Wkanl

Hoe om geld te verdienen (voor tieners)

Ondanks de moeilijke economie, er zijn vele manieren voor een tiener om geld te verdienen. Alles wat je nodig hebt is een goed idee en wat vrije tijd. Lees deze money-making ideeën voor inspiratie.

Stappen

Hoe om geld te verdienen (voor tieners). Hoeft te werken rond het huis.
Hoe om geld te verdienen (voor tieners). Hoeft te werken rond het huis.
 1. 1
  Besparen zo veel mogelijk. Vergeet niet, een cent opgeslagen is een cent verdiend. Bezuinigen op onnodige uitgaven, en je zal meer geld hebben als resultaat. Niemand heeft ooit spijt geld hebben bespaard. Evenwicht van uw onmiddellijke behoeften met een langere-termijn doelstellingen.
  • Schiet de helft weg te zetten van wat je maakt. Als uw ouders u ondersteunen, moet dit niet al te moeilijk. Maak 75€ detaillering een auto op een zondag? Zet 40€ van het in besparingen automatisch en geef jezelf de rest van het geld te besteden.
  • Kijk voor een leuke spaarrekening. Als je gewoon vasthouden aan geld in een schoenendoos onder je bed, daar zit en verzamelt stof. Als je het in besparingen bij de lokale bank, kon je maakt 2%, 3%, of 4% rente op je geld. Dit betekent in feite dat de bank geeft je geld om je eigen geld te besparen.
  • Stel doelen. Als je een bepaald doel van hoeveel u wilt opslaan, zal het makkelijker om dat doel te bereiken zijn, en je zult iets te werken aan hebben.
  • Maak je geen zorgen over het investeren van uw geld nog. Tenzij je 18 bent en wilt beginnen oppotten geld weg voor hun pensioen (in welk geval, een pluim voor jullie!) Gewoon je geld in besparingen. U wilt niet het risico lopen dat uw geld voordat je tijd om het goed te benutten hebben.
 2. 2
  Werkt voor jezelf. Behandel het als een bedrijf. Babysit, lopen honden, of maaien gazons voor uw buren. U kunt een hoop geld, maar het is hard werken en kan veel nemen van het weekend. Als je afgeleid of depressief, herinner jezelf eraan dat je harde werk zal leiden tot zeer echte resultaten.
  • Schop sneeuw. Ga naar elk huis in een ruime wijk opladen 10-20 dollar per oprit, of 30 dollar per week voor het scheppen van de sneeuw. (Laad extra als sneeuwschuiven dat is gedreven op, die is verpakt naar beneden en zeer moeilijk te verwijderen.) Doe dit elke keer als het sneeuwt. Iemand kan je op voorhand betalen voor een maand als ze weten dat je, of als ze willen je werk!
  • Hoeft te werken rond het huis. Onderhandelen over vergoedingen met je ouders voor extra rond het huis. Proberen om dingen die ze kunnen huren van een professional te doen, zoals het schoonmaken van de toiletten, en laad ze halve prijs plukken. Vraag je ouders of je kunt het huis schoon elke week. Doe uw wasgoed en de. Zorg ervoor dat de taken correct of je ouders misschien niet denken het is hun geld waard te doen. Als er niet veel werk te doen, kunt u zelfs in staat zijn om uit te werken een andere soort regeling (bijv. "Als ik werk heel hard om water en elektriciteit te besparen, betaalt u mij de hoeveelheid geld dat we gespaard op het wetsvoorstel sinds vorige maand? '). Ouders zijn soms meer bereid om te helpen als ze weten wat uw plan is, dus delen alle details met hen.
  • Boodschappen te doen voor een bejaarde persoon. Get boodschappen, doe zware werk, het oplossen van de computer, of als enige andere taken die ze zouden problemen hebben met. Probeer een goede relatie met de persoon hebben, vergeet niet dat ze eenzaam kunnen zijn en waarschijnlijk genieten van tijd doorbrengen rond jongere mensen, zoals vrienden. (Het maakt ze jonger voelen.) Hoe beter ze zich voelen om je heen, hoe meer ze zullen waarschijnlijk geven u voor uw diensten.
