Wkanl

Hoe je je gezicht scrubben

Als uw huid lijkt droog en ruw of gewoon niet zo zacht als je zou willen dat het dan scrubben van de huid op je gezicht is een goede manier om een ​​zachte en gereinigde gezicht krijgen.

Stappen

Hoe je je gezicht scrubben. Als je lang haar hebt trek al je haar uit je gezicht en zet deze vast met een haar band.
Hoe je je gezicht scrubben. Als je lang haar hebt trek al je haar uit je gezicht en zet deze vast met een haar band.
 1. 1
  Als je lang haar hebt trek al je haar uit je gezicht en zet deze vast met een haar band. Als je hebt pony dan kunt u een hoofdband nodig om ze weg te houden van je gezicht ook.
 2. 2
  Bevochtig een schone washandje of een doek onder warm water en plaats het dan op je hele gezicht voor 1-2 minuten om je poriën te openen
 3. 3
  Nadat je je poriën hebt geopend, reinig je gezicht met een soort van gezicht te wassen, zodat u zal worden scrubben een schoon gezicht.
 4. 4
  Nu moet u uw scrub te maken. Giet 3 eetlepels gewone witte suiker in een kleine kom. Voeg een eetlepel water in de kom met de suiker.
 5. 5
  Meng het water en de suiker samen met uw vinger of een andere vorm van gebruiksvoorwerp (je vinger werkt ook) totdat het een beetje dikke pasta.
 6. 6
  Gebruik uw vinger of zet de pasta op een doek en begint zachtjes te wrijven het op je gezicht. De pasta in cirkelvormige bewegingen over je hele gezicht zachtjes te wrijven om zich te ontdoen van alle dode huid. Blijf dit doen totdat je voelt dat je elke centimeter van de huid hebben geëxpandeerd op je gezicht.
 7. 7
  Spoel de scrub af van je gezicht met lauw water en splash gezicht met koud water om nauwe poriën. Zorg ervoor dat je al het struikgewas uit anders wordt je gezicht zal kleverig van de suiker.
 8. 8
  Nadat u alle van de scrub van je gezicht hebt verwijderd dep droog je gezicht met een schone handdoek.

Tips

 • Vermijd het gebruik van warm of koud water bij het spoelen van de scrub van je gezicht als ze allebei openen of te sluiten je poriën. Gebruik lauw water.
 • Toepassing zonnebrandcrème op je gezicht als je gaat in de zon nadat u hebt geëxpandeerd. Uw huid kan enigszins geïrriteerd en de oude dode huid is verwijderd, zodat het gemakkelijk is voor de verse huid door de zon te worden beschadigd.
 • Niet scrub je gezicht te hard of de kleine suiker korrels zal krassen en irriteren je huid.
 • Nadat u klaar bent met scrubben, kunt u een vochtinbrengende crème gebruiken als je een droge huid hebt. Indien u doorgaans een vette huid dan moet je nog steeds gebruik van een moisturizer.

Dingen die je nodig hebt

 • Een schoon washandje / vod
 • Een kleine kom om je scrub te maken in
 • 3 eetlepels gewone suiker
 • 1 eetlepel water
 • Gezicht wassen
 • Een Moisturizer