Wkanl

Hoe om iemand te negeren

Het negeren van iemand kan moeilijk zijn, vooral als je niet kunt stoppen met lopen in de persoon die je probeert te voorkomen, of als die persoon blijft proberen met je praten en niet de memo niet gekregen. Maar als je echt iemand wilt negeren, je hoeft alleen te kijken druk, verander je routine, en afgesneden elk contact met die persoon. Als je wilt weten hoe je iemand negeert, volgt u deze stappen.

Stappen

Hoe om iemand te negeren. Maak geen oogcontact maken.
Hoe om iemand te negeren. Maak geen oogcontact maken.

Gebruik lichaamstaal

 1. 1
  Maak geen oogcontact maken. Niet het maken van oogcontact is de beste manier om iemand te negeren. Zodra u lock ogen, je bent te erkennen dat je weet dat de persoon bestaat en blazen uw dekking. Als die persoon in uw buurt, vermijd zijn ogen ten koste van alles door ervoor te zorgen om oogcontact te maken met elke persoon, maar hem, recht vooruit kijken, of zelfs kijken naar de vloer.
  • Als de persoon is korter dan je, dan gewoon staren recht over zijn hoofd. Als de persoon is groter dan u, zorg ervoor dat niet op te zoeken.
  • Als de persoon is exact dezelfde hoogte als u en staan ​​in de buurt, probeer vervaging uw visie dus je hebt een "dode" blik in je ogen als je lock ogen per ongeluk.
 2. 2
  Lopen snel. Een andere manier om iemand te negeren is om zo snel mogelijk te lopen. Dit zal laten zien dat je een druk persoon met plaatsen om te gaan, en dat je niet van plan slepende rond te halen met de persoon die je negeert. Loop met je armen langs je lichaam en je hoofd hoog gehouden, alsof je vooruit staren naar je volgende doel, zelfs als je echt nergens heen speciaal.
  • Als je ziet dat iemand naderen van een afstand, laat voldoende ruimte tussen je zodat je niet opfrissen tegen die persoon.
  • Niet uit te gaan van uw manier om weg te lopen van die persoon. Als u de straat of eend in een hal te steken, dat maakt het eruit alsof je te veel schelen. Maar als je ziet de persoon van een verre afstand en je bent zeker dat hij je niet ziet, dan moet je echt moet gewoon proberen lopen in de andere richting.
 3. 3
  Kijk 'afgesloten. " Als je toevallig in de buurt van de persoon, vouw je armen over je borst, kruis je benen, traag, en alles doen wat je moet doen om volledig ongenaakbaar kijken. Je lichaam moet zeggen: "Praat niet met me, makker," en hopelijk de persoon krijgt het bericht.
  • Niet lachen, hetzij. Houden een strak gezicht, of zelfs een frons, geplant op je gezicht te kijken als je niet wilt met niemand praten.
  • U kunt ook gaan voor de griezelige lege blik op je gezicht - dat iedereen zal schrikken van het proberen om met je te praten.
  • Als je langer haar, pony, of een hoed, proberen om een ​​deel van je gezicht bedekt om de persoon ontmoedigen proberen om oogcontact te maken houden.
 4. 4
  Houd je lichaam bezig. Als alternatief voor het kijken afgesloten, kunt u ook gewoon kijken echt, echt druk, zoals je kon onmogelijk praten met die persoon, want je hebt je handen vol en hebben niet een seconde van de tijd om te sparen voor een domme gesprek met hem.
  • Als je met vrienden, zet in de richting van hen en gebaar wild, op zoek zo geanimeerd dat je niet zou kunnen stoppen om de persoon die je negeert spreken - laat staan ​​naar hem te kijken.
  • Als je alleen bent, kijk verdiept in een boek, tijdschrift of een boek. U kunt zelfs rustig de woorden te lezen om jezelf, op zoek als je intentie op het onthouden van hen bent.
  • Houd je handen vol. Of u nu lopen of zitten, houd je telefoon, schoolboeken, of zelfs een logge potplant. Dit zal de persoon uit te proberen om met je te praten ontmoedigen.

