Wkanl

Hoe te kleden als een individu op een school met een dresscode

Meer en meer scholen over de hele wereld worden strengere kledingvoorschriften of uniforme eisen aan studenten. Hoewel de beheerders beweren dat deze maatregelen aan te moedigen gelijkheid en juist gedrag en ontmoedigen bendes en beledigend kleding, veel studenten het gevoel dat kledingvoorschriften beperken hun vermogen om zich te uiten. Als je de middelbare school heeft een strenge dresscode en je bang bent je zou kunnen zien als een "nerd" of als "iedereen," hier is hoe je jezelf kunt onderscheiden van de menigte.

Stappen

Hoe te kleden als een individu op een school met een dresscode. Hier krijg je een kopie van uw school dress code en lees het aandachtig, en zoek naar mazen in de wet.
Hoe te kleden als een individu op een school met een dresscode. Hier krijg je een kopie van uw school dress code en lees het aandachtig, en zoek naar mazen in de wet.
 1. 1
  Hier krijg je een kopie van uw school dress code en lees het aandachtig, en zoek naar mazen in de wet. Zorg ervoor dat u volledig begrijpen van de dress code, en vraag een beheerder om verduidelijking indien nodig. Je wilt niet om iets te kopen en dan ontdek je niet kunt dragen naar school.
 2. 2
  Ga door de kleren die je hebt nu en zien wat je hebt, dat binnen de richtlijnen van de dress code die u ook werkelijk zullen dragen past. Het helpt om je kast te organiseren door wat je bent en niet toegestaan ​​om te dragen naar school. Op deze manier, als je wakker wordt in de ochtend, je niet hoeft te shuffle door alle kleren die je niet toegestaan ​​om te dragen om te vinden wat je nodig hebt voor school die dag.
 3. 3
  Besteed aandacht aan kleine dingen in de dress code die niet worden beperkt. Bijvoorbeeld, moet u wellicht shirts die kragen en mouwen hebben te dragen. Terwijl dat zeker beperkt je, het maakt niets over zakken versus geen zakken of knop fronten vs polo shirts te zeggen. Zoek iets dat je comfortabel in dat er binnen de dresscode past zijn. In dit voorbeeld, als je niet van polo shirts, krijgt knop fronten. Mouwen kunnen meestal elke lengte, zolang ze er zijn. Ongeacht hoe beperkende uw dress code, zult u waarschijnlijk een aantal keuzes.
 4. 4
  Ook meeste kledingvoorschriften vereisen dat u het uniform te dragen, maar geven niet aan dat je alleen moet het uniform dragen. Dat betekent dat, zelfs als je moet uniform broek etc dragen, er is niets dat je kunt stoppen met het trekken van een kleurige rok of rokje over hen. Probeer het dragen van meerdere lagen van shirts, broeken en rokken, of jassen op het uniform. Als het ergste, kunt u nog steeds trek de extra kleren uit.
 5. 5
  Winkelen bij uw favoriete winkels en ontwerpers. Gewoon omdat je kleren moeten zijn conservatieve betekent niet dat je niet kunt nog steeds kopen de merken die je graag draagt. In feite zijn veel ontwerpers maken nu kleren specifiek naar de groeiende dress-code en uniforme markten te voldoen. Als je polo's nodig hebt, ze kopen dan bij A & F of Urban Outfitters. Veel plezier ermee! Maar je hoeft niet om te winkelen op dure kledingwinkels als je niet wilt.
 6. 6
  Kies schoenen die het nieuws maken. Schoenen zijn vaak moeilijk te definiëren in dress codes, zodat je in staat zijn om weg te komen met wat extra creativiteit op je voeten. Bijvoorbeeld, sommige kledingvoorschriften zeggen dat de schoenen moeten worden gesloten-toed. Dit betekent niet alleen sneakers of instappers. Als uw school geen strenge regels op schoenen hebt, krijg je iets trendy dat opvalt. Als je school is streng of bruin / zwarte schoenen zijn een must, voeg dan langzaam kleine dingen. Probeer een kleurrijke schoenveter, of probeer lijmen kleine steentjes op en kijk of je weg kan komen met het.
 7. 7
  Accessorize. Dress code of geen dress code, kunt u accessoires gebruiken om uw individualiteit en stijl uit te drukken. De strengere uw dress code, kan het belangrijker accessoires.
  • Riemen: Vaak riemen moeten leren zijn en de gesp is beperkt, maar er kunnen geen kleur richtlijnen of riem richtlijnen soort gesp. Krijg felle kleuren of patronen die de aandacht trekken. Heb je moeder je al een saaie bruine riem te kopen? Lijm glitter op de gesp of anderszins verfraaien het. Knoppen vlinder ziet er ook echt schattig. Als u iets niet kunt toevoegen of niet wilt, kunt u gewoon gebruik maken van een zwarte riem met een vintage gesp.
  • Sieraden: Als er geen sieraden beperkingen, slijtage armbanden, kettingen, oorbellen, ringen of die opvallen en u zich speciaal voelt. Het toevoegen van funky en vet sieraden zal je opvallen zonder dat het indrukken van de kleren. Dan kunt u kijken echt origineel. Wees voorzichtig, armbanden maken veel lawaai op bureaus.
  • Haar: Veel dress codes bieden weinig beperkingen op haar. Terwijl je waarschijnlijk niet verft je haar gekke kleuren, kunt u bogen of hoofdbanden van verschillende felle kleuren, alsmede vlechten, vlechten, of iets kleurrijk en uniek dat de dress code niet kan beperken zetten.
  • Sjaals: Vooral in de winter, kan een kleurrijke sjaal geef je uniform / dresscode leuk en kleurrijk
 8. 8
  Druk op de envelop. Misschien is uw dress code heeft een aantal "grijze gebieden", of misschien delen ervan zijn niet afgedwongen. Zien wat je weg kan komen met. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Je moet gewoon om het opstijgen.
  • Zeg nooit nooit: Als je iets wat je wilt dragen op school te zien, niet pessimistisch te zijn door te zeggen dat het niet op school toegestaan. Neem het en ga met het - in het ergste geval, kan je het in je zak steken.
  • Bags: Je kunt jezelf altijd uiten door je tas. Er is niet zoiets - meestal - zoals limieten voor tassen. Ga wild en koop wat gekke en unieke tassen. Als er grenzen, zelfs voor tassen - je kunt altijd pinnen zetten en dergelijke op het.
 9. 9
  Je haar hoeft niet saai te zijn! Kijk online voor haar tutorials en ideeën. Gek stijlen kan leuk zijn, en er is zelden een regel die zegt dat je niet kunt!

