Wkanl

Hoe kunt u uw eerste jaar overleven op de middelbare school

Eerste jaar is een cruciaal moment in je leven. Je hebt eindelijk gegroeid uit de middelbare school, en het is nu tijd om op te hangen met de grote kinderen. Deze eenvoudige tips helpen je door die oh-zo-zwaar eerste jaar, en misschien zelfs een paar vrienden langs de weg!

Stappen

Hoe kunt u uw eerste jaar overleven op de middelbare school. Maken goede eerste indruk, vooral op docenten.
Hoe kunt u uw eerste jaar overleven op de middelbare school. Maken goede eerste indruk, vooral op docenten.
 1. 1
  Maken goede eerste indruk, vooral op docenten. De indrukken die je maakt tijdens de eerste week van de school invloed op uw hele middelbare school carrière... met de meeste leraren, als ze het te krijgen in hun hoofd dat je een goede student vroeg won je het halve werk. Zorg ervoor dat u op tijd te zijn voor elke klasse tijdens deze korte periode van oordeel. Wanneer al je leraren hand die syllabus papieren te krijgen ondertekend, proberen om het terug te brengen de volgende dag. Ook al is het gemakkelijk om te vergeten, proberen. Met betrekking tot uw klasgenoten, wees jezelf. Het is belangrijk om het respect en het gezelschap van uw collega's vroeg te verdienen op het schooljaar.
 2. 2
  Zoek een groep mensen zo snel mogelijk met te zitten aan de lunch! De lunch "break" dat hoge-scholieren zijn toegestaan ​​is, in eerste instantie, een van de meest stressvolle ervaringen van het begin van het jaar. Als u ter plaatse een aantal van je middelbare school vrienden verzamelen samen aan een tafel, meedoen Wees ervan bewust, maar dat deze opstellingen zijn vaak blijvend. Kies uw tafel wijselijk.
 3. 3
  Zoek iemand die je kunt volgen naar de klas. Als Ashley of Josh zijn in zowel de eerste en tweede periode, dan kan hij / zij kan je helpen je weg naar je volgende klas vinden. Middelbare scholen zijn groot en eng in het begin, dus het kan geen kwaad om uw eigen persoonlijke gids te hebben. Als je klasgenoot zo is verloren als je bent, je in ieder geval niet alleen worden verloren.
 4. 4
  Niet uitstellen. Hoe eerder je dingen gedaan te krijgen, hoe meer tijd je hebt om de dingen die je graag doet doen. Maakt niet uit hoeveel je zou graag plop in de voorkant van de tv na een dag hard, proberen om zo snel mogelijk aan het werk te krijgen.
 5. 5
  Proberen om wat vrienden te maken. Als je iemand uit een van uw lessen bij de lunch iets zeggen als: "Ik denk dat je in mijn les wiskunde toch? ' Of je kon ze compliment, "Ik hou van je shirt, waar heb je het bij?" Mensen voelen zich comfortabel, zonder schijnbare als een stalker. Als je niet glimlachen en hebben een blik op je gezicht dat laat zien dat je boos bent, zullen mensen denken dat je bent ongenaakbaar en zou kunnen worden te geïntimideerd met je praten. Word lid van verschillende clubs - zoals sport, band, kranten etc. Het zal makkelijker voor u om verbinding te maken met mensen die je hebt dezelfde interesses aan.
 6. 6
  Zelfs als je niet hebben van een goede dag, probeer positief te blijven. Als je langs mensen lopen in de hal, in plaats van ze te negeren gewoon zeggen een simpele "Hallo, [naam van de persoon]."
 7. 7
  Praat met veel mensen -. De populaire mensen, verlegen mensen, mensen in je klas, etc Probeer jezelf daar en bekende uitstappen.
 8. 8
  Heb contact niet te verliezen met je vrienden. Vrienden zijn uw reddingsvesten in de schipbreuk van de middelbare school - zonder hen, kan je zinken. Iedereen heeft iemand nodig om op te leunen en iemand who cares. Blijf bij degenen, die u het best kennen en als je om wie je bent. Maak een poging om tijd balans maken van nieuwe vrienden en tijd opknoping uit met oude batterijen.
 9. 9
  Veranderingen te accepteren. Accepteer veranderen in je vrienden. Accepteer veranderen in je school. Accepteer veranderen in je leraren. Accepteer verandering in jezelf. De middelbare school is een groot deel van je leven, en vanaf hier op uit, er is geen weg terug. Probeer niet om de dingen te houden van het veranderen, want verandering is goed. Kijk mensen om je te worden wie ze zullen zijn.