Gebruik technologie

 1. 1
  Gebruik je telefoon. Gebruik van uw telefoon zal je ook helpen bijna iedereen negeren. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om iemand met je telefoon te negeren. Ten eerste, kunt u gewoon gebruik maken van de telefoon om te kijken druk wanneer je ziet die persoon. Praat met iemand anders aan de telefoon, lachen wild, of kijk verdiept in een intense tekst-berichtuitwisseling met iemand die je echt wilt praten.
  • Verander uw telefoonnummer, zodat de persoon niet kan bellen of tekst die u.
  • Blokkeren nummer van die persoon uit je telefoon, zodat u geen berichten van hem kan ontvangen.
  • Een alarm instellen op uw telefoon overgaat wanneer je weet dat je in de buurt van die persoon, zodat je het kunt oppakken en doen alsof ze praten met iemand.
 2. 2
  Muziek afspelen. Investeer in een koptelefoon, en draag ze ten alle tijden als je alleen bent, zelfs als je niet naar muziek luistert. Als je ziet dat de persoon, schiet je muziek om oorverdovende volumes en stuiter je hoofd op de beat, dus je ziet er helemaal opgaan in je muziek, met absoluut geen tijd te verspillen aan de persoon die u probeert te negeren.
  • Als je wilt echt irritant zijn, kunt u zelfs uw ogen sluiten en ondertekenen mee naar de muziek, waardoor de persoon met wie je negeert bijna geen kans om met je te praten.
 3. 3
  Negeer iemand online. Het negeren van iemand online is nog makkelijker dan het negeren van hem in persoon, omdat je niet hoeft om hem fysiek te voorkomen. Om iemand online te negeren, maar zorg ervoor dat elk van die persoon e-mails, Facebook-berichten of berichten, Twitter-feeds, of enige andere pogingen om contact met u online te vermijden.
  • Blokkeren die persoon van een van je sociale netwerken. Zorg ervoor dat hij op geen enkele manier van het bereiken van je online.
  • Wijzig uw e-mailadres en andere gebruikersnamen als je moet. Die persoon mag op geen enkele manier contact met je online.

Verander je routine

 1. 1
  Zoek een nieuwe wandelroute. Als u iemand wilt door het veranderen van je routine te negeren, de makkelijkste om te doen is om uw wandelroute veranderen zodat u niet langer tegen het lijf loopt die persoon. Als je altijd tegen het lijf loopt die persoon tussen klassen, neem de lange weg om naar uw volgende klasse, dus je hoeft niet naar die persoon te zien. Als je altijd tegenkomen die persoon op het werk, te beginnen met een andere hal of badkamer om contact te minimaliseren.
  • Als je altijd zien dat iemand als u loopt niet uit waar je gaat, gaan rijden plaatsen.
  • Als die persoon lijkt zijn wandelstok routine te zijn veranderd om te passen met de jouwe, blijven veranderen jouwe totdat die persoon opgeeft.
 2. 2
  Vermijden van die persoon favoriete hangouts. Deze is een no-brainer. Als je weet van die persoon favoriete bars, restaurants en parken, maar er niet meer gaan. Het zal niet de moeite waard, tenzij je wilt de hele tijd besteden er actief negeren van die persoon.
  • U kunt ook leren de dagen dat die persoon uitgaat. Als hij gaat alleen naar zijn favoriete restaurant in het weekend, en je echt wilt er naartoe te gaan, kan je gewoon gaan tijdens de week.
  • Als die persoon gaat maar tot een bepaalde bar tijdens happy hour, gewoon hangen daar later op de avond.
 3. 3
  Gaan plaatsen die persoon nooit zal gaan. Als die persoon een vlees liefhebber, start het controleren van de vegetarische restaurants in uw kap. Als die persoon haat jazz, hier de laatste jazzconcert in uw omgeving. Als hij de sterfelijke vijanden met een van je vrienden, dan is dat partijen vriend zijn een geweldige plek om die persoon te ontsnappen.
  • Door actief te gaan naar plaatsen waar die persoon nooit zal gaan, je bent niet alleen hem te negeren, maar het zoeken naar nieuwere, koelere hangplekken waarbij geen die persoon.

