Wkanl

Hoe maak je een succesvolle eerste date in de bioscoop (mannen) hebben

Iedereen wil hun eerste date een onvergetelijke ervaring, dus hier is een goede manier om het te laten gebeuren. De sleutel is gewoon met elkaar praten en gewoon in het algemeen een goede tijd.

Stappen

Hoe maak je een succesvolle eerste date in de bioscoop (mannen) hebben. Commentaar over hoe ze eruit ziet.
Hoe maak je een succesvolle eerste date in de bioscoop (mannen) hebben. Commentaar over hoe ze eruit ziet.
 1. 1
  Kijk je best. Dat betekent ga een douche nemen. Een respondent stelt voor het zetten van een lichte hoeveelheid cologne op, maar gebruik het uiterst licht als overdrijven is een echte turn off. Enkele leuke shampoo en conditioner of geurige botanische bodylotion is een goed alternatief als je niet gevoelig voor lichaamsgeur.
  • Kies uw beste kleding, zorg ervoor dat ze zijn brandschoon (betekent geen vlekken) anders kom je niet geven een goede indruk. (Dit kan averechts werken door het geven van de indruk dat je wanhopig bent, dus niet overdrijven.)
  • Neem de tijd om jezelf klaar te maken, wil je niet te slordig uitzien.
 2. 2
  Commentaar over hoe ze eruit ziet. U kunt een opmerking maken over haar kleren, haar haar of iets anders. Wees zo specifiek mogelijk, dan klinkt het als je aandacht hebt besteed. Maar niet meer dan-doe het ook niet, je echt nodig hebt om het te zeggen, anders zal het valse klinken. Als je kunt niet echt iets groots te zeggen vind haar gewoon vertellen dat ze ziet er mooi of mooi of zelfs zo ver gaan als te zeggen prachtig, maar probeer niet te wanhopig te klinken.
 3. 3
  Open de deur van het meisje en laat haar lopen in eerste, dit is de eenvoudigste en toch gemakkelijkste manier om een meisje te vegen. Je scoort met haar en het zal haar haar voeten te vegen en draagt ​​ook bij aan een geweldige eerste impression.She zal hou ervan als je handelt leuk
 4. 4
  Lopen naast haar en koop zowel uw eigen en haar kaartjes bij elkaar. Als ze maakt een ophef over en biedt om te betalen voor het zelf dan gewoon vragen haar of ze het zeker.
  • Ze kan alleen maar zeggen dat zo ziet ze er niet uit als een goudzoeker.
  • Hoewel ze kan eigenlijk alleen maar willen het ticket zelf te kopen. Als ze blijft volharden om haar te laten het ticket te kopen, vraag dan of ze is zeker, maar bieden aan de popcorn [of andere snacks] te kopen. Ook betalen met een passend bedrag aan geld. Als je betaalt voor een totaal van iets dat is vijftien dollar met een dollar biljetten, je lijkt goedkoop om haar.
 5. 5
  Wees een gentleman en laat haar kiezen uit de film. Het is attent en anders zul je de kans om het risico op het hebben van een onhandige datum.
 6. 6
  Let op haar gedrag tijdens de film naar u toe. Halverwege de film als u merkt dat ze wordt steeds verdacht dichterbij en flicks haar haar veel of is niet echt concentreren op de film dan is ze het meest waarschijnlijk denken over hoe de rest van deze datum zal gaan.
  • Als ze wordt erg dicht en enigszins knuffelig (hoe knuffelig kunt u met een armleuning prikken je) zet dan je arm om haar heen, als ze probeert zich neerleggen en het lijkt alsof ze rillen was ofzo neem dan je arm terug, ze is niet klaar voor.
  • Vraag of ze houdt van de film tot nu toe.
  • Als je voelt comfortabel genoeg, haar hand vasthouden tijdens de film en het hoeft niet te worden gedurende de gehele twee uur. Dit zal haar gerust te stellen dat ze niet helemaal vergeten tijdens de film. Plus het zal je zowel in een betere stemming voor de rest van de dag.
 7. 7
  Zeggen op het einde van de film wat je dacht van de film. Kort ingaan op de film, en vraag haar of ze wil een kopje koffie of een warme chocolademelk krijgen in een coffee shop (bv. "Hey, dat was een goede film, wil je erover praten bij Starbucks en koffie halen? "of," Die film was... interessant, wil je naar Tim Horton's en praten? "
  • Als ze weigert borstel het uit en neem haar mee naar huis of wachten tot iemand haar op te halen (als je niet rijdt). Als u handelt pijn erover dan zal ze gewoon denken dat je een beetje zielig en sloot je daar.
  • Als ze accepteert dan ga koffie halen en proberen het gesprek te houden over haar. Ze kan niet van alle aandacht, dus als ze probeert om het gesprek over te schakelen naar je dan mee te gaan met het, misschien is ze niet veel over je weet of ze denkt dat je een beetje een stalker.
 8. 8
  Vraag naar haar telefoonnummer. Als ze zegt dat ze had echt een leuke tijd of iets dergelijks dan zeggen dat je een goede tijd gehad ook en vragen of je haar ergens kunt bellen.
 9. 9
  Wachten voor haar om in haar huis en niet zweven, het is raar. Nadat ze in haar huis, vertrekken. Als je op te vangen haar kijkt uit het raam, glimlachen en zwaaien naar haar. Het zal haar geven de blijvende indruk die u opnieuw wilt gaan.
 10. 10
  Wees intrigerend en simplistische tegelijkertijd. Dit kan moeilijk zijn voor sommigen, maar om dit te bereiken je hoeft niet alles te weten, maar met een beetje kennis over een heleboel dingen zal helpen met dit.
 11. 11
  Eerste date locatie of idee. Dit moet een plek waar u zich het meest comfortabel zijn. Men zou hopen dat op haar ontmoeten heb je een vibe van haar of een gesprek met haar, dat kan helpen bij uw keuze. De locatie zegt ook veel over een persoon.
 12. 12
  Maak haar aan het lachen. Als een vrouw vindt zeer weinig aantrekkelijkheid in je fysiek, dan wanneer je haar aan het lachen maakt je haar te hebben.
 13. 13
  Be vroeg. Als u haar ontmoeten op een locatie, proberen om er vroeg naar de plaats scout uit te krijgen. De meeste restaurants hebben grote ideale locaties die nabijheid bevordert.

