Wkanl

Hoe maak je middelbare school overleven

Middelbare school is een grote stap in het leven van elk kind. Ze laten de kleine wereld van de lagere school in de grote wereld van de middelbare school. Sommige delen zullen zijn eng, en wat zal leuk zijn. Immers, het opent de deur naar wat uw resterende drie jaar zal zijn. Je kunt maar beter maken de meeste van die jaren. De jaren heb je op de middelbare school zal stok met je voor altijd! Maar altijd weet dat alles wat je nodig hebt is je geest. En vergeet niet om jezelf en geluk zijn!

Stappen

Hoe maak je middelbare school overleven. Aandacht besteden in de klas.
Hoe maak je middelbare school overleven. Aandacht besteden in de klas.
 1. 1
  Schoon zijn! Altijd je tanden poetst, zal je impopulair geworden zeer snel met een slechte adem en gele tanden. Uw glimlach is het eerste wat mensen zien, verzorgen het. Schoon haar en gezicht zijn erg belangrijk. Ga niet naar school met vettig haar en een vette gezicht. Voor jongens, zet wat deodorant en douche regelmatig. Voor meisjes, is het niet nodig om make-up te dragen, maar als je voelt dat je liever, ga ervoor. Overdrijf het niet, te veel make-up (vooral mascara en oogschaduw) maakt je onnatuurlijk en nep uitzien. Je wilt nooit dat mensen denken dat je iemand die je niet bent, en het wordt duidelijk dat je probeert te hard. Ga voor natuurlijke uitstraling plaats.
 2. 2
  Aandacht besteden in de klas. Maak notities en luister. Als je niet oplet, zul je niets later begrijpen. Middelbare school is niet alleen om je sociale leven. Je moet proberen slim te zijn en goede cijfers halen.
 3. 3
  Stel vragen. Hoewel het niet de meest populaire ding om te doen, vragen te stellen houdt u van het kijken als een idioot voor veel mensen. Vraag het maar vragen als je volledig clueless over iets. Misschien is dat een vraag zal u helpen op een test. Het doet meestal.
 4. 4
  Wees jezelf. Iedereen zal echt graag de echte jij. Hoewel het kan worden beschouwd als "cool" om te doen wat iedereen aan het doen is, passend in slechts verplettert uw vermogen om op te vallen. Vergeet niet, zet je eigen stempel op het leven. Laat anderen niet bepalen wat je doet of wat je niet doet. Kom voor jezelf op. Worden in de controle. Met dat gezegd, niet helemaal verwaarlozen mening van anderen over hoe je zou moeten zijn. Het zou kunnen zijn over schreeuwen tegen iemand zonder reden. Als je niet bevalt wat ze zeggen, gewoon zeggen, "Dank je, maar ik hou van mezelf zoals ik ben." Het werkt eigenlijk. Probeer nooit om jezelf te veranderen, want je bent uniek net zoals je bent.
  • Probeer niet te "passen in" omdat de kans groot, wat de "populars" doet is waarschijnlijk dom en je beter moeten weten. U vindt de juiste vrienden te vinden in een kwestie van tijd en hebben een geweldige tijd met hen.
  • Geen slechte dingen niet te doen, alleen maar omdat het "cool" kids doen het. Het zal u niet helpen bij alles. Het zal gewoon je klas naar beneden gaan, zullen de mensen niet zoals jij, en zelfs als het "cool" kids doen het doen ze niet echt zoals jij, maar ze willen dat je "cool". straffen erger dan detenties. Binnenkort zal een schorsing en al snel kon je permanent van school gestuurd. Laat geen mensen u veranderen!