Negeer iemand in elke omgeving

 1. 1
  Negeer iemand op school. Het negeren van iemand op school kan lastig zijn, vooral als je delen van al uw klassen met die persoon, maar je kunt nog steeds een manier om iemand op school te negeren zonder dat al te duidelijk over te vinden. Hier is hoe het te doen:
  • Als u normaal gesproken zitten naast die persoon in de klas, zet je stoel. Als je stoelen hebt toegewezen, praat met je leraar en vraag of je kunt veranderen.
  • Als je ziet dat iemand in de kantine, zien als je in een nieuwe plaats kan zitten.
  • Als je in die persoon in de gangen, kijk maar recht vooruit, alsof je zo gefocust op het bereiken van uw volgende klas dat je niet eens merken.
  • Als die persoon je een vraag stelt in de klas, kijk gewoon weg en doen alsof het niet gebeurd is.
 2. 2
  Negeer iemand op het werk. Het negeren van iemand op het werk kan moeilijk zijn, want het is waarschijnlijk dat je gaat zitten in de buurt van die persoon of zelfs werken aan projecten met die persoon. Toch zijn er een paar dingen die je kunt doen om contact te minimaliseren.
  • Vermijd de kantine of keuken wanneer die persoon daar. Leer wanneer de persoon gaat in de keuken om zijn lunch te krijgen of voor een vulling van koffie, en zorg ervoor dat je een ander eet-en cafeïne-drinken schema te houden.
  • Als je gaat zitten in de buurt van die persoon op het werk, blijven concentreren op uw computer, en houdt een stapel papieren op uw bureau, zodat u kunt altijd kijken echt verdiept door hen in plaats van te kijken naar de persoon.
  • Heb je professionele leven niet in gevaar brengen. Als je echt om die persoon te praten met wat werk gedaan te krijgen, doe het. De persoon zal nog meer geërgerd als je met hem praat op het werk en dan negeer hem compleet na het werk.
 3. 3
  Negeer iemand sociaal. Het negeren van iemand sociaal is makkelijk als je weet wat te doen. Je hoeft alleen te leunen op je vrienden en probeer zo ver weg te blijven van die persoon mogelijk, zelfs als je in dezelfde kamer. Hier is wat u kunt doen:
  • Blijf bezig met je vrienden. Praat met je vrienden en lach het omhoog als je met de meest hilarische gesprek in de geschiedenis van de wereld.
  • Dansen. Als de persoon die komt in uw buurt en er is muziek spelen, pak een vriend naar de dansvloer en begint rocken. Als de persoon nog steeds u benadert, sluit je ogen als je echt het gevoel van de muziek.
  • Als die persoon staat in uw kring, worden extra bezig met iedereen om je heen. Wanneer die persoon praat, krabben je oor of controleer je telefoon - handelen als er niets gebeurt.

Tips

 • Leer hoe je mensen kijken uit de hoek van je oog - dan kan je nog steeds doen alsof je ze niet zien.
 • Gebruik een MP3-speler om jezelf af te leiden uit de buurt van de persoon die je storen.
 • Als wie je probeert te negeren nog steeds gesprekken uw naam of probeert om je aandacht te grijpen, kunt u nog steeds uit dat snel want als je zag eruit alsof je het druk was, zeggen: "oh hey" en verder op je weg alsof het dringend is.
 • Als je aan het werk zijn, houd uw deur gesloten of doen alsof je aan de telefoon bent.
 • Als je weet dat je zou kunnen lopen in hen op een bepaalde locatie (dwz de supermarkt), controleren om te zien of hun auto geparkeerd buiten voordat je naar binnen
 • Denk aan het praten met de persoon als er een oplosbaar reden / probleem op waarom je hem of haar te negeren in de eerste plaats.
 • Wanneer de persoon probeert met je praten, neem je telefoon en doen alsof ze beantwoorden van een oproep / chatten.
 • Zorg ervoor dat u een legitieme reden voor het negeren van deze persoon. (Bijvoorbeeld, als ze proberen te verontschuldigen voor iets, misschien geef ze een kans.)

Waarschuwingen

 • Het negeren van iemand die echt wil met je praten is diep kwetsend en ertoe leiden dat de persoon echte emotionele schade. Voordat u begint met het negeren van iemand, ervoor zorgen dat hij het echt verdient.