Wkanl

Hoe om te slagen op een eerste date


U krijgt een kans om een ​​eerste indruk te maken. Dus als het gaat om je eerste date, pak je bagage zo licht mogelijk. Echt, je hoeft alleen maar vijf essentiële items.

Stappen

Hoe om te slagen op een eerste date. Mobiele telefoon - Nee, niet dus je kunt een "noodsituatie" oproep ontvangt voor het geval u nodig hebt om een haastige aftocht.
Hoe om te slagen op een eerste date. Mobiele telefoon - Nee, niet dus je kunt een "noodsituatie" oproep ontvangt voor het geval u nodig hebt om een haastige aftocht.
 1. 1
  Mobiele telefoon - Nee, niet dus je kunt een "noodsituatie" oproep ontvangt voor het geval u nodig hebt om een haastige aftocht. Die truc dateert van voor de roterende telefoon, het is beledigend en eerlijk gezegd overbodig. Waarom? Zeker, sommige eerste data zijn waardig snelle ontsnappingen, maar dat is waarom je van plan bent ze te kort zijn in de eerste plaats. Gewoon een drankje of koffie voordat het volgende ding op je schema. Een eerste date niet verdienen een vijf-gangen maaltijd of zelfs een diner en een film. Je vindt hem leuk, hoop je voor een tweede, open-end date, je hoeft hem niet bevalt, zult u leven door een latte. Wacht, wat is dan de mobiele telefoon voor? Om je beste vriend te bellen met een verslag van het damestoilet. Ongeacht hoe de datum gaat, het inchecken voor een giechelen ogenblik maakt de datum plezier, ongeacht wat. En is niet dat soort van het punt van deze hele dating ding?
 2. 2
  Textuur - Hier is een aanrader van vriend-boys: draag iets zacht en tastbaar - een fluwelen top, angora trui, zijdeachtig broek. Em noten drives ', maar laat ze wachten tot Datum # 2 voordat ze daadwerkelijk krijgen om aan te raken.
 3. 3
  Pepermuntjes - speciaal die koele, flinterdunne reepjes die eruit zien als plastic, maar op magische wijze smelten in je mond. Win-win-win-win: Ze zijn (a) sterk genoeg om zelfs de felste knoflook aanval te bestrijden, (b) een groot onderwerp voor een achterblijvende gesprek, (c) een perfecte 'conversation piece' als je date heeft adem problemen en (d) een potentieel sassy flirten move ("Goh, is dat niet een wild gevoel op je tong? ').
 4. 4
  Discretie - Niet blindganger data, boze exen of slepende eenzaamheid te vermelden. Niet een woord. Positiviteit - zelfs een beetje mysterie - is het betere deel van moed.
 5. 5
  Perspectief - Hoewel het hebben van een reeks van onaantrekkelijke data kan dragen, het is bijna nooit een verspilling van tijd. Voor een ding, het ergste dat kan gebeuren is een goed verhaal (zie Tip # 1). En in dit stadium van de dating spel, moet u het meest geïnteresseerd zijn in hoeveelheid, je moet gaan op tal van eerste data, zodat uw oordeel en perspectief blijven intact, zodat je niet iemands beroep overschatten door te denken "Hij is de ene! toen hij in feite is alleen degene die! Voor nu, kwantiteit verwekt kwaliteit genoemd. Elke dag, ongeacht hoe belastend, telt. Dus zelfs de slechtste eerste date brengt je een stap dichter bij de beste!

Tips

 • Niet weg elke keer als ze kijken naar je kijkt. Veel mensen doen dit omdat ze erg nerveus en dergelijke, maar doe dit niet. Je date zou je zien als een niet-zelfverzekerd persoon.
 • Kijk niet naar hem / haar de hele tijd. Het wordt erg griezelig en vervelend.
 • Floss is een essentieel!
 • Handel niet zenuwachtig, zelfs als u bent, zal het voor een comfortabele stiltes en niet lastig zijn!
 • Wees jezelf. (Ex, als je bijna nooit te dragen formele kleding, er is geen zin in het dragen van hen op de eerste date) Beter kom je erachter dat je niet compatibel zijn op de eerste date dan zes maanden later, als je geweest bent bedrogen!

Waarschuwingen

 • Probeer niet te onhandig en morsen iets op een date. Kans groot dat u te schamen. - Als je dit echter wel (ongelukken gebeuren), lachen hem uit, maken plezier van jezelf of de situatie. Odds zijn ze zullen lachen met u en het zal leiden tot een ander gespreksonderwerp (nu en in de lijn).
 • Niet stel jezelf te denken dat hij / zij de enige is voor jou en dat je nooit iemand anders vinden. Dit kan grote problemen veroorzaken als je het uitmaakt.