Tips

 • Geef haar je onverdeelde aandacht. Schakel uw mobiele telefoon. Als je vrienden te ontmoeten daar, het is oke om naar ze te kort praten en haar te introduceren, maar grotendeels richten op haar de hele avond. Maken haar het gevoel dat ze de enige persoon in de kamer als je met haar. Maak vriendelijke, sympathieke oogcontact. Dit zal u vertellen wat haar eerste indrukken zijn. En probeer te glimlachen wanneer het gepast is.
 • Wees beleefd en houden deuren en dergelijke open.
 • Hoeft een meisje niet vragen of je haar kan kussen. Lees haar lichaamstaal, en gewoon doen of niet doen. Als je moet vragen, is het antwoord waarschijnlijk nee.
 • Zeg haar dat je een goede tijd gehad, als je dat deed. Als ze heen en weer beweegt, zeg haar dat je wilt haar weer te zien.
 • Als uw handen te ontmoeten in de popcorn emmer, niet in paniek raken en niet in het bezit haar hand, was ze gaan voor popcorn je niet. gewoon je hand en glimlach naar haar.
 • Probeer een schoon gezicht hebt, scheren als je nodig hebt om.
 • Zitten bij de achterkant van het theater.
 • Als je niet comfortabel voelt een meisje te zoenen zonder directe toestemming kunt u haar vragen (bijvoorbeeld "Wilt u nu kussen? ', Of,' Is het goed als ik je kussen? ') Ze kunnen denken dat is schattig en kus je voordat je de kans krijgt, als ze zegt "nee", dan borstel het af.

Waarschuwingen

 • Als je toch de 'OK' om haar te kussen, doe niet tong. De meeste meisjes vinden dit als een 'stap te ver' en ze zou je vertrekken.
 • Niet eten als een koe als je uiteindelijk koopt iets.
 • Als ze overeengekomen om de film met je dan de kans groot dat ze doet alsof je dus niet domme vragen als vragen: "Hoeveel heb je van mij?" maakt niet uit wat je vrienden je vertellen, dat is niet een ijsbreker kwestie.
 • Graaf niet voor informatie die ze niet wil geven of vragen lastige vraag die de datum kan eindigen (bijvoorbeeld "Ben je nog maagd?", "Doe je ouders hebben een drankkast? ').
 • Als ze handelt beledigd door je beleefd en het openen van de deur dan kan ze een feministe en ze kunnen zien dit als vernederend voor vrouwen, bieden nog steeds om haar ticket te kopen, maar als ze weigert dan niet aanbieden om iets anders te kopen, ze is onafhankelijk.
 • Minimal cologne nodig, niet verbranden haar neus (rook ruikt niet lekker en ook niet de hele fles eau de cologne).
 • Doe geen domme zoals grijpen haar niet doen, dat is niet romantisch en je bent niet zo ver nog niet.
 • Schakel uw mobiele telefoon als je met haar. Doe in geen geval tekst of bellen als je met haar, tenzij het om iets voor haar te doen.
 • Aan het einde van de dag zult u weten als je haar kan kussen of niet. Typisch ik altijd omhelzen en kussen van een vrouw op de wang aan het einde van de avond. Als er echt een goede aansluiting op de datum, dan wanneer je in gaan voor de kus op de cheque zal ze iets naar haar gezicht, waar u de mogelijkheid om de lippen of de wangen. ALS U VAN HAAR ALTIJD KIES DE LIPPEN!
 • Heeft een scène in de bioscoop niet te maken. Als ze nee zegt, Nee is nee. Doe niet zo idioot zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Genoeg geld om haar eruit te halen.
 • Schone kleren.
 • Mints (of menthol snoepjes), geen kauwgom kauwen om op adem te verfrissen, want het verhoogt de hoeveelheid speeksel in je mond, die onaangenaam kunnen zijn als je kussen.