Wkanl

Hoe maak je een gossip girl leven

Heb je ooit wilde om te leven zoals de Gossip Girl personages? Populariteit, fantastische looks, charisma, dak-verhoging partijen-elke tiener wil het allemaal hebben. Gelukkig hoef je niet per se te worden stinkend rijk te leven als hen, hier is hoe je een Gossip Girl leven als je niet geboren bent in een aantal rijke Upper East Side familie.

Stappen

Hoe maak je een gossip girl leven. Naar feestjes, evenementen en elke vorm van sociale verzamelen, een zo nu en dan.
Hoe maak je een gossip girl leven. Naar feestjes, evenementen en elke vorm van sociale verzamelen, een zo nu en dan.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u bent populair en sprak over Gossip Girl is, natuurlijk, allemaal om - terwijl soms kan het zelfs schadelijk zijn, in kleine hoeveelheden is het onschuldig, leuk en zeer sappig,. niet te vergeten het is een van de belangrijkste manieren om de populariteit. Maak je leven waardig te worden geroddeld over, dat omvat het doen van een aantal gekke dingen eens in de zoveel tijd (maar niet zo gek dat je keek naar) en het maken van een reputatie als een glamour girl. Als uw populariteit echter daalt, terug te winnen van de harten u ooit populair onder-door het gooien van het feest van het jaar, het krijgen van de heetste kerel in de school of het krijgen van op de cover van een tijdschrift waren, wat dan ook, zolang het is glamoureus en krijgt het de bewondering van de mensen om je heen.
 2. 2
  Het deel kijken. Minder dan perfecte looks worden niet geaccepteerd, zoals de manier waarop je kijkt je kan maken of breken je in een Gossip Girl-achtige wereld.
  • Zorg goed voor jezelf. Merknaam huid lotions, shampoos, make-up producten en andere dingen worden heel vaak genoemd in de Gossip Girl boeken. Op het gebied van producten voor verzorging, koop het beste wat je kunt veroorloven (nou ja, eigenlijk dat vrijwel geldt voor alles...). Hebben een ochtend schoonheid routine: neem een ​​douche, wassen en stijl je haar, verf je nagels, make-up aanbrengen. Als u het zich veroorloven, ga dan naar schoonheidssalons en kuuroorden en hebben professionals verzorgen van je huid, nagels en haren, het is zeer ontspannend en je krijgt betere resultaten.
  • Verkrijg de stijl. Trendy kleding, steil haar, gepolijste look-dat is de overheersende blik in de boeken. Lees modebladen en ga op style.com te weten te komen over de nieuwste trends. Heb trends als een gek niet volgen, hoewel, het hebben van uw eigen stijl is zeer gewaardeerd. Alleen het kopen van een paar items in stijl op het moment dat je zal redden van een faillissement en het verlies van uw mode-identiteit.
  • Kopen fijne, hoge kwaliteit, op maat gesneden kleding. Ze hoeven niet aan de ontwerper te zijn (hoewel een paar merkkleding meer dan welkom zou zijn), maar ze moeten stijlvol zijn, goed gemaakt en enigszins duur. Op het gebied van kleding, ga dan voor een sexy, slanke, high-end chique stijl. Koop een aantal geweldige schoenen ook. Bezitten minstens een ontwerper het zakje, als je veroorloven.
 3. 3
  Be welgemanierd. Als mede Upper East Siders, de Gossip Girl personages hebben onberispelijke manieren, ze willen niet het risico lopen in het openbaar doen van iets dat zou afgaan als onbeleefd, grof, beledigend, onbeleefd of maatschappelijk onaanvaardbaar in any way.
  • Nooit fart, oprisping, of vloeken in het openbaar.
  • Wanneer ruzie met iemand, niet schreeuwen en zijn elegant in het omgaan met die persoon.
  • Wees niet vervelend, en zeker niet met opzet.
  • Wees respectvol naar iedereen.
  • Leren om zich te verontschuldigen en bedanken mensen.
  • Wanneer je naar een evenement, respecteren de dresscode, als er een.
  • Niet te veel drinken op een feestje, dronken mensen zijn gewoon lame.
 4. 4
  Naar feestjes, evenementen en elke vorm van sociale verzamelen, een zo nu en dan. Have fun, party 'till you drop, nieuwe mensen ontmoeten, flirten en dans. Wees het middelpunt van de aandacht voor ten minste een nacht. Je zal worden herinnerd als het meisje dat iedereen op het feest vermaakt en je zult beginnen te worden uitgenodigd om meer en meer evenementen.
 5. 5
  Op goede voet met je ouders. Je wilt niet te zijn als kleine J, krijgen geaard voor alles wat ze verkeerd doet. Hun vertrouwen te winnen en krijg uitkering van hen voor feesten, alcoholhoudende dranken (niet overdrijven en dronken al, en wees niet minderjarige voor het drinken van alcohol) en winkelen voor alles wat je wilt. Je hoort nooit van Blairs of Serena's ouders om ze de grond voor het doen van deze dingen.