  • Vergeet niet: Er is niet zoiets als een 'populaire' jongen. Iedereen is populair op hun eigen manier, en niet veranderen wie je bent om te proberen en geaccepteerd te worden door anderen. Als je gewoon dingen laten rollen, en wees jezelf, dan krijg je, samen met je collega's veel gemakkelijker.
 5. 5
  Meedoen. Middelbare school heeft een heleboel activiteiten die u kunt deelnemen aan, zoals Band, Koor, Orkest, sport, kunst en dans. U kunt betrekken en het ontwikkelen van een nieuwe passie van muziek of andere dingen. U kunt voldoen aan veel nieuwe vrienden tijdens het gebruik van de klas. Je hoeft niet goed in wat je neemt als een activiteit te zijn. Je bent op school om te leren. (Ook is er girl / boy scouts, schaakclub, etc.)
  • Kies keuzevakken en de dingen die je graag doet. Het maakt de dag gaan sneller, en je zou gewoon een nieuwe vriend.
  • Bij het uitproberen van voor de sport, de juiste apparatuur. Ook, zorg ervoor dat de coach merkt u. En als je niet het team te maken, blijven proberen, en geef niet op! En hebben goede cijfers voor de sport. Geloof me, zal je ze nodig hebt!
 6. 6
  Houd een boek handig. Een boek is een actief dat is heel goed om bij je te hebben. Als u niet zo maatschappelijk betrokken op school deze dagen, zal een boek als iemand interessant om mee te praten. Als iemand net als jij belandt ziet u het lezen van hun favoriete serie dan zul je waarschijnlijk beginnen te chatten tot een storm. Dit kan een vriendschappelijke relatie te beginnen. Boeken opbouw van uw woordenschat en het bevorderen van welsprekendheid. Dit zal u veel in de klas te helpen.
 7. 7
  Houd prioriteiten rechtdoor. Onthoud school is om te leren, dus wees niet zo verbruikt met buitenschoolse activiteiten dat u uw core lessen vergeten. Als je voetbal oefenen na school de hele tijd zul je niet krijgen om te studeren. En je moet je huiswerk neer te schrijven in een notebook. Sommige middelbare scholen hebben het huiswerk online, maar niet volledig vertrouwen op dit als de website kan worden vastgesteld of het huiswerk voor de dag kan er niet zijn.
 8. 8
  Blijf uit de roddels en het krijgen in de problemen met vrienden. Middelbare school zijn meestal de jaren waarin je verstrikt raken in drama zonder betekenis. Voor sommige mensen, hun vrienden veranderen in iemand die ze kon nauwelijks meer herkent. Als je een vriend om "giftige" vinden, wees niet bang om beleefd te stoppen met de vriendschap, het zal u helpen op de lange termijn.
 9. 9
  word verbruikt met je cijfers. Middelbare schoolcijfers een effect hebben op je toekomst, bijvoorbeeld als u probeert te krijgen in een geavanceerde middelbare school, moet je je hele leven richten op hen. Natuurlijk, niet slap uit en raken verstrikt in je sociale leven. Focus op uw begrip van het materiaal. freak out over een minder dan een graad
  • Krijgen huiswerk op tijd gedaan of voordat je gaat weg voor een reis, laat je leraren weten dat u zal worden gegaan, zodat u kunt uw huiswerk gedaan in de tijd.
  • Vergeet niet om je huiswerk afmaken. Op sommige scholen, ze maken je verblijf in het weekend in de ochtend om de onvoltooide huiswerk af, dus afmaken, als het gevolg!
 10. 10
