Wkanl

Hoe te kleden als een kunstenaar

U kunt kleden als een kunstenaar altijd of je ging op weg naar de kunstacademie of gewoon proberen om je look updaten. Volg de tips in dit artikel aan je innerlijke kunstenaar ontketenen.

Stappen

Hoe te kleden als een kunstenaar. Beschouwen tatoeages.
Hoe te kleden als een kunstenaar. Beschouwen tatoeages.

Update uw fysieke verschijning

 1. 1
  Verander uw kapsel. Kies een look die zal u opvallen in een menigte. Beschouw deze ideeën voor het creëren van een look die is uniek u:
  • Hier krijg je een stompe snit van je kapper en vraag hem of haar om pony te voegen.
  • Schik uw haar in dreadlocks
  • Kleurstof of streak je haar met een unieke kleur. Als je op hun hoede voor het maken van een belangrijke wijziging in uw haarkleur die je niet ongedaan kunt maken bent, gebruik dan een tijdelijke kleurstof.
  • Gebruik een kam en andere haarproducten op een grote kapsel te creëren met veel volume.
  • Stop rechttrekken of krullen je haar. Laat het terugkeren naar zijn natuurlijke staat.
  • Kies een stijl die genderstereotypen ontploft. Als je een meisje bent, ga met extreem kort haar. Als je een man bent, groeit je haar lang.
 2. 2
  Voeg piercings. Je kan doorboren je wenkbrauw, je lip of je neus voor een dramatisch effect. Als je wilt dat iets subtieler, doorboren uw oor kraakbeen.
 3. 3
  Beschouwen tatoeages. Als u uw lichaam een ​​doek te overwegen, wil je misschien krijgen getatoeëerd op een manier die je zinvol vindt. Wees niet gedachteloos over, maar - u niet wilt dat een tattoo waar je spijt van krijgt.
 4. 4
  Stoppen met scheren. Geen artsy man is heter dan wanneer hij een beetje gezichtshaar, en artsy meisjes moeten niet het gevoel de sociale druk om te scheren.

Winkelen als een kunstenaar

 1. 1
  Opgeven winkelen bij grote doos warenhuizen. U kunt uitzonderingen voor garderobe nietjes zoals ondergoed, eenvoudige topjes en jeans te maken.
 2. 2
  Bouw een basisgarderobe voor het toevoegen trendy stukken. Denk aan de basis als een tijdloze leeg doek waarop u kunt dan toevoegen meer unieke stukken of accessoires. Zwart en wit zijn beide goede kleur keuzes die de rest van je look bij elkaar zal brengen.
 3. 3
  Draag stijlvolle jeans. Je jeans kunnen worden geript en vervaagd. Toch moet artsy jongens nooit dragen slecht passende of geruïneerd jurk broek.
 4. 4
  Beginnen met winkelen bij tweedehands winkels om unieke stijlen te kopen voor een betaalbare prijs. U kunt retro en moderne stijlen te vinden en vervolgens gemakkelijk mixen en matchen ze.
 5. 5
  Winkelen bij vintage winkels of op kleine exclusieve boetieks. Deze winkels kunnen duurder zijn, maar je zal one-of-a-kind kleding vinden.
 6. 6
  Ontdek texturen en kleuren om jezelf beter uit te drukken. Vraag jezelf af of je aangetrokken tot zachte stoffen als fluweel of te stijf, gesteven overhemden. Ook overwegen welke kleuren gaan goed samen en of u wilt vet of subtiele prints.

Voeg geweldige accessoires

 1. 1
  Voeg een riem. Belting een shirt bij uw natuurlijke taille (op meisjes) zal de pomp van uw artistieke flair.
 2. 2
  Kies een op maat gesneden jas. Een trenchcoat kan een slimme en kunstzinnige investering.
 3. 3
  Kijk voor unieke sieraden die samen uw look verbindt. Kijk voor stukken die zijn funky, buitenlandse, duur of goed gemaakte. Sieraden met ingewikkelde details of stukken die teruggrijpen naar de jaren '80 zijn ook goede artistieke keuzes.
 4. 4
  Koop onverwachte schoenen. Bijvoorbeeld, je kunt dragen lakleren laarzen met een knielange rok.
 5. 5
  Draag een hoed. Een baret ziet er goed uit op zowel jongens als meisjes.

Maak je eigen kleding

 1. 1
  Koop een goede maar goedkope naaimachine.
 2. 2
  Beslis of u een patroon wilt gebruiken. U kunt ofwel nieuwe kleding van de grond af met een patroon of remake wat je al hebt door te improviseren. Bijvoorbeeld, kunt u een andere stof naaien op jeans.
 3. 3
  Koop stof en draad. Kies materiaal dat is comfortabel om te dragen. Kies ook kleuren en dessins die je aanspreken.
 4. 4
  Proberen.
 5. 5
  Gebruik unieke accessoires. Zoek originele knoppen of voeg faux juwelen om je kleren.

Tips

 • Kleden zodat kunst kan gebeuren. Draag leggings die u in staat om te dansen, of kies shirts die kunnen worden spetterde met verf of houtskool.
 • Begrijpen dat de wereld, met inbegrip van uw kleding, is een palet voor zelfexpressie. Vind wat maakt je gelukkig voelen of levend, niet wat anderen vertellen is modieus. Als je stort je in je look met evenwicht en zelfvertrouwen, dan zul je waarschijnlijk dragen het af. Geloof je er cool uit en dragen wat echt een beroep op uw gevoeligheden.

Waarschuwingen

 • Als je winkelen bij een tweedehands winkel, zorg ervoor dat u grondig kleren wassen voor het dragen van hen. Op zijn minst, professioneel stomen kringloopwinkel items voordat het dragen van hen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een geweldig kapsel
 • Piercings
 • Kleding
 • Riemen
 • Juwelen
 • Schoenen
 • Hoeden
 • Naaimachine
 • Stof en draad
 • Knoppen en andere accessoires