  • Plaats een goedkope advertentie in de krant of online voor iets als babysit, house-sitting, huisdier-sitting, enz. U kunt ook flauwvalt flyers en visitekaartjes voor mensen die hulp reclame nodig. Craigslist is een geweldige plek om uw diensten aan te bieden, maar plan op het hebben van een ouder of voogd begeleiden u wanneer u ruimte voor het werk, het is waarschijnlijk niet ideaal, maar er zijn mensen die er die zou kunnen proberen om te profiteren van u, en u wilt worden voorbereid. Het is niets aan de hand, maar het is iets om in de gaten.
  • Neem vuilnis aan de stoeprand. Op de dag voor vuilniswagen, slaan boven alle huizen op uw straat en vraag om een ​​dollar van elk huis om alle bakken te nemen om de stoeprand. (Niet vragen om meer dan dit;. Het is een super eenvoudige baan, dus je moet een redelijke kosten-aan-luiheid verhouding tot iedereen die geïnteresseerd krijgen onderhouden) Als het werkt op nog twintig huizen, dat is twintig dollar voor bijna geen werken. Je zou zelfs meer geluk hebben in een pensioen gemeenschap of een gebied waar je weet dat veel ouderen toevallig te wonen. Doe dit niet in schetsmatig gebieden of gaan in het huis van iemand om welke reden. Je zou beter af te werken met een partner in sommige situaties.
 3. 3
  Werken met een groep vrienden. Iemand delen van de taken redelijk (draaien indien het houdt iedereen gelukkig), neem uw groep door de buurt na schooltijd of in het weekend, en bieden verschillende taken snel gedaan voor een vaste prijs te krijgen. Ja, groepswerk betekent opsplitsing van de fondsen, maar het betekent ook dat u een hoop werk gedaan te krijgen snel en, nog belangrijker, veilig, wat betekent dat je ook om meer plaatsen kunnen gaan. En natuurlijk, hoe meer mensen je raakt op, hoe groter de kans het woord te krijgen dat u beschikbaar bent voor werk bent.
  • Veel mensen zullen zich afkeren van een eenzame tiener kloppen op hun deur uit angst dat het verdacht eruit zal zien. Als ze zien dat je werkt als een team, echter, zullen ze weten dat je kunt in-en uitstappen snel en zonder verband met de buren.
  • Team tot klussen zoals landschapsarchitectuur doen: Een persoon maait, men reinigt de goten, ene clips de hagen, een harken al het puin. Vraag je ouders en de ouders van uw vrienden 'voor alle noodzakelijke tools, of ze huren van een aanbod op te slaan.
  • Auto wassen en detaillering is een andere grote money-making idee: Een persoon spoelingen en scrubs, men doet vensters, twee detail de binnenkant. Vergeet niet om grondig stofzuigen de binnenkant, raakte de wielen met wiel was, wrijf de binnenkant met vinyl scrub (als het oppervlak vinyl), en doen een grondige werk. Vergeet niet, als mensen niet van je werk, kunnen ze waarschijnlijk gaan om een ​​professionele en de klus te klaren goedkoper. Onthoud wie je bent concurreren tegen.
 4. 4
  Verkopen items op een werf verkoop. Zelfs als je niet denkt dat je iets liggen dat iedereen zal willen hebben, zou je verbaasd zijn hoe snel een heleboel kleine omzet kan oplopen. Als je de tijd hebt, kunt u ook maken of dingen te verkopen op te bouwen. Als je serieus bent over het verkopen van dingen bent, leren hoe te onderhandelen.
  • Leeg uit je kast, zolder of kelder en verzamelen alles wat je niet wilt. Doe alle kleine-ticket items in een groep worden verkocht tegen een werf verkoop, waar u kunt adverteren met straatnaamborden en Craigslist. (Vaak, kleren in mooie staat zal verkopen tegen een werf verkoop. Waardeloos kleding, vooral eenvoudige stukken, kan in bundels als winkel lappen worden schoongemaakt en verkocht.)
  • Maak een beetje extra op een werf verkoop door het aanbieden van eenvoudige, goedkope drankjes en snacks. Als het mooi weer is, bieden limonade, individuele zakjes popcorn (, geen magnetron-geknald, dat is veel duurder), of andere zonnige dag versnaperingen, als het koud of stormachtig, bieden hete thee of cider. U kunt verkopen deze tegen een zeer laag tarief (het is een werf verkoop, na alle), geef ze weg (waardoor mensen meer kans om uit te kopen van de vriendelijkheid en goede wil), of bieden ze gratis, maar accepteren donaties (sommige mensen zullen blazen je uit het water met hun vrijgevigheid).
