Wkanl

Hoe je crème uw weg naar de perfecte benen

Wilt u glad, aantrekkelijk benen hebben? Deze stappen moeten werken, maar met zo veel verschillende huidtypes die er zijn, kun je nooit zeker. Het allerbelangrijkste is geduld. Dit niet 's nachts werken! Hier zijn de stappen om te proberen.

Stappen

Hoe je crème uw weg naar de perfecte benen. In de ochtend, na het douchen, neem de tijd om je benen te wassen met vloeibare zeep en warm water.
Hoe je crème uw weg naar de perfecte benen. In de ochtend, na het douchen, neem de tijd om je benen te wassen met vloeibare zeep en warm water.
 1. 1
  In de ochtend, na het douchen, neem de tijd om je benen te wassen met vloeibare zeep en warm water.
 2. 2
  Daarna, dep droog je benen met een schone handdoek (bij voorkeur vochtig). Niet wrijven, want wrijven zal alles uit de vocht en droog je benen snel.
 3. 3
  Ga lekker in een comfortabele plek en verspreid lotion op je benen. Zet extra op de knieën om ruwheid en duisternis te verminderen, en zorg ervoor om voorzichtig over de plaats wrijven.
 4. 4
  Giet dan wat baby olie over een been. Met behulp van een gladde doek (ja, het moet glad zijn of het zal niet helpen op welke manier), verspreid de baby-olie over het hele been. Herhaal aan de andere been, maar als er te veel olie op de been, geniet wat omhoog met de doek of pat met een schone handdoek (het goed is om degene die u gebruikt om uw benen droog te gebruiken).
 5. 5
  Als u een probleem met cellulitis hebt, probeer dan een vermindering van cellulitis crème / gel. (Deze over het algemeen ongeveer een maand duren om te werken, maar als je geduldig en consistent bent u geweldige resultaten te zien.)
 6. 6
  Herhaal bovenstaande stappen een paar uur voordat je gaat slapen.
 7. 7
  Oefenen! U zult vet te verliezen, zal je benen slanker geworden en ze zal er goed uitzien!

Tips

 • Na het scheren van toepassing lotion en baby-olie, zodat je benen zullen extra glans en extra vocht hebben.
 • Als je geen tijd om te douchen in de ochtend hebben, maak tijd om alleen je benen wassen en doe de stappen toch.
 • Dragen jeans of rok die zal niet je benen te veel wrijven. Kousen zijn een slechte keuze, tenzij ze zijn visnetten of degenen zakelijke vrouwen dragen.
 • Scheren is geweldig om te maken je benen er fris, maar er zijn manieren om je benen eruit zien alsof ze zijn geschoren toen ze eigenlijk niet. (Toepassen van baby-olie op je benen voordat ergens heen zal de aandacht trekken, en de haren eruit zal zien ze er niet zijn!)
 • Besteed aandacht aan alle gebreken op je benen, en probeer niet te foundation of concealer gebruiken om ze te verbergen. Als ze blauwe plekken of wonden, jeans te dragen totdat ze genezen, of als ze natuurlijke markeringen schaam je niet om ze te zien!

Waarschuwingen

 • Toepassing lotion op vuile huid zal meestal uitstrijkje vuil over je benen, dus altijd schoon benen voorbereid.
 • Als je jong bent en je ouders je niet laten scheren, gebruik tip nummer 3. Kijk niet naar de tip en denken dat het niet zal werken. Je weet maar nooit, tenzij je proberen!
 • Bij het scheren, zorg ervoor om scheerschuim te gebruiken, zodat je benen niet al uitgedroogd zal krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Elke vochtinbrengende of verstevigende lotion die u vertrouwt (bij voorkeur klinisch bewezen of dermatoloog getest).
 • Warm water.
 • Vloeibare zeep.
 • Baby-olie (bij voorkeur Johnson's baby: mild)
 • stretching