Wkanl

Hoe maak je een vrije geest te temmen

Doen je verlangen naar de toewijding van iemand die is erg onafhankelijk en houdt van alles wat uit de gewone? De sleutel tot het delen van een wilde ziel is om ze te laten voelen als ze vrijer met u dan met iemand anders kan zijn.

Begrijpen wat trekt u aan deze persoon. Vrije geesten willen stromen door het leven na hun grillen; zaken als punctualiteit, voorzorgsmaatregelen, en andere kleine details zullen niet de zorg van een onafhankelijke geest. Dit maakt hen uitermate creatieve en fascinerende individuen, dat is waarschijnlijk wat trekt je aan hen in de eerste plaats vaak. Door het opleggen van dammen, zo weinig als ze ook mogen zijn, kun je heel goed stik de kwaliteiten die deze persoon wenselijk je maakt. (Dat is, als je niet lukt om ze eerst af te schrikken.)

Hou dit in gedachten als je de volgende stappen uitvoeren.

Stappen

Hoe maak je een vrije geest te temmen. Laat de deur openstaan ​​- Letterlijk en figuurlijk.
Hoe maak je een vrije geest te temmen. Laat de deur openstaan ​​- Letterlijk en figuurlijk.
 1. 1
  Laat de deur openstaan ​​- Letterlijk en figuurlijk. Je hoeft niet te recht komen en zeggen het, maar vergeet niet om duidelijk te maken dat uw vrije geest is vrij om te komen en gaan wanneer (s) hij wil. Dit zal het vertrouwen van uw vrije geest op te bouwen.
 2. 2
  Weet grenzen niet vast aan houdende vaststelling van voorschriften. Beperkingen zijn zoals kettingen, en zal deze wilde paard loopt voor de horizon te sturen. In plaats van te zeggen, "Niet ooit bedriegen op mij," vragen, "Wil je echt het risico lopen dat een geweldig persoon als ik alleen maar om een ​​beetje extra te krijgen aan de kant?" Maak duidelijk dat als ze geen lijnen elkaar kruisen, ze bent degene die zal missen.
 3. 3
  Krijg je prioriteiten rechtdoor. Wat wil je alles uit de relatie? Commitment? Respect? Eerlijkheid? Genegenheid? Gezelschap? Passie? Beveiliging? Stabiliteit? Kunt u het terug te brengen tot twee of drie? Een vrije geest zal niet gaan uit van hun manier om uw wensen te voldoen. (Het kan later gebeuren, maar slechts een keer is er volledig vertrouwen.) Stel realistische doelen door te vragen voor de dingen die je wilt alles uit een relatie - en verwacht niets anders.
 4. 4
  Veel dingen kunnen een vrije geest schrikken uit een relatie. Sommige kunnen worden wat je zou kunnen overwegen inconsequent kleine eigenaardigheden. Velen van hen kunnen niet jouw schuld. Gewoon hangen daar. Als er iets gebeurt in je vrije geesten leven die te maken heeft met jou, en als het maken van hun leven een beetje moeilijker, geef niet op. Zij kunnen terugtrekken voor een tijdje, zelfs bedreigen opbreken. Probeer niet om ze niet te overtuigen, maar ga niet mee met het ofwel. Als ze proberen te breken, vertel hen u niet wilt. Zeggen hoe goed jullie bij elkaar zijn. Als ze uiteindelijk breken met u, af te zien van bewegen op meteen. Dit kan pijn doen, maar ze kunnen hun gedachten veranderen. Snel.
 5. 5
  Maak kennis met de persoon te leren kennen inside-out. Bestudeer hun neigingen, hun eigenaardigheden, hun diepste verlangens en hun ergste angsten. Altijd te accepteren en open-minded. Kennis is macht, hoe beter je deze persoon kent, hoe minder je voelt de behoefte om ze te bestrijden. Met de tijd, bovendien, dit zal je lijkt me de enige persoon die echt het krijgt (en, bij uitbreiding, de enige persoon die ze kunnen hun onbevangen zichzelf rond zijn). Om een ​​vrije geest, dit is de jackpot.
 6. 6
  Kies je gevechten verstandig. Als een probleem niet direct de prioriteiten die u hebt vastgesteld bedreigen, dan laat het gaan en gewoon genieten van de rit. Bijvoorbeeld, als ze 15 minuten te laat en je eindigt met het missen van een film, rollen met de stoten en zie de volgende, maar als ze 45 minuten te laat om u op te halen in het midden van de nacht in een slechte wijk, is er een serieuze discussie te worden gehouden.
 7. 7
  Geef ze het voordeel van de twijfel. Een persoon die hun onafhankelijkheid waarden zal echt test je vermogen om te vertrouwen. Je moet vroeg te bepalen over het al of niet je kunt vertrouwen deze persoon, als je voelt dat je kunt, dan vertrouw ze helemaal of helemaal niet. Tuurlijk, je zou kunnen krijgen verbrand, maar je zou ook het hart van iemand die niemand anders kon aanraken vangen.
 8. 8
  Neem contact op met uw eigen vrije geest. Niet thuis zitten afvragen wat ze doen of wanneer ze gaan bellen. Stap in je auto en neem een ​​road trip. Bezoek een oude vriend. Kijken naar een nieuwe film. Proef een ander soort voedsel. Uw vrije geest zal je respect voor zijn en een gevoel van verwantschap met u wanneer u zowel thuis en hertelling uw avonturen.
 9. 9
  Houden van hun vrije geest. De nummer een ding dat alle vrije geesten vraag van hun relaties is aanvaard, zonder dat, een vrijgevochten persoon lijdt een aanval op hun vrijheid. U moet ook ervoor zorgen dat je niet te veeleisend of dwangmatig hoezeer je hem / haar houdt, het geeft hen meestal de kriebels. Alleen als je ze accepteert voor precies wie ze zijn kunnen ze je vertrouwen - en alleen in dat vertrouwen kan een mooie relatie te ontwikkelen. Alleen niet vergeten dat de onafhankelijkheid is iets te worden gewaardeerd, niet alleen getolereerd, met liefde en begrip, zult u het geven van een vrije geest precies het soort voeding die het nodig heeft.