 10. 10
  Studie! Veel mensen vinden flashcards nuttig studeren gereedschappen. Flashcards zijn een van de meest efficiënte manieren van studeren omdat door ze, heb je al begonnen te studeren. Het opschrijven van de vragen en antwoorden op nota kaarten helpt de informatie stok in je hersenen net lang genoeg om dat vervelende midterm nemen.
 11. 11
  Wees betrokken bij een soort van buitenschoolse activiteit en naschoolse activiteiten. Fall sport die beginnen voordat de school zijn altijd een pluspunt, omdat ze je in staat om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken voordat de school begint zelfs. De middelbare school is een geweldige tijd om erachter te komen wat u geïnteresseerd bent in, en volg je interesses door clubs en sport. Deze activiteiten zijn ook een cruciaal onderdeel van uw college toepassing. Naarmate meer en meer mensen gelden voor hogescholen elk jaar, hogescholen meer en meer gericht op de kleinere details - zoals uw buitenschoolse activiteiten.
 12. 12
  Eet ontbijt en lunch. Of je eten in de cafetaria of breng uw eten naar school, je hersenen / lichaam heeft energie nodig om te presteren. Het is een wetenschappelijk bewezen feit dat de gemiddelde high-school student presteert beter op een gezonde maaltijd in plaats van een ongezonde maaltijd, of erger nog - geen maaltijd helemaal. Breng een extra mueslireep naar voetbaltraining, en houdt een in je kluisje.
 13. 13
  Probeer iets nieuws voor je begin te vieren op de middelbare school. Bijvoorbeeld, kunt u een nieuw parfum of eau de cologne te proberen, krijg je haar knippen, of een nieuw boek te lezen. Denk aan wat je wilt de wereld laten zien, dan zet je beste beentje voor en maken die verandering.
 14. 14
  Worden georganiseerd! Dit bespaart u ton van hartzeer en extra huiswerk. Gescheiden houden bindmiddelen, mappen, enzovoort voor elke klasse, en vergeet niet (hoe moeilijk het ook is) al uw huiswerk op te schrijven in een planner. Als je niet de tijd (of energie) tot het afsluiten van je agenda hebt, gewoon een notitie van toepassing op de bovenkant van uw bindmiddel, en schrijf huiswerk als het die dag wordt toegewezen. Deze manier hoef je niet iedere keer huiswerk wordt toegewezen openen en sluiten van uw bindmiddel. Vergeet niet, deze methode werkt alleen als u daadwerkelijk een notitie te houden op uw bindmiddel - en schrijf je huiswerk.
 15. 15
  Houd een agenda of een 'to do' lijst! Als je vergeetachtig bent, zal dit van pas komen, big time. Anytime krijg je huiswerk of een project, maar krabbelen het in je agenda, of op die notitie u vast op uw bindmiddel. Je kan ook een mini white-dry-erase-board te houden in uw kast, of op je slaapkamer muur.
 16. 16
  Wees jezelf. Als mensen houden niet van je zoals je bent, jammer. Ze missen. U kunt echte vrienden te vinden door gewoon jezelf te zijn. Echter, moet u stap buiten de doos. Als je verlegen bent, aanpak van iemand die lijkt te zijn aardig en je denkt aandelen uw interesses en stel jezelf voor. Een eenvoudige begroeting zal doen. Als ze niet weten dat je bestaat, kunnen ze je vriend niet geworden - het is een wet van de fysica.
 17. 17
  Niet toegeven aan groepsdruk. Als iemand je "Hey. Kom hier en probeer een sigaret," vertelt negeer ze en loop weg. Roken is slecht voor je longen - en het maakt je tanden er smerig. Dit geldt voor alles. Alleen deelnemen aan iets als je wilt. Als je bent gewoon nieuwsgierig, wel twee keer bedenken. Vraag jezelf af of [een vriend die je opzoeken om] dit zou doen. Vergeet niet, het is uw leven, uw high-school-jaren. Doe wat je wilt doen.
 18. 18
  En vergeet niet, niet willen wat anderen willen, zijn origineel. Probeer de trendsetter te zijn. In andere werelden geen stress over als "Becky" heeft de nieuwste schoenen, en je wilt dat ze net zo goed aan "fit" in. Laat je je!