  • Als u op het inzamelen van geld in de richting van een specifiek doel (bv. aankoop van een instrument, het zijn om te gaan op een schoolreisje staat), mensen te laten weten, zullen ze veel meer kans om spullen te kopen van iemand met een doel en kan zelfs je geeft extra.
 5. 5
  Verkopen op online aanbiedingen of terugkopen. Als u een big-ticket items te vinden, verkopen ze individueel door de advertenties en / of Craigslist om iemand die specifiek op zoek naar dat punt te trekken, ze bereid zullen zijn om een ​​eerlijke prijs te betalen voor het, in vergelijking met mensen bij werf verkoop die gewoonlijk op zoek naar goedkope deals en zou kunnen proberen om je aardig punt naar beneden afdingen). Nogmaals, zorg ervoor om op voorhand over de veiligheid Craigslist-transactie praten met je ouders of, beter nog, hebben je ouders te presenteren, waar de verkoop plaatsvindt.
  • Bieden om spullen te verkopen ten behoeve van je ouders. Ze hebben waarschijnlijk mooiere dingen dan jij, maar minder tijd en energie om te gaan. Voor een bepaald percentage van de winst, aan te bieden aan de dure items voor hen te verkopen op eBay en de rest in een werf verkoop. Zorg ervoor dat u vooraf akkoord gaat met dingen als wat elk item moet kosten en hoeveel moet je worden toegestaan ​​om de prijs te laten vallen als iemand probeert om u te onderhandelen beneden.
  • Verkoop je cd's en dvd's. Nee, dat betekent niet dat ze kwijt; back ze op uw computer of brandwondcopieën, dan verkopen de originelen voor een paar dollar per stuk. Dat is geld voor niets.
  • Verkopen foto's. Als je een fatsoenlijke camera en weet hoe je een beeld samenstellen, probeer het nemen van beelden en ze te verkopen online. Ze meestal niet te maken veel per verkoop, maar het is een leuke, passieve manier om een ​​beetje geld te verdienen terwijl het ontwikkelen van een interessante hobby. Als je een leuke camera, neem zwart-wit foto's, ontwikkelen ze zelf (of krijgen ze ontwikkeld), en verkopen fysieke kopieën, met of zonder lijsten.
 6. 6
  Maak ambachten te verkopen. Een vriendschap armband, zak van papier kralen, of walvis gemaakt van een plastic rietje zal niet veel doen om uw spaarvarken, maar vijftig van hen zeker zal (en elk een sneller en gemakkelijker te maken dan de laatste zal zijn). Omdat u waarschijnlijk niet toegestaan ​​om te verkopen op de campus of in de meeste openbare plaatsen, maak een mooie verzameling van deze items en omvatten ze in je garage sale of, als ze uniek, post ze op een ambachtelijke site als.
  • Verzamel ambachten te verkopen. Crafty mensen houden samengesteld met echte items in hun werk. Woon je in de rimboe, hebben een achtertuin, of iemand kent die dat doet? Probeer het verzamelen van gedroogde takken en wijnstokken. Geloof het of niet, zullen de mensen goed geld betalen voor manzanita takken, krullende wilg stokken, berkentwijgen, delen van knoestige grapewood, ontluikende lisdodde, en vrijwel alles anders met een interessante vorm. (Kijk eens rond op een paar ambachtelijke sites voor ideeën en zien of er iets in uw omgeving stapelt zich op.)
  • Als de vakantie komt eraan, het verzamelen van maretak (met handschoenen) en / of dennenappels, binden ze in trossen met linten en goedkope klokken, en verkopen ze als decoratie. Wilt u een meer uitgebreide project te doen en hebben toegang tot een omgevallen boom of een log, een van je ouders snijd het in dikke plakken, boren vier kaarsen-en kleinbedrijf gaten in elk segment, versier ze met dennentakken, hulst bessen, mini dennenappels, en / of linten, en te verkopen elk arrangement als een Adventskrans, kandelaar een traditionele Scandinavische Yule. Je moet doen dit al in november, als ze worden gebruikt door de hele maand december.