Tips

 • Vrije geesten hou niet wordt beoordeeld, die ze weer af of zelfs verdwijnen zal maken. Wees voorzichtig met je woorden en daden. Maar zodra je ze ontmoeten op hetzelfde niveau (leren om ze te accepteren zoals ze zijn) kunnen ze de meest bijzondere mensen die je ooit hebt ontmoet geworden.
 • Probeer niet om deze persoon te veranderen. Dit is een klassieke fout in elke vorm van relatie, maar het is vooral belangrijk wanneer u te maken hebt met een robuuste individu.
 • Geef ze de tijd om zichzelf en hun projecten. Soms moet je gewoon om hen te laten een pad alleen lopen, hen te laten weten dat je zal er zijn als ze aan het einde.

Waarschuwingen

 • In veel opzichten, kan je niet echt temmen een vrije geest. Wat je kunt doen is het stimuleren deze persoon om u een deel van hun vrijheid te maken.
 • Ga er niet vanuit dat een vrije geest is "voor alles". Respecteer hun grenzen; alleen maar omdat ze anders dan de jouwe betekent niet dat ze niet bestaan.
 • Gewoon omdat je een vrije geest uitnodigt in je leven betekent niet dat je nodig hebt om gevaarlijke dingen te doen zoals de praktijk onveilige seks, hoeft drugs, een motorfiets rijden zonder helm, enz. Niet elke vrije geest betrouwbaar is (net als niet elke "normaal" persoon te vertrouwen is), ze kunnen soms niet worden getemd en anderen zijn gewoon egoïstisch.
 • Als al het andere faalt, probeer de vrije geest genieten van verre. Ondersteuning van hun activiteiten en te communiceren dat je hun beslissingen te waarderen. Soms is het moeilijk om een ​​vrije geest te zijn (niet iedereen accepteert ze zoals ze zijn, betekenis gevoeligheid kan een probleem vaak wel), dus aanmoediging kan een leuke afwisseling zijn.