Wkanl

Hoe maak je een meisje praten die je niet in een tijdje hebben gesproken

Je bent in het winkelcentrum. Je blik over de food court. Daar is ze. Maar het is al sinds eeuwigheid, omdat je haar hebt gezien. Vraag: Heeft u haar benaderen? Antwoord: Vraag:> Absoluut. Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een meisje praten die je niet in een tijdje hebben gesproken. Probeer haar blik te vangen.
Hoe maak je een meisje praten die je niet in een tijdje hebben gesproken. Probeer haar blik te vangen.

Deel een: voordat je voorbij gaan

 1. 1
  Probeer haar blik te vangen. Dit helpt geef haar tijd om een ​​naam te zetten met een gezicht en geeft je een idee over hoe haar aanpak te geven. In feite zou je niet eens om: ze zou dan zelf naar je toe komen.
 2. 2
  Haal diep adem. Het maakt niet uit dat er geen reden zenuwachtig te zijn: soms ben je toch. Het nemen van een paar keer diep adem (adem in door je neus en uit door je mond) kan helpen om je meer op je gemak voelt.

Deel twee: de aanpak

 1. 1
  Neem uw ​​tijd lopen over. Vooral als u er niet in geslaagd om haar blik te vangen, is het beleefd om haar tijd te merken dat je het naderen geven.
  • Nogmaals, als je niet iemand voor een lange tijd hebben gezien, en zeker als het op een plek waar je normaal niet zien van de persoon (zoals stoten in een niet-werk vriend buiten het werk) je wilt het meisje te geven een weinig tijd om zich te verzamelen. Vergeet niet, zou ze nerveus zijn, ook.
 2. 2
  Smile. Je bent blij om haar te zien, toch? Laat het zien!
 3. 3
  Wees bereid om haar te herinneren van je naam, en wees niet beledigd als ze vergeet het. Serieus. Sommige mensen hebben betere herinneringen dan anderen, en we hebben allemaal wel de ervaring van herinneren iemand heel goed, maar vergeten zijn of haar naam.
  • Als je het gevoel dat ze niet meer weet uw naam, een beleefde ding om te doen is om haar te herinneren van het. U kunt dit doen door het uitdelen haar uw kaart of neem contact op info en laat haar blik naar beneden om je naam te zien, of een excuus om te verwijzen naar jezelf. Bijvoorbeeld: "?. Ik zag je, en ik denk, 'Zal ze me herinneren Natuurlijk wil ze Hoe kan iemand vergeten [Uw Naam hier]" Corny, toch? En ze zal recht doorheen kijken. Maar ze zullen denken dat het is schattig, en als ze echt vergeet je naam, zal ze dankbaar zijn.
 4. 4
  Houd het gesprek kort, vooral als ze met andere mensen. Dit is een geweldige tijd om te zeggen "hallo" en de uitwisseling contact info, maar niet per se een lange catch-up sessie, zelfs als je veel om over te praten. Als alles goed gaat, zou je suggereren dat in plaats van staan ​​onhandig buiten het warenhuis, jullie gaan allebei grab koffie en gaan zitten. Extra punten voor het kopen van het voor haar.

Deel drie: daarna

 1. 1
  Als u wisselen contactgegevens, en u besluit dat u liever niet wachten tot ze bellen of mailen, haar gewoon schieten een korte, "het was geweldig om te lopen in je!" e. Niet iedereen is groot in om weer in contact met oude vrienden, en ze zou zijn verhuisd.
 2. 2
  Als u besluit om haar te bellen, houdt het gesprek kort en suggereren dat de twee van u de inhaalslag in persoon.

Tips

 • Als je dragen van een bedrijf of andere soort kaart met daarin uw contactgegevens, zorg ervoor dat je er een hebt klaar om te geven aan haar te rommelen met het later te voorkomen. Vergeet niet, zal ze waarschijnlijk willen weer in contact!
  • Als je niet een voorgedrukte kaart hebt, probeer dan een pen en papier waarop u kunt onderaan uw e-mail en / of mobiel nummer noteren. Er is niets erger dan te willen e-mailadressen of telefoonnummers uit te wisselen, maar het niet hebben van een manier om het te doen.
 • Wees niet beledigd als ze je naam is vergeten. Sommige mensen hebben slechte herinneringen.
 • Houd in gedachten dat het niet een goed moment om te praten met haar zou kunnen zijn.
  • Als ze negeert u een van beide of handelt geïrriteerd, kan het zijn dat uw timing is slecht. Ze kon in het midden van een interview, of een datum, of met haar stijve oma die het niet leuk als ze praat met jongens.