Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om je iets te krijgen

Ooit vroeg je ouders voor iets en ze hebben nee gezegd? Lees verder voor hoe dat zou kunnen veranderen, dat 'nee' een 'ja'. Het is misschien niet een 'ja'.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om je iets te krijgen. Zich goed gedragen voor een lange tijd.
Hoe te overtuigen je ouders om je iets te krijgen. Zich goed gedragen voor een lange tijd.
 1. 1
  Zich goed gedragen voor een lange tijd. Doe je huiswerk, doe al uw klusjes, probeer je de beste cijfers te krijgen! Alles doen wat ze vragen zonder te klagen, en hebben een goede houding. Het klinkt misschien als een hoop werk, maar houd in gedachten wat je probeert te krijgen in ruil. Om dit allemaal, gewoon blijven het mentale beeld van wat je krijgt in je hoofd. Niet uit het oog van de prijs niet te verliezen; Zijn vrijwel het enige dat houdt je gaande. Als je iets indrukwekkends doen, zoals het ontvangen van goede cijfers op je rapport, neem dan de gelegenheid om hen te vragen.
 2. 2
  Leg aan je ouders hoe krijgen van de post zal hen ten goede komen, niet hoe het voordelen u. Ze waarschijnlijk al weet dat je wilt een Nintendo DS te spelen: vertel hen hoe het zal je rustiger op weg reizen, of meer bereid om boodschappen te doen.
 3. 3
  Kies een moment dat je weet dat je ouders zijn in een goed humeur, zoals betaaldag.
 4. 4
  Niet bedelen voor wat je wilt. Als je voortdurend vragen, argumenteren, of vechten voor wat het ook is je wilt, zal je ouders waarschijnlijk minder zijn dan te popelen om u te helpen. Een goed moment om hen te vragen is als ze blij zijn, of wanneer iets goed is onlangs overkomen. Bijvoorbeeld, als ze een cadeau van iemand die net hebben gekregen, zijn ze misschien in een geven stemming zelf.
 5. 5
  Vragen om het voor een cadeau, zoals op je verjaardag of voor een vakantie vieren. Ouders hebben meer kans om u te helpen krijgen wat je wilt voor een van deze redenen (of een ander die je kon bedenken).
 6. 6
  Niet schreeuwen. Ouders haat dat. Leg uit rustig wat je wilt en de stappen die u bereid bent te nemen om het te verdienen zijn. De meer beleefd en redelijk je bent, hoe groter de kans zal zijn dat je ouders zal luisteren.
 7. 7
  Let op uw lichaamstaal! Niet vouw je armen, of traag. Ga rechtop staan, en glimlach. Zelfs als je ouders pick it up alleen onbewust, dit aangename houding is geruststellend en verbetert uw kansen die uit de discussie overwinnaar.
 8. 8
  Hou voet bij stuk. Stevig zijn, maar overdrijf het niet. Niet schreeuwen, huilen, slam deuren, mokken, stamp of klagen over hun beslissing. Onderhandelen krijgt altijd je verder dan een gewelddadige weerlegging. Vertel hem dat je bereid bent om te werken voor het, en zorg ervoor dat je oprecht bent. Ouders kunnen meestal vertellen wanneer u niet van plan bent om te werken, dus als je niet bereid bent om uw steentje bij te dragen, hoeft het niet beloven.
 9. 9
  Overwegen te betalen voor een deel van het zelf. Hoogst waarschijnlijk zal je ouders waarderen dat je gewoon het aanbod zou doen of zelfs.
 10. 10
  Als het iets is dat een kant die u kunt opvoeden kan hebben, laat ze weten!
 11. 11
  Als al het andere faalt, een goed idee is om iets creatiefs te doen. Bijvoorbeeld, als je een auto wilt, trek de auto die je wilt op een poster, of zoek een poster van de auto en hang het op een muur in een vaak bezochte gebied. Wanneer je voorbij het, de aandacht vestigen op door te wrijven met polish, of opvullen van de gastank. Als je ouders hebben een gevoel voor humor, kan dit zeer effectief. Misschien zelfs een PowerPoint-presentatie te maken!
 12. 12
  Krijg je iets voor hen dat ze altijd al wilde. Bijvoorbeeld, als je moeder wilde een speciale parfum, krijgen dat voor haar. Vertel hem dat je betaald voor het helemaal zelf. Ouders houden van dat. Ze beseffen niet dat je je eigen geld en dat je het verantwoord aankan. Dan, als ze in een opperbeste stemming, vertel hen wat je zou willen. Vertel hen waarom je denkt dat het een goed idee om het te krijgen. laat ze de beoordelingen. Als ze nee zeggen niet bedelen.