 7. 7
  Host een partij en het verzamelen van alle recycling. Vraag iedereen om flesjes of blikjes frisdrank (geen behoefte om te verklaren waarom) te brengen, bieden de chips en dips (en een duidelijk gemarkeerde prullenbak), en als het voorbij is, nemen de buit naar het containerpark. Als u niet toegestaan ​​om een ​​party host in uw eigen huis, doe het in het park en breng frisbees, een voetbal, enz. U kunt ook naar feestje van een vriend en bieden om achter te blijven om te helpen opruimen.
 8. 8
  Op afstand te werken op uw eigen schema. Er zijn tal van mogelijkheden om zakgeld te verdienen zonder dat opgezadeld met een part-time, on-locatie job.
  • Werken via de app. Als je een smartphone, jacht rond voor apps die u vragen om kleine taken voor te betalen (of zal u opgezet met lokale bedrijven die zullen) uitvoeren. Veel van deze taken niet goed betalen, maar zijn belachelijk eenvoudig (bijv. het nemen van een foto van jezelf op een bepaalde vestiging - waarschijnlijk voor marktonderzoek) en snel oplopen. GigWalk, WeReward, en checkpoints zijn drie van dergelijke voorbeelden. Zorg ervoor dat het programma accepteert tieners voordat u zich aanmeldt.
  • Doe online enquêtes. Marktonderzoek is zeer belangrijk voor grote bedrijven en veel sites zullen u betaalt voor uw mening. Jacht rond voor sites die jongeren (niet allemaal) te accepteren, vragen niet om geld up front (volledig overbodig), en bieden contant geld (of punten die u kunt inwisselen voor contant geld). Lees Hoe om geld te verdienen met gratis online onderzoeken voor meer informatie.
  • Werken via youtube. Video's die zijn van hoge kwaliteit en die bereiken een breed publiek gemakkelijk kan worden gemonetariseerd. Dat komt omdat YouTube begint met advertenties voordat de video als het populair is, en je recht te snijden van welke reclame geld dat ze verdienen. U zult waarschijnlijk moeten investeren in een video-camera, editing-apparatuur, en weten wat maakt een video viral te gaan, maar het zou de moeite waard zijn.
 9. 9
  Deelnemen aan de lokale studies. Niet iedereen zal openstaan ​​voor tieners, maar wanneer je krijgt een klap, kunt u een fatsoenlijke prop van contant geld te maken voor een zeer kleine tijdsinvestering.
  • Kijk voor focusgroepen in uw omgeving. Focusgroepen zijn simpelweg groep onderzoeken die zijn gedaan in-persoon voor marketing research - en, in tegenstelling tot online enquêtes, betalen vaak tussen de veertig en honderd dollar per uur. Aangezien tieners worden gezien als een zeer waardevolle marketing demografische, kunt u misschien in aanmerking voor deelname in uw omgeving.
  • Kijk voor medische studies in uw omgeving. Voordat je weirded, weten dat niet alle medische experimentees worden gedwongen proef medicijnen te nemen of krijgen injecties in hun oogbollen, sommige studies zijn zo eenvoudig als wordt gecontroleerd tijdens het uitvoeren van een taak op een loopband of zelfs dienen als een gezonde controle voor een experiment betrekking tot een ziekte. Zoek met een lokale medisch onderzoekscentrum of medische hogeschool voor legitieme onderzoeken en, indien mogelijk, vraag op een bellijst voor eenvoudige, niet-invasieve experimenten worden gebracht.
 10. 10
  Krijg betaald om iets dat je al bezig met doen. Als je getalenteerd in sport of games bent, deelnemen aan toernooien. Je zou zelfs in staat zijn om een ​​baan in het weekend dienstdoende sportevenementen krijgen. Als je heel goed in een sport of een vak op school, erachter te komen wat de plaatselijke regels zijn voor het opladen van een kleine vergoeding voor begeleiding. Je mag niet in staat zijn om te werken of te adverteren op de campus, maar dat betekent niet dat je niet kunt particulier werken met een andere student aan een openbare bibliotheek of een van uw huizen, bijvoorbeeld.
