Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders te kopen je een duurdere mobiele telefoon

Iedereen verlangt naar een beetje luxe in hun leven. Als u wilt dat de volledige blowout - camera, WAP, Bluetooth, etc. - maar je hebt letterlijk geen geld, kan het moeilijk te maken de ouders zwaaien om je manier van denken te zijn, zodat u kunt proberen hen ervan te overtuigen met deze stappen.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders te kopen je een duurdere mobiele telefoon. Zorg goed voor uw huidige mobiele telefoon.
Hoe te overtuigen je ouders te kopen je een duurdere mobiele telefoon. Zorg goed voor uw huidige mobiele telefoon.
 1. 1
  Zorg goed voor uw huidige mobiele telefoon. Dit is te zien aan je ouders hoe verantwoordelijk je werkelijk bent. Zij mogen niet comfortabel voelt het kopen van een nieuwe dure telefoon met de kennis die u bijvoorbeeld per ongeluk laten vallen en barst het scherm, dus een inspanning leveren polijsten het scherm en het opladen van de accu regelmatig - zo mogelijk, in de voorkant van je ouders.
 2. 2
  Wees goed geïnformeerd. Kijk in het product dat u van plan bent om te kopen en te evalueren of het echt waar voor je geld. Hoewel je ouders lijkt misschien niet technologische tovenaars, kunnen ze waarschijnlijk vertellen een rip-off van een echt koopje. Ook kan je ouders wel goed verzekerd zijn dat je weet wat je wilt, en je zal niet alleen afzien van de telefoon binnen een paar weken.
 3. 3
  Denk aan de gevolgen van uw aankoop. Wat gebeurt er met je oude telefoon? Zorg ervoor dat je niet achteloos negeren dit en zorgvuldig plannen uit waar het zal gaan en vertel je ouders je plannen wanneer je face-to-face te confronteren. Als je een jongere broer of zus, suggereren dat de telefoon wordt overgeleverd aan hen - zou het een win-win situatie. Als u niet broers en zussen hebben, overwegen om uw telefoon te worden gerecycleerd - ga naar uw lokale website gemeenteraad, die informatie over dit kan hebben.
 4. 4
  Nu dat je volledig bent ingesteld, is het tijd om je ouders te vragen. Wees beleefd. Volwassen worden. Zorg ervoor dat u geweest bent op je beste gedrag voorafgaand aan dit evenement. Drive een goede deal - beloven u zult niet meer krediet geven dan, zeg, $ / £ 5 per maand en leg uw intenties duidelijk. Probeer niet om uw presentatie te maken te lang, maken het direct to the point en dan geef redenen waarom je denkt dat je verdient een nieuwe mobiele telefoon. Dit is niet het enige dat wordt lastig kinderen, is het ook lastig de ouders.

Tips

 • Je zou kunnen zeggen, bijvoorbeeld 'ik betaal 75€ en je kunt 75€ betalen' Ouders als dit veel meer, omdat het laat zien dat je weet dat mobiele telefoons zijn niet goedkoop en ze hebben niet zo veel te betalen.
 • Aanbieden om iets voor hen te doen, zoals het wassen van hun auto, de hond uitlaten, krijgen buiten meer, of stoppen met videospelletjes. Zij zal het leuk vinden als je die dingen met uit hen te vragen om het te doen.
 • Goede cijfers halen. Het zal je ouders gelukkig maken en bewijzen aan hen dat je verantwoordelijk bent.
 • Als uw telefoon contract loopt ten einde dan vallen kleine hints over het krijgen van een nieuwe telefoon wanneer het contract afloopt. Wanneer uw contract eindigt wel dan vertellen ze je "moet" een nieuwe telefoon, omdat het contract is afgelopen je ze kunt vertellen dat uw bedrijf geven kortingen aan mensen die het hebben gehad met een volledige contract.
 • Niet ooit klagen over de telefoon die je al hebt, het wordt hen 10x bozer.
 • Als je ouders gewoon niet toegeven, krijgen dan een baan of geld te verdienen op een bepaalde manier of zeggen dat je zal helpen om het huis meer-vertel hen wat u bereid bent te doen. Als je niet oud genoeg om nog in dienst je kan ook vragen om een ​​uitkering als je niet al een hebt. Je zou zelfs kunnen vragen om een ​​verhoging van de toelage, sparen, en koop de telefoon zelf met hun hulp met het wetsvoorstel.

Waarschuwingen

 • Niet elke dag te vragen. Kans groot dat je nooit krijgen.
 • Als je ouders weigeren, niet zeuren of bedelen. Je ouders zullen denken dat je te onvolwassen voor het bezit van een nieuwe telefoon en elke kans op een verandering van de beslissing zal worden afgeschaft. Als een vakantie komt eraan binnenkort zet het op uw lijst van Kerstmis, maar zet hem aan de bovenkant of onderkant van de lijst en maak het niet opvallen.