Wkanl

Hoe maak je een piercing te krijgen zonder je ouders weten

Heb je ooit wilde piercings maar, je ouders niet goedkeuren van het? Je wilt het omdat je weet dat je gewoon ziet er zo schattig mee. Hier ziet u hoe een piercing sluipen zonder dat je ouders weten:

Stappen

Hoe maak je een piercing te krijgen zonder je ouders weten. Plan voordat je je piercing gedaan, net als u wilt dat uw oor doorboord beginnen nu door je haar naar beneden meer als je dat niet hebt.
Hoe maak je een piercing te krijgen zonder je ouders weten. Plan voordat je je piercing gedaan, net als u wilt dat uw oor doorboord beginnen nu door je haar naar beneden meer als je dat niet hebt.
 1. 1
  Plan voordat je je piercing gedaan, net als u wilt dat uw oor doorboord beginnen nu door je haar naar beneden meer als je dat niet hebt. Op deze manier je ouders hebben minder kans om dingen te vermoeden wanneer de tijd komt.
 2. 2
  Krijg je piercing (bij voorkeur op een plaats die kan worden bedekt met kleding). Ga met een vriend of iemand die u vertrouwt. Zorg dat je ouders niet weten.
 3. 3
  Vermijd de ouders zoveel mogelijk, zeker als je piercings merkbaar.
  • Houden piercings voortdurend onder strakke kleding vertragen de reeds trage genezingsproces. Piercing studios citeren vaak de gemiddelde genezingstijd voor een goed onderhouden navel piercing als zijnde tussen de 6 maanden tot een jaar! Erger nog, strakke kleding kan de piercing te verschuiven in de tijd, waardoor het voortijdig oppervlak.
 4. 4
  Wanneer tegenkomen je ouders, koel of anders zullen ze het vermoeden.
 5. 5
  Verberg je piercing. Bijvoorbeeld, voor het oor piercings, bind je haar terug. Tegenviel zo, zou je haar te bedekken.
 6. 6
  Verberg de piercing ringen ergens je ouders zullen niet op zoek naar.

Tips

 • Denken over het krijgen doorboord met helder glas sieraden / houders, aangezien ze minder opvallen dan staal of titanium stukken.
 • De enige echte manier om een ​​piercing dat is gezond en goed uitziende sport is door het verkrijgen van doorboord bij een gerenommeerde studio met toestemming van de ouders. Een goede piercer kan jou en je ouders alle richtingen die je nodig zou hebben om de piercing gezond te houden geven. Een piercing voortdurend verborgen zal nooit, nooit, correct te genezen, en je zult worden gelaten met nare littekens die nooit weggaan. Gross littekens zijn een hoge prijs te betalen voor het zijn te ongeduldig om te wachten tot je de gedachten van je ouders te veranderen op piercings.
 • Bedenk eerst dat een piercing studio bereid te doorboren iemand onder de leeftijd van 18 zonder toestemming ouder is er niet een gerenommeerd persoon op zoek naar uw gezondheid. U kunt de wind met een slecht geplaatste piercing die gevoelig is voor infecties. Besmet of slecht verzorgd piercings kan vreselijke littekens achterlaten.
 • Als je echt wilt een piercing, maar het zal in een opvallende plaats, overwegen om die piercing voor als je ouder bent en niet meer ondersteund door uw ouders. In plaats daarvan krijg je een piercing die van nature is verborgen aan de piercing drang te voldoen (marine, septum, enz.)
 • Probeer te praten met je ouders op voorhand over wat piercing je wilt en waarom je het wilt. Praten over waarom ze niet willen dat je een piercing (bijvoorbeeld, zou het te maken het vinden van een baan harder). Zoek uit wat de gevolgen die je kunt tegenkomen als je een piercing zonder hun toestemming. Dit wetende alles, kunt u beoordelen of het de moeite waard om doorboord zonder hun toestemming.

Waarschuwingen

 • Meest gerenommeerde plaatsen zal niet doorboren minderjarigen zonder ouderlijke toestemming toch. Als je er een vindt die werkt, ze oefenen slechte zaken en de kans dat ze met behulp van steriele instrumenten en de juiste piercing technieken is laag. Bloed overgedragen ziekten zoals Hep C en zelfs HIV zijn niet leuk, kids.
 • Je ouders zullen uiteindelijk uit te vinden, dus klaar zijn voor wat ze zullen zeggen.