Wkanl

Hoe je het middelpunt van de aandacht

Dit is een eenvoudig proces, slechts een paar stappen om u te helpen opvallen, op een goede manier.

Stappen

Hoe je het middelpunt van de aandacht. Cultiveren een goede houding en zijn goedaardig over dingen.
Hoe je het middelpunt van de aandacht. Cultiveren een goede houding en zijn goedaardig over dingen.
 1. 1
  Kijk altijd je best. Je hoeft niet te kijken als een, of een kunststof, maar altijd aanwezig de beste beeld van jezelf waar je ook gaat en wat je ook doet. Zorg voor adequate persoonlijke hygiëne, zorg goed voor uw kleding en accessoires.
 2. 2
  Cultiveren een goede houding en zijn goedaardig over dingen. Helaas niet iedereen zal van je houden of te zingen uw lof, er zijn veel haters die er zijn. Maar gedraagt ​​zich als een pompeuze Diva (zie de meeste van MTV's Sweet Sixteen voor voorbeelden), zal niet krijg je veel 'waar en supporters. Denk dat voor elke 3 mensen die niet zoals jij, 10 denkt dat je bent geweldig!
 3. 3
  Geloof in jezelf. Als u denkt dat u wilt uitproberen voor een team, doe het! Zelfs als je het niet maken het de eerste keer, of het is iets wat je echt wilt praten doen om mensen betrokken bij het en ontdek wat u kunt doen om uw kansen te verbeteren de volgende keer. Niet alleen zal dit helpen vormen van relaties met mensen die mogelijk de doorslag, maar je zult ook mensen te laten zien dat je niet denkt dat je beter bent dan hen en zijn altijd bereid om te verbeteren wat je al hebt.
 4. 4
  Probeer niet om iemand die je niet worden. Alles wat je kunt doen is de allerbeste u.
 5. 5
  Denk gelukkige gedachten. Gelukkige gedachten je gelukkig maken, die op zijn beurt zorgt voor positieve energie, en iedereen wil zijn rond dat soort energie.
 6. 6
  Uitnodigend zijn. Zo groot als het beeld van de koele, afstandelijke schoonheid iedereen omvalt, zijn niet precies het echte leven. Nodig mensen in uw ruimte. Strike up gesprekken met mensen die het dichtst bij je. Als je loopt door de hal of over de campus, glimlach en oprecht zeggen: "Hallo!" aan iedereen die uw oog voldoet. Niet alleen zal het oogcontact ervoor zorgen dat ze om u te onthouden, maar ze zullen je herinneren als een aardig persoon.
 7. 7
  Spreek op een normale toon. Sommige mensen, wanneer ze willen om opgemerkt te worden, hebben de neiging om luid praten of lachen te veel. U wilt dat de mensen u zien, niet je act.
 8. 8
  Niet te hard proberen. A. Omdat mensen kunnen dit aanvoelen van een mijl afstand, en zijn soort van een uit te schakelen, en omdat wanneer je te hard probeert het geeft je meer mogelijkheden om dingen te verknallen. Forceer het niet. Als je niet weet wat te zeggen, gewoon lachen en luisteren. Mensen als luisteraars, en soms (bij bepaalde mensen) zelfs als dat is alles wat je doet, ze voelen een band met u, simpelweg omdat je hen een goed gevoel.
 9. 9
  Zijn en veel plezier! Dit betekent niet dat als gedraagt ​​zich als een lucht hoofd of ditzy, maar het betekent wel dat als je, bijvoorbeeld, bij een dans... dat je daar op de vloer met de tijd van je leven! Who cares als je niet kunt dansen? Weet je hoeveel mensen denken dat ze niet kunnen dansen ofwel? Gewoon plezier hebben en laat je niet zorgen te maken over wat iedereen gaat denken.
 10. 10
  In het middelpunt van de aandacht vaak vereist dat u op te treden als een leider, dus niet het gevoel dat je altijd achter de massa aan. Als mensen bendevorming op iemand, niet volgen. Zelfs als je denkt dat de mensen zijn de coolste, meest populaire mensen op de aarde genade en de persoon is het laagste van het laagste, wil je niet om jezelf te associëren met dat soort gedrag. Maak een afleiding die ieders aandacht vestigt op iets beters, als jezelf.
 11. 11
  Het kan emotioneel en fysiek aftappen om het middelpunt van de aandacht de hele tijd, dus wees bereid om een stap terug en laat anderen schitteren. Geloof me, zal er meer dan genoeg tijd voor u. En niemand houdt van een Attention Hoer.
 12. 12
  Soms treden willekeurig in een kleine groep, en als er een grotere groep maken een heleboel grappen, zelfs als ze dom. Als ze dom dan doen raar en dans.

Tips

 • Veel plezier!
 • Wees niet verlegen
 • Als je het gevoel dat het je niet, verliest het.
 • Worden vet.
 • Wat er ook gebeurt, doe een aandacht zoeker niet. Mensen haten dat en uiteindelijk je haat. Wees kalm en positief.

Waarschuwingen

 • Niet sloot je vrienden want het enige pijn zal je in!
 • Geen waarschuwingen, gewoon voorzichtig te aanvallend niet te zijn