  Weet je leraren ook. Sommige docenten verwachten meer dan andere en verschillende docenten hebben hoger of lager problemen toleranties dan anderen. Als u niet zeker bent over klaslokalen / leraren, dan laat alles rollen door te zien. Nu is een goed moment om te praten met uw oudere broers en zussen (als u) over school. Sommige leraren hebben de klas leerjaar hun papieren. Elke leraar kan een andere indeling van het systeem als het zetten van een ster op de juiste antwoorden en het zetten van schuine strepen op onjuiste antwoorden. Sommige scholen hebben geavanceerde cursussen voor wiskunde, lezen, schrijven en nog veel meer. De docenten die deze lessen leren kan hebben hogere normen voor hun lessen.
 11. 11
  Als je ziet een mogelijke pestkop of een oude van de lagere school, blijf dan weg. Vermijd zitten naast hen of het maken van contact, maar ze misschien vergeten over jou. Als dat zo is, dan is ze niet te herinneren. Ze zouden ook hebben veranderd dus niet altijd negeren. Laat niet een pestkop halen op u of een vriend, de situatie kan en zal alleen maar erger-je zou kunnen of een vriend ernstig gewond door een bullebak. Maak een einde aan intimidatie, zodra het begint. Hier krijg je een betrouwbare volwassene, zoals een leraar. De straf zal alleen maar erger worden voor de pester, indien hij / zij blijft na te zijn verraden.
 12. 12
  Op zoek gaan naar vrienden uit voorgaande jaren van school. Probeer in contact te blijven en ook proberen om hen contact info voordat de school / het einde van de lagere school. Gebruik geen oude vrienden niet ziet of nieuwe? Zoek een aantal nieuwe U kunt nieuwe mensen, overal op school. Vergeet niet om uw vrienden verstandig te kiezen. U wilt vrienden die dezelfde interesses hebben, wil je niet om vrienden met iemand te zijn, alleen maar omdat ze zijn populair. Je hebt de hele school om uit te kiezen, dus er is volop keuze.
 13. 13
  Vermijd het dragen van wat het "cool kids 'dragen. Het maakt je lijkt een volgeling, dus begin van een nieuwe stijl. Draag kleding die je liefde, maar zijn niet reguliere jeans en een T-shirt dat iedereen heeft. Draag kleding die je denkt dat ze cool. Laat je outfit iets over je zegt als persoon. Ook, ga naar tweedehands winkels als Goodwill en het Leger des Heils (of Primark en TK Maxx als u woont in het Verenigd Koninkrijk), kunt u een aantal grote kleren daar vinden voor minder.
 14. 14
  Wees niet bang om te zitten aan de voorkant. Het zal het makkelijker voor u om aandacht te besteden te maken, en je zal betere cijfers te krijgen.
 15. 15
  Vergeet niet dat u er doorheen! Genieten van het weekend en pauzes. Uiteindelijk zomer zal komen en je zult een stap dichter bij het gaan naar de universiteit te zijn.
 16. 16
  Vermijd relaties. Wanneer je naar de middelbare school, de meeste kinderen denken dat ze klaar zijn om een ​​vriend of vriendin te hebben. Dit is echter niet het geval. Alleen maar omdat je op de middelbare school betekent niet dat je bent geen kind meer. Blijf ver weg van vriend / vriendin relatie, omdat dat alleen maar leidt tot meer drama en druk op je. Nu, op jouw leeftijd, gewoon plezier te hebben en een kind. Vriendjes en vriendinnetjes zal uiteindelijk komen, maar middelbare school is meestal vol met zoveel drama tussen vriendjes en vriendinnetjes dat het hebben van een zal het veel erger.