Tips

 • Gebruik je kluisje. Niet alleen heb je eruit als een bochel, toting al uw boeken rond op je rug, maar het kan niet erg comfortabel, ook niet. Vinden welke tijden van de dag het beste zijn voor u om naar uw locker, en ga dan naar je kluisje.
 • Dragen niet zoveel boeken met u. Draag een bindmiddel met al uw onderwerpen en schoolbenodigdheden - dan ben je goed om te gaan.
 • Vermijd drama. Dit kan niet genoeg worden benadrukt. Begin niet met om het even wat, maar niet terug naar beneden, ofwel. Alleen ingrijpen wanneer u of uw vriend betreft.
 • Worden georganiseerd! Gebruik een bindmiddel en een map voor elke kern onderwerp (als je wilt). Het helpt veel mensen.
 • Genieten! Eerste jaar kan zo leuk zijn als u ervoor kiest om het te maken zo.
 • Zorg ervoor dat u bekend bent met het beleid van elke leraar op gom, water en voedsel in hun klasse zijn. Het zou kunnen uitdraaien op een life-saver zijn als je leraar na sportschool vindt het niet erg dat u hoeft mineraalwater.
 • Houd je huid schoon en ruikt lekker. Mensen zijn niet van plan te willen zijn om je heen als je stinkt..
 • Laat u gelukkig zijn. Doe een ding je van elke dag, gedurende twintig minuten. Huiswerk zal niet lijken zo ontmoedigend erna.
 • Je zou liever dat mensen respect voor je meer omdat je laten zien dat je niet kan schelen wat ze van je denken en dat je weet waar je vandaan komt en kan niemand je ooit vertellen anders.
 • Vergeet niet uw planner! Ze zijn meestal klein en makkelijk mee te nemen, dus waarom niet? Het bespaart u veel hoofdpijn in de toekomst.
 • Probeer een studie pauze. Knip je huiswerk in de helft, spelen op je iPod voor een paar minuten, en ga dan terug naar je huiswerk te doen. Kans groot dat je gerichter en minder gestresst.
 • Je hebt gehoord dat een miljoen keer, maar eigenlijk probeer het nu. Wees jezelf! Zorg ervoor dat mensen zoals jij om wie je bent, in plaats van wie je beweert te zijn.
 • Wees blij dat je bent jij.
 • Relax! Probeer niet om jezelf te opwinden over die test je gebombardeerd of het huiswerk dat u nog in uw printer thuis.

Waarschuwingen

 • Kies je vrienden verstandig, zullen zij aanzienlijke invloed hebben op hoe goed je het doet op de middelbare school.
 • Niet ooit te laat naar de klas! Dit is een leraar grootste stokpaardje. Normaal gesproken, een aantal tardiest gelijk een afwezigheid.
 • Als je ooit een doelwit voor een bullebak geworden, wees niet bang om op te houden voor jezelf en of rapport naar een counselor / opdrachtgever. Als je gewoon verbergt, zal de pester te blijven en maak uw eerste jaar ellendig.
 • Laat uw locker uitgroeien tot nest.If een rat je kastje is niet schoon is het moeilijker om de spullen die je nodig hebt zo snel mogelijk te krijgen. Die als resultaat zal het moeilijker maken om naar de les op tijd.
 • Omdat je een aantal nieuwe mensen zult ontmoeten, onthoud een ding! Verander nooit voor andere mensen! Je bent uniek in uw eigen manier! En als andere 'vrienden' proberen te veranderen, dan zijn ze niet je echte vrienden.
 • Probeer niet om iets wat je niet bent. Posers zijn nooit goed gerespecteerd. Daarnaast zult u waarschijnlijk eindigen in een situatie waarin ze erachter komen dat de echte jij en je moet uitleggen waarom je gelogen, en je kon uiteindelijk verliezen een vriend. Dus doe het niet, want het zal niet alleen schadelijk zijn voor de mensen om je heen, maar jezelf ook.
 • We hebben allemaal af en toe een sms te sturen tijdens de les, maar vermijd koste wat het kost, adelaar ogen van een leraar. Sommige leraren mogen alleen waarschuwen, maar sommige kunnen je telefoon mee te nemen voor de periode, en sommigen kunnen zelfs hangen op het voor de hele dag. Laat dit niet aan u gebeuren!
 • Houd uw locker (s) te allen tijde afgesloten. Middelbare school diefstal is niet ongewoon.
 • Als je hoede voor het krijgen van uw spullen gestolen (prijzig telefoons, MP3-spelers, enz.) zijn ze niet mee naar school! Dat is de nummer een techniek ter voorkoming van diefstal en docent is in beslag hen.