofie is een geweldige manier om je denken en redeneren vaardigheden te verbeteren. Het zal u interessante onderwerpen die zal strekken en buigen je hersenen om u te helpen begrijpen uw kijk op de werkelijkheid te geven. Houd in gedachten dat alleen maar omdat iemand gelooft in iets wat het betekent niet dat je moet als je het niet bevalt.
  • Filosofen: Socrates, Plato, Nietzsche, Descartes, Aristoteles, Kant, Rand, Marx
  • Niet te analyseren dingen onafhankelijk van u. Het is gemakkelijk te lezen-in ervaringen, gevoelens, gedachten en houding van anderen en oordelen die echt zijn gebaseerd op niets meer dan je eigen naïeve perceptie. Dit kan al snel een negatieve activiteit en krijg je naar beneden. Realiseer je dat je niet alle feiten en dat is OK.
 9. 9
  Oefenen.
  • Nu is het tijd om dat lichaam dat je altijd al wilde krijgen. In plaats van alleen pigging op junk food en zitten in de voorkant van de tv de hele nacht, doe wat push-ups of sit-ups.
  • Herontdek het plezier te hebben in eenvoudige oefeningen. Het rijden op een fiets rond uw buurt wordt minder werk en meer plezier als je het doet.
  • Wees consistent. Oefening duurt wilskracht en toewijding. Maak een schema en hou je eraan. Houd het eenvoudig op het eerste en je zult ontdekken uw grenzen. Of, aansluiten bij een sportschool en nieuwe vrienden te maken daar.
 10. 10
  Luister naar veel muziek. Als je een muziek-fan dan kunt u genieten van het alleen door te luisteren naar muziek kunt genieten of muziek die herinneringen aan bepaalde gebeurtenissen terug brengt.
 11. 11
  Ga naar buiten. Het is een grote wereld die er zijn, en je bent alleen het zien van een kleine fractie van het. Vergeet de mensen, gewoon genieten van wat het leven te bieden heeft. Zodra je dat doet, dan zullen de mensen willen weten en bij je zijn. Eerlijk gezegd, zal je geen keuze, maar om vrienden te hebben!
 12. 12
  Zingen, of als je niet wilt zingen, je kon dansen. Het helpt echt als je te verloven in iets en uit onderzoek blijkt dat de uitoefening of dansen releases van de slechte emoties in persoon. Plus, als je denkt dat je niet een goede danser of zanger, verkeerd omdat je dit niet voor iemand anders je bent, het is voor jezelf, dus gewoon laten gaan!

Tips

 • Single zijn en alleen wonen mag niet betekenen dat je slordig routines, verwaarlozing je gezondheid, of zijn ongeorganiseerd en rommelig rond het huis. De moeite nemen om fit te blijven, eet regelmatige maaltijden, en houdt het huis en bezittingen netjes. Het voelt beter om zelfvoorzienend en georganiseerd.
 • Houd je geest zo actief mogelijk. Het zal u helpen omgaan met het feit dat je alleen bent en zal je ook helpen jezelf te verbeteren.
 • Laten gaan. Denk niet over alleen zijn, accepteer het gewoon.
 • Anderen niet (vooral getrouwd vrienden en collega's) invloed laten of druk je in het gevoel een of andere manier schuldig of onvoldoende over je single / levend-alone-status. De single leven is niet voor iedereen, natuurlijk, maar geen van beide is het huwelijk of samenwonend paar afspraken. Zodat ieder zijn / haar eigen. Zwelgen in uw onafhankelijkheid, en de keuzes die je hebt gemaakt met betrekking tot uw leven en alleen wonen.
 • Veel plezier, laat niet de kleine dingen met u op.
 • Vergeet nooit die prachtige momenten met uw familie.
 • Wees voorzichtig met wie je vertrouwt. Wees niet te popelen om iemand die je net ontmoet on-line te ontmoeten. Het beste is om niet praten met mensen online wiens identiteit je niet kunt controleren, en als je praten met een vreemdeling online, moet je goedkeuring van de ouders te hebben en nooit eens te ontmoeten met die persoon.
 • Het krijgen van een huisdier betekent niet dat het krijgen van een hond of kat meteen. Vaak, als je niet voorbereid om te gaan met dit niveau van verantwoordelijkheid zijn, zal de ervaring zijn verschrikkelijk voor zowel u en het dier. Laat je niet misleiden door te denken een kleiner dier zoals een konijn of een vogel zal niet veel zorg nodig hebben - een konijn heeft dagelijks contact met mensen en enkele uren tijd te lopen ongeveer een dag, niet te vergeten het schoonmaken het uit. Volledig onderzoek een dier u overweegt als huisdier ga dan naar uw lokale dierenasiel, zijn er honderden mooie dieren daar gewoon te wachten op een huis! Sommige asielen zullen u 'foster' een huisdier, die het dier geeft een broodnodige onderbreking van de grenzen van het onderdak en geeft je de kameraadschap je hunkert met-out een verbintenis op lange termijn verhuurd.
 • Als je gaat om uit te gaan, zorg ervoor dat uw buurt is veilig. Zo niet ga dan naar een veiliger wijk.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig voordat verliefdheid; single zijn is er nu leuker dan het hebben van een zeurderige vriendje of vriendinnetje. Dus wees voorzichtig met hoe je kiest, het kan kosten u uw gezond verstand en vrij leven
 • Het is belangrijk om anderen niet te vergeten in je leven - in contact blijven met andere mensen en blijven om je sociale netwerk uit te breiden. Voor extraverte types, kunnen genieten van het alleen zijn komen als meer van een uitdaging.
 • On-line gemeenschappen, en in het bijzonder on-line games zoals World of Warcraft kan zeer verslavend voor sommige mensen geworden. Leer uw nieuwe rente evenwicht te brengen met andere zaken die zowel belangrijk en plezierig in je leven. Als u vindt dat deelneemt aan zo'n gemeenschap of spel wordt steeds verslavend, onmiddellijk te stoppen en opnieuw te evalueren uw situatie.
 • Als je je verveelt, kun je saai. Je mag niets over te praten op feestjes of bijeenkomsten hebben, of op zijn gemak te dragen aan andere sociale situaties ziek kunnen voelen, en daarom vind je veel alleen. Door het maken van jezelf interessanter, zul je ook meer dingen om u interesseren vinden. Wees voorzichtig met het maken van een verandering die niet past bij uw persoonlijkheid. Eerlijk zijn met jezelf en trouw aan je eigen individualiteit is belangrijker.
 • Een overmaat filosofische denken kan leiden tot depressie, maar dit is niet altijd het geval. Geloof je me niet? Kijk naar wat Aristoteles volbracht.
 • Denk maar dat het alleen zijn is tijdelijk, zul je altijd nieuwe mensen ontmoeten