Wkanl

Hoe te bedriegen op examens met behulp van een ti 86 rekenmachine

Als je problemen hebt op je wiskunde en wetenschap examens, kunt u uw TI grafische rekenmachine gebruiken om vergelijkingen of zelfs antwoorden te slaan. Sommige leraren wis geheugen voor een test, en sommige niet. Just in case, dit zal u tonen hoe u archiveren je spullen aan het systeem te bedriegen.

OPMERKING: Dit wordt niet aangemoedigd, noch is het toegestaan. Misschien krijg je in ernstige problemen als je betrapt en dat is geen goed idee. Volg deze tips op eigen risico.

Stappen

Hoe te bedriegen op examens met behulp van een ti 86 rekenmachine. Druk op "programma" en dan naar "nieuwe" en druk op "enter".
Hoe te bedriegen op examens met behulp van een ti 86 rekenmachine. Druk op "programma" en dan naar "nieuwe" en druk op "enter".
 1. 1
  Druk op "programma" en dan naar "nieuwe" en druk op "enter".
 2. 2
  Noem het programma met de groene letters, zal de alfabet-modus al worden ingeschakeld, druk op "enter" om verder te gaan.
 3. 3
  Typ in formules of wat niet. Door op "Enter" wordt een nieuwe regel te maken, zodat u kunt blijven georganiseerd.
 4. 4
  Om de noten te lezen ga je gewoon naar "bewerken" in het programmamenu en selecteer de gewenste.
 5. 5
  Voor het geval dat de leraar probeert je belemmeren door het schrappen van de ram, kan u deze opslaan. Druk op 2 en vervolgens + dan en ga naar "All". Ga vervolgens naar uw notities / vreemdgaan programma en druk op Enter op het. Er zou een "*" nu ernaast. Het zal niet werken terwijl de ster is er, dus na de Ram is verwijderd, gaat u terug naar dat menu en neem de ster van het weg. Nu kun je het gebruiken opnieuw. Probeer niet om deze te trekken als je denkt dat je leraar zal het te controleren voor welke reden dan ook.
 6. 6
  Als je een risico nemer proberen het schrijven van uw formules op de achterkant van je rekenmachine.

Tips

 • Een andere optie is het schrijven vergelijkingen aan de binnenkant van de omslag. Als je schrijft met potlood is het moeilijk om te zien en het wast af met een uithaal van je duim.
 • Zoals eerder gezegd, ofwel schrijf het in potlood of meten uit een vrede van losbladige naar breedte passend verstandig met de rekenmachine en maak deze plat op de cover. Zorg ervoor dat er geen hobbels of randen omhoog steken. Vanaf hier kunt u schuif de rekenmachine in en uit. Maar zorg ervoor dat je niet de rekenmachine scheiden van de afdekking in het geval je leraar langsloopt.
 • Als u per ongeluk het scherm het zal worden opgeslagen verlaten, ga je gewoon in het menu programma's en te verplaatsen naar "Edit" om verder te gaan maken of wijzigen van de noten.
 • U kunt ook een notitie kaart tussen de rekenmachine en de deksel te slaan.
 • Om letters te typen, druk op "Alpha". Dit werkt alleen voor een letter, zoals verschuiving. Te zetten op de letter-lock, druk op "2-Alpha". Om terug te gaan naar nummers, drukt u op "Alpha".

Waarschuwingen

 • Als je gepakt wordt, kan je in ernstige problemen komen. Dit kan resulteren in suspensie of, als het een belangrijk examen, uitzetting.
 • Typen zaken in de calculator duurt een tijdje, zie paragraaf "tips".

Dingen die je nodig hebt

 • Ti86 grafische rekenmachine
 • Notecard (optioneel)
 • Ti 84 plus werkt ook
 • Ti 83 Plus grafische rekenmachine werkt ook