 11. 11
  Houd een fundraiser. Als je hecht aan een waardevolle persoonlijke oorzaak (dwz niet het creëren van een iPod-fonds), overwegen om rechts uit en vraagt ​​mensen voor geld. Zorg ervoor dat u duidelijk zijn wat je uiteindelijke doel, zal je stap-voor-stap plan voor het verhogen van het geld, en precies hoe de middelen worden gebruikt; niemand wil geld gooien naar een halfbakken concept voor iemand die ze misschien niet eens weten. Gaan van deur-tot-deur, gooi een bak verkoop of wasstraat, doe een jog-a-thon, of zelfs proberen om geld in te zamelen op een online fondsenwerving site als GoFundMe. Vraag advies van uw ouders over hoe u dit smaakvol en niet lastig te vallen, omdat ze waarschijnlijk al behandeld fondsenwervers voor en kunt u tips over wat werkt en niet geven.

Tips

 • Soms kan je werk krijgen op een zomerkamp. Dit is handig, want het is de moeite waard en interfereert niet met de school te allen (tenzij je het hele jaar door scholen).
 • Proberen om verstandig te kleden. Dit zal u helpen verantwoorde en toegewijde kijken.
 • Wat je uiteindelijk doet, doen uitstekend werk. Mensen zijn sceptisch van tieners 'focus en toewijding als het is, ze niet gelijk te bewijzen.
 • Werken voor meer dan geld; werken om te leren. Zelfs flipping hamburgers biedt kansen; kijken wie ze kiezen voor het beheer, de wijze waarop de werknemers worden georganiseerd, om het even wat. Rijke mensen een eigen bedrijf, ze werken niet voor hen. Geld is tijdelijk, kennis is blijvend.
 • Geld opgeteld, dus niet zo hard concentreren op big-ticket projecten die je missen op alle kleine manieren om geld te verdienen. Bijvoorbeeld, zelfs als je alleen 5€ per dag, dat is 15€ per week, meer dan 45€ per maand, en 475€ per jaar.
 • Als je in staat bent om een ​​product te maken, te verkopen het product voor ongeveer 10-20% meer dan de prijs van de productie.
 • Probeer het maken van flyers op uw computer en, indien het is legaal waar je woont, opknoping ze op telefoonpalen. Sommige plaatsen (ex. veel supermarkten) zal toestaan ​​om advertenties op te hangen op een bord van een soort. Ben zeker om toe te voegen in uw flyer hoeveel u voor elke dienst; op die manier uw klanten weten wat te verwachten, en er zijn geen verrassingen wanneer het tijd is voor u te worden betaald.
 • U kunt ook op het internet zoeken naar websites waar je kunt kijken "gratis" stap-voor-stap video over hoe om geld te verdienen via het internet. Kijk voor hoe dan ook dat voor u zal werken.
 • Niet alleen gaan zetten vliegers onder een deur. Probeer in plaats daarvan gaan naar huis tot huis jezelf voorstellen. Voorbeeld: Hoi, ik ben [uw naam]. Ik woon op de rechtbank in de straat, zal ik sommige honden lopen voor geld.
 • Geen geld lenen aan vrienden, tenzij je bereid bent om zowel het geld en de vriend te verliezen. Alleen maar omdat iemand krijgt, samen met u, betekent niet dat ze automatisch betrouwbaar of betrouwbaar.

Waarschuwingen

 • Verkopen op school kan worden afgekeurd of zelfs illegaal zijn, kijk daarom voordat u deze.
 • Posting flyers op elektriciteitspalen is illegaal in de Europa, en draagt ​​zware boetes. Verkrijg toestemming voordat je een bericht flyers.
 • Wees voorzichtig bij het doen van online enquêtes, sommige zijn oplichting en zal u ongewenste e-mail en / of virussen te geven!
 • Zorg ervoor dat u toestemming voor alles wat je kiest om te verkopen hebben. Je wilt niet iets wat je ouders nog steeds willen verkopen! Ook overwegen een objecten persoonlijke waarde voor je verkopen. Het is misschien alleen de moeite waard zijn 10€, maar als je liever kijken dan de 10€ dan moet u zeker houden.
 • Wees voorzichtig met het gebruik van eBay. PayPal zal u kosten voor de verkoop van apparatuur, en aangezien middelen zullen worden verplaatst naar uw bankrekening, wees voorzichtig als ouders kijken naar uw rekeningen de hele tijd.
 • Putting vliegers direct in mailboxen is ook illegaal, en dus ook draagt ​​zware boetes. In plaats daarvan tape de flyers naar de voordeur van het huis, een deur of een raam. U kunt uw flyers te zetten in de vakken bedoeld voor kranten omdat de federale overheid regelt deze.