Tips

 • Houd je make-up schoon en conservatief, als jij mag dragen make-up helemaal. Een beetje lichte schaduw met het gewone spul is prima, maar je moet waarschijnlijk voorkomen dat de elektrische groene eyeliner!
 • School-gekleurde hoofdbanden, clips, en andere haar dingen kunnen flair toe te voegen aan elke outfit.
 • Nagels kan worden geschilderd mooie kleuren. Doe iets te wild en je kan in de problemen komen, maar er zijn tal van mooie lichte en pasteltinten, en een French manicure is altijd een klassieker. Als je van het uiterlijk van een French manicure, maar leuk om edgy en creatief, krijg gekleurde tips over je nagels. U kunt er ook voor kiezen om een ​​duidelijke jas veiliger te zijn schilderen.
 • Controleren en zien of uw school heeft een opt-out beleid. Als dat zo is, probeer je ouders te overtuigen om een ​​opt-out formulier voor u zich aanmeldt.
 • Veel dress codes niet opgeeft geslacht. Een jongen waarschijnlijk kon niet wegkomen met een rok en knie-sokken, maar niemand zal het erg als een meisje gaat naar school in chino's.
 • Als uw school geen beperkingen op zakken hebben, kies er een die bij uw persoonlijkheid uitdrukt en aanpassen zoals u dat wilt! Dit kan een zeer handig als u probeert om u en uw belangen uiten!
 • Onthoud houding. Ga naar de badkamer met een lege blik op je gezicht en kijk in de spiegel. Verlaten en ga dan terug met een oprechte glimlach op je gezicht. Je zult waarschijnlijk merken dat je kijkt en voelt anders, misschien zelfs beter. Kleren niet de man (of vrouw) niet maken, dus projecteren een houding die uniek u, en je zult nog steeds een individu te zijn, zelfs in de eenvoudigste uniform.
 • Draag vrouwelijke kleuren. Als uw school kunt u kleuren zoals lichtblauw, wit en roze dragen. Draag ze. Ze kunnen u helpen zoeken girly eh als je probeert om te gaan voor die blik.
 • Probeer het dragen van pin, maar overdrijf het niet.
 • Voor schoenen, als je een beperking, proberen en buig de regels. Zo niet, dan draag leuke schoenen als kleurrijke paarse busjes of als de schoenen moeten zwart zijn. Bijvoorbeeld, draag leuke zwarte hoge hakken als je mag hakken te dragen.
 • Als u humoristische voelt, zet een draad in je band, zodat u kunt buigen in vormen.
 • Als je schattig genoeg om het af te trekken uitzien, dragen een baret.
 • Als je een rok die knoppen samen als meest uniform rokjes die ik heb gezien tot nu toe hebt, vervang dan de knop met een heldere kleurrijke een, maar wees voorzichtig en zorg ervoor dat het past het gat het moet passen door.

Waarschuwingen

 • Sommige scholen vereisen dat u uw uniform outfits te kopen van een bepaald bedrijf. Koop welke kleuren u zich het meest vertrouwen in, en zorg ervoor dat je draagt ​​goed passende maten.
 • Vergeet niet, je kleren niet je persoonlijkheid, je doet! Dus laat je kleren je draagt ​​een masker, verbergen weg je persoonlijkheid.
 • Zorg ervoor dat u naar aanleiding van uw dress code als je gaat winkelen of als je het veranderen van je kleren.