Wkanl

Hoe om jezelf te vermaken zonder objecten

Als je in een vergadering of een lange preek, zult u vaak de behoefte om jezelf te vermaken. Met leerkrachten lopen overal rond, je kunt niet praten met vrienden, gebruik geen voorwerpen of iets storend voor iemand anders te doen. Hier zijn een aantal manieren om jezelf te vermaken zonder anderen te storen.

Stappen

Hoe om jezelf te vermaken zonder objecten. Kijken hoe lang je je adem in kan houden.
Hoe om jezelf te vermaken zonder objecten. Kijken hoe lang je je adem in kan houden.
 1. 1
  Kijken hoe lang je je adem in kan houden. Gebruik een klok met een secondewijzer als je een (of u kunt hartslagen tellen in plaats van seconden) kan zien. Ook zien hoe lang je kunt staren op iets zonder te knipperen.
 2. 2
  Schrijf een lied in je geest. Neuriën verschillende melodieën en gebruik je vingers als u zou doen op een piano. Zelfs iets te vinden in de kamer en probeer teksten over te schrijven.
 3. 3
  Geef jezelf acupressuur op je handen. Masseer elke verbinding op je handen en je knokkels ook. Druk op verschillende delen van je hand.
 4. 4
  Probeer om een Mexicaanse wave te starten. Fluister verschillende mensen om te helpen het begon. Studies tonen aan dat je nodig hebt ongeveer 8 mensen te helpen beginnen een. Als je kunt krijgen genoeg mensen om mee te doen, zal niemand weten wie er begonnen is.
 5. 5
  Denk aan een uitvinding. Denk aan een probleem dat mensen hebben en dan denken aan een manier op te lossen dat. Wie weet, op een dag dit zou je rijk en beroemd te maken.
 6. 6
  Probeer de langste haren vinden op je hoofd. Trek ze uit als je wilt (je hebt 100.000 en je verliest ongeveer 100 per dag toch). Maar trek niet te veel.
 7. 7
  Probeer stretching. De aard van de dingen die je zou doen voor een lange loopwedstrijd.
 8. 8
  Spelen mentale Tic Tac Toe.
 9. 9
  Proberen te staren op iets voor een lange periode van tijd en uiteindelijk zal het vreemd geworden kijken en zie je alleen dat ene doel en niets anders
 10. 10
  Denk na over de slechtst mogelijke dingen die gemakkelijk kan gebeuren op elk moment in deze saaie situatie (tornado, iets gênant, buitenaardse invasie, enz.)
 11. 11
  Probeer jezelf te geven verbeelding. Paardrijden in de bergen, wordt vastgelegd even iets dramatisch of eenvoudige.
 12. 12
  Geef een kans om te onthouden van de (juiste) foto's die je hebt gezien en speel ze terug voor een tijdje. Smiles....
 13. 13
  Probeer het plannen van een feestje. Het zou kunnen zijn voor een gelegenheid, of niet, gewoon voor de lol. Zien hoe veel dingen die je zou willen of nodig hebben om het het beste feest ooit te maken.
 14. 14
  Denk aan een goed geheugen met je vrienden of familie die u hopelijk zullen vermaken.

Tips

 • De Mexicaanse golf zou niet werken, je zou kunnen kijken dom als je de enige bent die het doet.
 • Niet afleiden van andere mensen of je in de problemen zou kunnen krijgen
 • Een ander ding dat je kan doen is jezelf voorstellen dat in de plaats van een personage in een film.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen krijgen in de problemen voor sommige dingen, dus niet de grenzen te ver.