 6. 6
  Wees zelfverzekerd. Een prachtige, bevoorrechte tienermeisje zou geen reden te zijn onzeker, en omdat je streeft naar haar soort levensstijl, zult u heel veel vertrouwen nodig om het te maken. Elke keer als je je down voelt, iets wat je leuk vind, zoals winkelen of ontspannen in een kuuroord, bijvoorbeeld. Zoek dingen die je graag over jezelf en verbeter ze.
 7. 7
  Hier krijg je een glamoureuze. Voor Blair, was het Audrey Hepburn, je kunt haar, of een andere fantastische persoonlijkheid die je bewondert kiezen. Het moet iemand die leeft / heeft de manier waarop je wilt leven geleefd, zodat het makkelijker is om te volgen. Bijvoorbeeld, als je droombaan optreedt, kiest u een actrice als rolmodel. Het hoeft niet om een echte persoon te zijn, het kan een teken te zijn, zelfs een personage uit Gossip Girl!
 8. 8
  Wees een. In de wereld van mensen als Blair en Serena, het verkrijgen van uitstekende kwaliteiten en zijn betrokken bij buitenschoolse activiteiten en goede doelen is erg belangrijk, omdat deze zijn bonuspunten in het krijgen in het college van uw dromen en het hebben van een lonende baan en reputatie op latere leeftijd.
 9. 9
  Wees charismatische en leuk om rond te zijn. Niemand wil om te hangen met een saaie, humeurig persoon. Entertainen mensen, zijn spraakzaam (maar niet de vervelende, niet te stoppen, chatterbox-achtige type spraakzaam), maken grappen en compliment mensen. Wees energiek en hebben schitterende initiatieven en ideeën. U zult iedereen om je heen te trekken.
 10. 10
  Worden goed geïnformeerd over de nieuwste trends, events en nieuws. Mensen zullen opkijken naar u voor ideeën van waar te hangen, wat te dragen en wat sociale evenementen bij te wonen. Kennen alle laatste roddels over iedereen om je heen, de sappiger, hoe beter.
 11. 11
  Genieten van de schijnwerpers. Iemand die weg van aandacht terugschrikt zal nooit populair. Niet aandacht beschouwen als een slechte zaak, in plaats daarvan, leren om het te gebruiken om uw eigen voordeel. Niet te veel van een aandacht-zoeker, maar, want het is puur zielig zijn.
 12. 12
  Be verleidelijk. Zowel Blair en Serena zijn jongen magneten. Leren en presenteren zich dan zo aantrekkelijk voor jongens. Er zijn verschillende types van verleidelijke, kies het type dat het dichtst bij uw persoonlijkheid en verbetert uw beste eigenschappen. U kunt de mysterieuze, damesachtig sirene net als Blair, de prachtige, uitbundige diva zoals Serena en ga zo maar door.
 13. 13
  Krijg een je de alpha van te zijn. In het algemeen wordt een kliek gevormd van een leider, haar beste vriend (optioneel) en een paar andere zwakkere, meer minder vertrouwen, loyaal sidekicks. Deze onzeker, minder sociaal vaardig meisjes moeten vaak een sterkere vriend te vertrouwen op, want het is moeilijk voor hen om zich te onderscheiden en zijn populair op hun eigen. Ze moeten nog wel een beetje cool en trendy (het vormen van een kliek van verliezers is onacceptabel), maar niet te veel, zodat ze kunnen worden gezien als potentiële rivalen. Echter, het krijgen van zo'n kliek wordt vaak gezien als sociale manipulatie, en je kan de andere optie te overwegen: de vorming van een groep van sterke, zelfverzekerde meisjes je niet verveeld door. Dit is een meer bevredigende optie voor de minder bazig, maar wees ervan bewust dat dergelijke groepen vaak vallen uit elkaar omdat de meisjes vechten meer dan in een hiërarchie gebaseerde kliek, waar u kunt zwijgen andere meisjes met een blik.
 14. 14
  Wees mysterieus. Niet altijd zeggen wat je denkt, als iedereen vertelde de waarheid recht zoals het is, zou ons leven veel meer saai zijn. Trouwens, soms een beetje onschuldige leugen of een "gekruid" verhaal is interessanter dan de waarheid, toch?
 15. 15
  Wees niet een goody-two-shoes. Gossip Girl personages hebben een goed imago bij het ​​publiek zonder volledig onschuldig en "schoon". Het geheim is het houden van uw ondeugende kant voor een exclusieve groep mensen (alleen uw vrienden en naasten), als je handelen op een manier die promiscue met iedereen rond kan worden beschouwd, zal geruchten worden verspreid en uw reputatie kunnen dalen.
 16. 16
  Je moet beschikken over een prachtig figuur! Niemand wil zijn rond iemand die is gênant om naar te kijken. Dus scherpen die buikjes en hush die donder-dijen, je wilt om op te vallen met uw roken hete BZV. (Dress in je comfort zone als het gaat om die huid om moeiteloos te kijken. Gossip meisjes kijken niet alsof ze proberen te hard.)