Tips

 • Bijdrage leveren door het bezit van uw eigen deel van het geld.
  • Verkopen limonade of doen andere klusjes om geld te verdienen.
  • Maak een deal. Bijvoorbeeld, je betaalt voor de helft en zij zullen zorgen voor de andere helft.
  • Serieus over het betalen van wat je zegt dat je zult betalen.
 • Niet plotseling zijn extra leuk. De meeste ouders zullen zien dwars door je heen. Het kan meer tijd in beslag nemen, maar het is beter om geleidelijk aan meer en meer vriendelijk, behulpzaam, zorgzaam of dingen te doen.
 • Wees niet bang om compromissen te sluiten: zou je liever krijgen dat spel dat je in ruil voor extra klusjes, of niet krijgen van het spel helemaal wilde?
 • Zeg niet "Als je van me vindt me ___." Afhankelijk van wat je vraagt, kunnen ze worden geweigerd om het te krijgen om je te beschermen. Bovendien is dit niet waar, manipulatief, en onvolwassen.
 • Probeer een tijdje wachten na je ouders zei nee. Als je voortdurend af te vragen is er een slechtere kans dat uw moeder of vader het niet zal krijgen voor je.
 • Vergeet niet om goed te zijn.
 • Zorg ervoor dat ze weten dat je echt wilt, zodat het niet lijkt een verspilling van tijd en geld als ze volgen wel.
 • Als het item dat u wilt is voor een goed doel, dan benadrukken dat veroorzaken. Overdrijf het niet, gewoon een simpele, vriendelijke, herinnering zal doen.
 • Zorg ervoor dat je ouders je vertrouwen en geloven dat je verantwoordelijk genoeg om te verwerken wat je vraagt ​​voor bent.
 • Vraag hen maar een keer en hoeft uw stem niet verheffen. Vraagt ​​meerdere malen wordt vervelend en luide stemmen kunnen wakkeren woede.
 • Doneren iets aan een goed doel of iets echt leuks voor doen. iemand of iedereen. Vriendelijk zijn kunnen ze willen vriendelijk zijn, ook.
 • Maak een lijst van de reden waarom haar goed te krijgen, zoals de iPhone nu is het gratis en onbeperkt data en slechts 40 $ per maand.

Waarschuwingen

 • Vertel het niet aan je ouders je betaalt als je weet dat je niet kunt, of de volgende keer dat ze zullen je niet geloven.
 • Niet deuren dichtslaan of hebben een negatieve houding. Je ouders zullen het haten en zal u het item niet krijgen. Handelen op een positieve houding, zelfs als ze nee zeggen. Als ze ja zeggen niet meer dan reageren of anders zullen ze weten dat je waarschijnlijk iets van plan! Ook moet je niet alsof je gekwetst bent, zodat ze medelijden met je. Als je liegt, ouders gewoon boos en verliezen vertrouwen in u.
 • Niet stelen hun geld. Dat is het ergste wat mogelijk.
 • Probeer te voorkomen dat gedraagt ​​zich als een "weten het allemaal 'over het product, maar eerder vermeld een paar ondersteunende feiten over het product.
 • Niet doen alsof je meer dan ze weten, zullen ze je niet geven wat je wilt.
 • Hen niet raken! Dat zal ze stress te geven en verspillen hun tijd!

Dingen die je nodig hebt

 • Ouders
 • Een ding dat je wilt
 • Een goed moment om hen te vertellen (bij voorkeur als ze ontspannen zijn en / of gelukkig)