Wkanl

Hoe je stralende huid te krijgen in slechts een week

Als je vlekken op je gezicht en de noodzaak om snel te ontdoen van hen is dit toch wel werkte voor mij en hopelijk zal het jou ook helpen.

Stappen

Hoe je stralende huid te krijgen in slechts een week. Haal al je make-up met behulp van een make-up remover (vijvers koude crème werkt geweldig).
Hoe je stralende huid te krijgen in slechts een week. Haal al je make-up met behulp van een make-up remover (vijvers koude crème werkt geweldig).
 1. 1
  Haal al je make-up met behulp van een make-up remover (vijvers koude crème werkt geweldig). gewoon nat je gezicht en wrijf het in dan voorzichtig afvegen met een natte washandje.
 2. 2
  Met behulp van een milde gezichtsreiniger als doel zachte reiniging wassen of johnson's baby wassen. Wrijf het over je hele gezicht daarna afvegen met een natte washandje. Daarna, splash je gezicht met warm water om ervoor te zorgen dat al het product is uitgeschakeld.
 3. 3
  Krijgt een gezichtsbehandeling buff (die je kunt krijgen op elk drogist). Voeg wat van je gezichtsreiniger en nat het dan scrubben je gezicht ermee. Wees voorzichtig niet te hard wrijven. Nadat u klaar bent, splash je gezicht met warm water weer dep vervolgens je gezicht droog met een handdoek.
 4. 4
  Hier krijg je een stuk ijs en wrijf het over je hele gezicht en onder je ogen dan dep je gezicht droog met een handdoek. Dit zal close up al uw poriën en te ontdoen van alle wallen u zou kunnen hebben.
 5. 5
  Toverhazelaar is een geweldige adstringerende. Met behulp van een watje of een stukje wc-papier zetten wat op en veeg het over je hele gezicht. Dit zal zich te ontdoen van alle resterende vuil die kunnen worden op je gezicht en helpen bij het opruimen alle puistjes je hebt. Als u niet beschikt over toverhazelaar u kunt elke milde samentrekkende gebruiken.
 6. 6
  Hydrateren. Moisturizing is de sleutel voor de huid, ongeacht welk type huid je hebt inclusief vette wissen. Probeer dan een die niet over hebben veel toegevoegde geur erin vinden. Iets mild zal het lukken. Een vitamine C lotion zou het beste zijn als u vlekken of littekens op je gezicht, omdat het zal helpen om ze te vervagen.
 7. 7
  Als je donkere kringen, fijne lijntjes, wallen onder de ogen, of als je gewoon wilt om rimpels te voorkomen, wil je misschien een oogcrème gebruiken.

Tips

 • Raak je gezicht met vuile handen, altijd eerst te wassen.
 • Drink veel water
 • Eet meer groenten en fruit
 • Was altijd je make-up 's nachts uit. als je slaapt in je make-up 's nachts zou het verstoppen je poriën.
 • Cardio workouts zal uw huid gloeien sneller als het zal doorbloeding te stimuleren.
 • Hier krijg je een goede hoeveelheid slaap en probeer niet te veel te benadrukken.
 • Gebruik geen puistjes je niet plukken, zal dit ervoor zorgen dat ze litteken. Als je gaat om pop hen krijgen een washandje en doe er wat heet water op en houd deze boven de smet voor een paar seconden en probeer het te knallen, als het gewoon pop nooit dwingen om, gewoon wachten tot het gaat om de oppervlakte.
 • Foliumzuur en vitamine B-complex zijn geweldig voor je huid.
 • Als je merkt dat je breakout op je rug of borst het zou kunnen zijn je shampoo / conditioner proberen over te schakelen naar een mildere een of een high-end merk. Ook dook witte zeep is wat de meeste dermatologen raden als je dit probleem hebt.
 • En als al het andere faalt, kun je altijd faken door wat concealer over je puistjes, om sommige stichting op, waarin het met een licht poeder, en het toevoegen van een beetje bronzer op je wangen met een lichte shimmer erin. Nooit cake op een foundation of concealer, want als je je misschien nu niet op je puistjes kun je net het toevoegen van meer aandacht aan hen.
 • Alleen scrubben je gezicht of twee keer per week! Meer dan scrubben kan irritatie veroorzaken.
 • Als een smet opduikt u kunt elk type van de behandeling ter plaatse, maar schar een beetje op en laat het in te stellen. Schoon en duidelijk voordeel acne behandeling ter plaatse werkt goed of iets met salicylzuur erin.
 • Olijfolie toepassen keer in een week en geven een zachte massage.
 • Als u momenteel niets op je gezicht met veel agressieve chemicaliën, is het misschien breken je uit. Gewoon omdat er iets zegt "acne bestrijden" betekent niet altijd zijn het gaan om acne te voorkomen. Het kon eigenlijk te drogen uw huid uit waardoor je huid om meer olie, die vervolgens leidt tot verstopte poriën te produceren.
 • Achterhalen wat de mogelijke oorzaak van uw huid uit te breken, kun je gebruik maken van een nieuw product dat irriterend kan zijn uw huid.

Waarschuwingen

 • Als u een product te gebruiken op je gezicht en laat het een huiduitslag of irriteert je huid stoppen met het gebruik het meteen.
 • Neem alleen vitaminesupplementen of het goed met uw arts.