Tips

 • Leren omgaan met jaloerse klasgenoten en "vrienden". Sommige mensen zullen u promiscue noemen alleen omdat alle jongens zoals jij. Soms zijn ze zelfs een verhaal over je overdrijven tot fantastische proporties-mensen de neiging om verhalen te verzinnen als ze niet iets over wat er werkelijk gebeurd is weten. Dit heeft een grote potentie om je reputatie te ruïneren. Wees voorzichtig. In de tussentijd niet worden gekwetst door elke bitchy wat iemand vertelt over jou. In feite, leren om te genieten van het-iedereen die iemand is wordt over gesproken, dus het paradoxale verhoogt je sociale status.
 • Hier krijg je een echte beste vriend. Ze kunnen een grote steun in het omgaan met kwaadaardige roddel, valse vrienden, rivalen, oorlogen voor de populariteit en ga zo maar door. Niet constant ruzie met haar, want iemand die veel dingen weet over je ze kunt gebruiken in uw nadeel en je hoeft dit niet willen.
 • Probeer je eigen roddel website te maken en word de lokale Gossip Girl. Om dat te doen, moet je ofwel bijna alomtegenwoordig of hebben uitstekende bronnen.
 • Kleed in je, zodat je lijkt relaxed. Jongens zullen denken dat je terug en lage onderhoudskosten gelegd bent.
 • Wees aardig met de minder bedeelden. Handelen niet bitchy / gemiddelde / verwaand aan die u "uncool" of aan armere mensen beschouwen. Als je niet iets over hen graag, hou het voor jezelf, laat hen niet slecht voelen. Hen helpen zichzelf te verbeteren, als je kunt-Net als Blair deed om Jenny in de 4e Gossip Girl boek, omdat ik het waard ben, toen ze helpt haar te kopen van de juiste make-up producten.

Waarschuwingen

 • Er is veel van drinken, roken, drugs en ​​promiscuïteit in de Gossip Girl boeken. Niet kopiëren deze.
 • U kunt een partij meisje zijn zonder. Alcohol is niet wat partijen zijn allemaal over.
 • Wees niet promiscue. Het is goed om te flirten met veel jongens-zolang je niet beschikt over een vriendje, zelfs te kussen een paar jongens op feestjes, maar ga niet overboord slapen met al de jongens die je tegenkomt met.
 • Wees niet te gemeen en hatelijk, zelfs wanneer het roddelen. Mensen zullen beginnen te haten.