Wkanl

Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten een feestje

Ben jij een wanhopige tiener in behoefte van sommige sociale activiteit? Hou je van het idee van het hosten van een partij, hou van eten en muziek? Nou dat is allemaal prima en dandy, maar het harde deel is het krijgen van je ouders te laten heb je het feest.

Stappen

Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten een feestje. In goede staat met je ouders door te doen wat je ouders van je vragen, waaronder het doen van uw taken en weg te blijven van wat ze je vertellen en door te doen het goed op school of op het werk.
Hoe je je ouders te overtuigen om u te laten een feestje. In goede staat met je ouders door te doen wat je ouders van je vragen, waaronder het doen van uw taken en weg te blijven van wat ze je vertellen en door te doen het goed op school of op het werk.
 1. 1
  In goede staat met je ouders door te doen wat je ouders van je vragen, waaronder het doen van uw taken en weg te blijven van wat ze je vertellen en door te doen het goed op school of op het werk.
 2. 2
  Bepalen wat voor soort feest je wilt hebben. Erachter te komen hoeveel mensen zullen wonen, wat voor soort voedsel dat je zal dienen, welke activiteiten zullen gaan, hoeveel het zal kosten, en iets anders dat betrekking heeft op wat u wilt dat uw partij te zijn. Je moet niet nodigen gasten op dit punt.
 3. 3
  Anticipeer op de bezwaren van je ouders zal hebben om uw feest en bereid zijn om compromissen te sluiten.
  • In plaats van volledig te vertrouwen op geld van je ouders, aan te bieden aan de kosten te splitsen.
  • Nodig je ouders te chaperon.
  • Regelen voor uw ouders om potentiële gasten en hun ouders te ontmoeten.
 4. 4
  Vraag je ouders zo ver van tevoren als je kunt als je kunt het feest hebben. Leg alle gegevens die u hebt voorbereid en bereid zijn om te onderhandelen. Set basisregels met wat aanvaardbaar is op het feest, zoals alcohol-en drugsgebruik. Neem de verantwoordelijkheid voor het opzetten en opruimen na afloop, en als er iets mis gaat.
 5. 5
  Laat je ouders worden betrokken bij de eigenlijke planning, zoals winkelen en het uitnodigen van de gasten.
 6. 6
  Verder te blijven in hun goede gunst door hard te studeren, je huiswerk, en het helpen rond het huis door het maken van een diner of het verzorgen van huisdieren ongevraagd. Doe het met een opgeruimd humeur.
 7. 7
  Hebben de partij als jij en je ouders gepland.
 8. 8
  Opruimen na het feest. Wees niet bang om je ouders om hulp te vragen.
 9. 9
  Praat met je ouders na het feest om te zien hoe ze zich voelden over. Verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er mis ging en ze laten weten dat het niet meer zal gebeuren. Dit zal hen laten weten dat je geïnteresseerd bent in het houden van alle toekomstige partijen hun verwachtingen zijn, en zij zullen meer beminnelijk over te laten heb je meer partijen.
 10. 10
  Dank je ouders voor het laten van u het feestje, en voor de bijdragen die zij hebben gemaakt.

Tips

 • Geef uw gasten (bijna) zo veel mogelijk informatie als je ouders, als je niet wilt geven nodigt u kon informatie / een herinnering als je status posten op Facebook, Twitter, etc. Of je kan ze face-to-face praten.
 • Probeer om alleen de hoeveelheid mensen die comfortabel in uw huis en voor het type van de partij die u wilt uitnodigen. Een partij van 50 in een klein huis is moeilijk te beheren, terwijl een groep van zes in een groot huis snel te kunnen sterven.
 • Laat je ouders om suggesties te doen, en ze weten dat je dankbaar voor hun hulp zijn, zelfs als je niet van hun ideeën.
 • Proberen om iedereen op uw eigendom te houden omdat iemand kan gaan missen, geraakt door een auto, vernietigen andere woning, etc.
 • Herinner uw ouders van de partij als de datum dichterbij komt, zodat ze niet vergeten.
 • Als je niet kan overtuigen je ouders de eerste keer, wees geduldig en probeer niet om het probleem op te duwen. Vraag je ouders waarom ze niet mee eens en zie wat u kunt doen om hen te bevredigen.
 • Benadrukken het feit dat er geen alcohol en drugs zijn. Zorg ervoor dat ze weten dat als enige worden gebracht, zullen ze moeten vertrekken en neem het met hen.
 • als je een feestje niet storen je ouders.
 • Vertel uw gasten dat je ouders zullen zijn thuis, en als ze een probleem hebben met het, dan vertellen ze niet te komen.
 • Niet te veel van een kus op of die met uw ouders het niet eens nog meer zijn als een meter over hun gevoel over het laat het niet tot 0%.
 • Zorg ervoor dat uw ouders in het huis zijn te allen tijde, maar vragen of ze zullen blijven in een andere kamer, maar zijn beschikbaar als je hulp nodig hebt.

Waarschuwingen

 • Niet over een feestje bij je ouders zijn de stad uit. Als ze erachter komen, je ouders zullen je nooit meer vertrouwen.
 • Nodig geen mensen die je denkt dat gaat om uw huis prullenbak, want dan zal er een enorme puinhoop overal zijn!
 • Houd het lawaai naar beneden ook, en zorg ervoor dat uw gasten niet lopen in en uit het huis en geschreeuw buiten. Mensen proberen te slapen.
 • Hoeft niet in de problemen komen!
 • Houd de muziek naar beneden, zodat de buren niet klagen.