Tips

 • Zorg ervoor dat je cijfers te houden. Leren is een prioriteit nummer een en alles wat je leert, zult u al gebruikt door de middelbare school en in de middelbare school.
 • Vergeet niet, alle andere kinderen zijn net zo zenuwachtig als jij, en dat zal slijten na de eerste week. Als je ervan overtuigd blijven en blijf jezelf, (en vergeet niet om plezier te hebben) dan zul je prima. Good luck.
 • Laat je niet een slechte reputatie. Het zal je volgen naar de middelbare school en je vernietigen.
 • Wees voorzichtig over drugs in de middelbare school. Laat nooit iemand je onder druk in het doen van drugs en niet ooit iemand anders onder druk. U kunt gezondheidsproblemen last hebben van drugs. Vergeet niet wie je vrienden zijn en dat het leven de moeite waard is!
 • Middelbare school kan wel gek. Een groot deel daarvan gaat over populariteit en het vinden van jezelf. Niet verstrikt raken in deze. Vooral meisjes-zullen er drama. Het is gewoon de leeftijdsgroep. Iedereen gaat door de puberteit, en proberen uit te vinden wie ze werkelijk zijn. Dit is allemaal normaal. Ook meisjes (met name middelbare school meisjes) zijn wreed. Laat ze niet je lastig. Hou je hoofd omhoog en je zelfvertrouwen schijnt fel.
 • Je moet altijd staan ​​trots en vertrouwen over jezelf! Spreek uit voor wat je gelooft in en maak nieuwe vrienden. Op de middelbare school je kunt maken een heel nieuwe jij!
 • Het is normaal om een ​​beetje nerveus. Iedereen voelt zich bang, en dat is oke. Gaande van basisschool naar middelbare school is een grote stap. Zal je waarschijnlijk niet worden gebruikt om rond te lopen door de gangen en met een locker en verschillende leraren. Je zult er wel aan wennen, dat wel. Als je terug kunt denken ver genoeg als je eerst naar de kleuterschool, herinneren hoe bang je was? Maar na een paar dagen, alle nervositeit droegen af, nietwaar? Hetzelfde geldt voor de middelbare school. Tegen het einde van de eerste week je komt wel goed, geloof ons.
 • Als iemand onbeleefd om u of uw vrienden, vasthouden aan hen, maar ga niet te ver en in de problemen komen.
 • Leer hoe u uw locker werken. Er zullen zijn kluisjes op de middelbare school. Niet gek rond met uw locker, hulp te krijgen.
 • Probeer uit de problemen te blijven. Het is OK om eens een beetje plezier te hebben in de zoveel tijd (die Doesnt-school kan behoorlijk saai na een tijdje), maar neem het niet te ver. Je wilt niet dat het kantoor van de opdrachtgever om een ​​tweede klaslokaal voor je wordt. Maak niet de leraren en administratie haat je. Het is handig wanneer u een gunst of een aanbeveling nodig.
 • Wees niet zelf bewust, gelukkig zijn.
 • Als je in de laagste rang in de school, maak je geen zorgen, omdat de grote kinderen zijn niet zo eng als ze lijken. De achtste klassers zal waarschijnlijk niet lastig tenzij ze onzeker zelf. Ze hadden hun plezier in de zevende klas en gewoon niet meer schelen. U zult waarschijnlijk meer last van de zevende klassers, en als je dat doet, negeer het. Denk dat in een jaar of twee het gaat om jouw beurt om plezier te hebben. Beschouw het als een rite de passage.
 • Gaan naar een leraar (s) zien voor school of na school. Als een leraar is niet in staat om u te helpen als hij / zij bezig is, gaat u naar een andere leraar die leert dat onderwerp, misschien in een andere kern. Anders kunt u misschien gaan om een ​​in een andere grade niveau voor hulp.
 • Niet gericht op jongens! Ja, het is leuk om te verplettert hebben, maar laat de wereld draaien om hen. En als je een jongen bent niet gericht op meiden! Middle school is tijd om jezelf te genieten, niet jongens! Heb je veel meer tijd om na te denken over hen, dus maak je geen zorgen.
 • Als het zegt op de top, jongens zijn gek op de middelbare school. Ze denken dat ze allemaal opgegroeid en willen een "goede tijd" te hebben. Middelbare school is niet de tijd en plaats voor dating en relaties. Focus op uw vrienden en rangen. Op het einde is het echt je cijfers die kwestie.

Hoe om jezelf te verdedigen

- Als er een bende van mensen je uitlachen, voelen zich niet slecht, alleen iets zeggen gekscherend als "hey je pijn mijn gevoelens Je bent kwetsen een onschuldig klein kind Dat bedoel!?!"

Waarschuwingen

 • U komt over een paar slechte mensen, zoals pestkoppen. Gewoon negeren, en ze zullen waarschijnlijk negeren je net zo goed. Maar als dat bullebak houdt pesten en je kan niet schijnen om het te stoppen, vertelt een volwassene die je vertrouwt.

Als u een van uw vrienden worden gepest, niet gewoon kijken naar het gebeuren. Ofwel opstaan ​​voor hen of vertel een leraar. Immers, wat voor soort vriendin laat haar / zijn vrienden gewond raken?

 • Als het je eerste dag, wees niet bang! Alles zal blijken prima. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en zelfverzekerd. Je zal uiteindelijk krijgt nieuwe vrienden binnenkort!
 • Niet te krijgen in gevechten, anders zou je de meeste kans krijgen een slechte reputaion. Maak geen ruzie met een leraar, en niet in de problemen met een andere student. Alleen spelen rond wanneer je weet dat je kunt.
 • Om een ​​pestkop te stoppen, vind een groep kinderen. Vraag hen om te komen met u om een ​​vertrouwde volwassene. Wanneer dit gebeurt, vertel het volwassen jouw verhaal. Dit zal echt helpen.