Wkanl

Hoe te handelen rond je vriendin op school

Iedereen krijgt een beetje nerveus soms wanneer ze proberen te zijn aanhankelijk met hun vriendin in de schoolomgeving. Immers, het is niet bepaald de meest romantische plekken, het doel ervan is het bedrijf van studie, geen liefde, en daarnaast, zijn je vrienden kijken op de meeste van de tijd - niet bevorderlijk voor meis-dovey gedrag fond. Laat de ideeën hier helpen na de eerste zenuwen en ick-gevoelens, zodat u zich op een passende wijze met je meisje op school.

Stappen

Hoe te handelen rond je vriendin op school. Doen alsof je bent volkomen vertrouwen over dit alles.
Hoe te handelen rond je vriendin op school. Doen alsof je bent volkomen vertrouwen over dit alles.
 1. 1
  Ontspan. Als je gespannen wanneer je rond je meisje, zal het voorkomen dat small-talk. En kleine-talk is erg nodig om dingen koel te houden!
 2. 2
  Doen alsof je bent volkomen vertrouwen over dit alles. Als je altijd zenuwachtig over wat andere mensen denken, omdat je niet denkt dat je beter bent dan hen bent, zal je nergens snel gaan. Je moet denken dat je boven elke nattering en onzin, en wees trots op je meisje.
 3. 3
  Wees zelfverzekerd. Als je begint keek nerveus om zich heen en u zich zorgen over wat je moet zeggen, zal ze dit aanvoelen en het zal dingen raar te maken tussen de twee van jou. Immers, ze is waarschijnlijk net zo zenuwachtig als jij en haar vrienden zijn op zoek op ook!
 4. 4
  Wees een gentleman. Ze zullen merken van de kleine dingen die je doet voor haar op school. Hier zijn een aantal grote gentleman dingen te proberen.
  • Borstel uit haar stoel bij de lunch om zich te ontdoen van kruimels van een vorige persoon die daar zit.
  • Carry haar boeken naar haar volgende klas elke keer in een tijdje. Als je het vaak wordt verwacht en de dag dat je het niet doet zal ze zich afvragen waarom.
  • Red haar een stoel naast je. Dit is het grote ding! Als je dat niet doet, en je buddy neemt het, Iemand gaat verhuizen. Ze kan erg boos en voelen zich niet gewaardeerd.
 5. 5
  Als prive. Als jij en je meisje beiden voelen comfortabel kussen, zorg ervoor dat je alleen bent. Op school zijn er niet veel goede plekken om te kussen. Zoek een afgelegen plek weg van de chaos in de zalen of klassen. Als je gewoon beginnen zuigen gezicht in het midden van alles, krijg je een aantal zeer ongewenste aandacht en het is niet leuk. Plus, kan je ook in de problemen.
 6. 6
  Niet opscheppen. Kort en goed: ze is niet een prijs. Wat gebeurt er tussen jou en haar verblijf daar. U kunt vertellen een paar vrienden, maar niet steeds in detail treden.
 7. 7
  Gewoon knuffelen haar elke keer dat je haar ziet in de zalen of als u uit elkaar te gaan. Dit kan geen kwaad en alleen maakt je relatie sterker. Het is een gemakkelijke taak die kan worden genegeerd of vergeten.
 8. 8
  Wees niet te plakkerig. Meisjes haat dit zo veel als jongens doen, dus wees niet overweldigend voor haar!

Tips

 • Als het buiten koud is en als ze niet over een trui of een jas op, geef haar je trui of jas. Ze zullen echt waarderen dat.
 • Je moet bevriend met haar vrienden zijn tot op zekere hoogte. Als je niet, je moet faken echt goed.
 • Wees niet te bang als ze niet met je praten veel of zelfs naast je gaan zitten tijdens de lunch omdat ze gewoon aan wennen. Als je wil dat ze naast je zitten of met je praten, gewoon vragen en u ontvangt! En niet al te bummed wanneer ze niet houd uw hand ofwel;)
 • Het enigszins onhandig lijkt misschien op het eerste, maar dat is natuurlijk te lastig lijken aan het begin van een relatie, omdat je nog steeds wennen aan haar en zijn haar vriendje.
 • Kauwen met je mond dicht tijdens de lunch. Adem je neus. Als het gevulde, houd dan je adem of excuseer jezelf en ga en blaas het.
 • Je kan niet praten over andere meisjes, zelfs aan je vrienden. Ze konden nemen wat je zegt en zeg je vriendin als een soort wrede grap.
 • Tijdens de lunch, bieden een aantal van uw voedsel. Als ze niet neem het in ieder geval weet ze je denken over haar en zijn bereid om te delen.

Waarschuwingen

 • Als je met je vriendin proberen niet om iets te dom of gênant te doen
 • Als je voelt dat je begint te krijgen op de rand van een argument waar iedereen bij was, stop jezelf en gewoon zeggen dingen als: "oke, wat je zegt" (het is belangrijk dat u dit zegt in een oprechte en vergevingsgezind materie of het misschien klinkt alsof je niet kan schelen en dat een gevecht kon beginnen), of "zeker". Je vriendin zal het als overeenkomst en dat is alles dat telt.
 • Probeer niet te kussen tijdens de schoolvakanties. Als je in de problemen, zal haar vader en moeder niet zoals jij AT ALL. Blijf weg van het zoenen en maken uit en bewaar het voor een film date. (Die door de manier waarop zijn erg leuk)