Wkanl

Hoe je iemand te imponeren op een eerste date

Heb je al willen om uit te gaan met iemand voor een tijdje, maar zijn zo nerveus als ze eindelijk ja zeggen dat je niet weet hoe te handelen of wat te doen? Als dat zo is, lees dan verder voor een aantal fundamentele advies over indrukwekkende je date.

Stappen

Hoe je iemand te imponeren op een eerste date. Als u uw auto, schoon het uit.
Hoe je iemand te imponeren op een eerste date. Als u uw auto, schoon het uit.
 1. 1
  Bereiden. Vóór de datum iets dat je ontspant, oefening, lezen, yoga, zingen uw favoriete nummer, welke je plaatst in een easy going, vrolijke stemming. Doen Wassen zelf, op anti-transpirant / deodorant, je tanden poetst, borstel je haar, en vergeet niet om schone kleren te dragen! Maak een lijst van conversatie starters en vragen kunt u hen vragen als je problemen hebt met het vinden van een onderwerp. Vragen over hun huisdier (en), smaak in muziek, goede boeken die ze de laatste tijd heb gelezen, favoriete ding om buiten te doen, zou je liever vragen, zijn allemaal goede ideeën. Onthoud deze en lees de voorpagina van de krant, ook.
 2. 2
  Als u uw auto, schoon het uit
 3. 3
  Kies ergens die speciaal voor je date zal zijn. Als u niet zeker weet wat hij of zij zal willen, vragen. Misschien wilt u hem of haar uit te nemen om ergens te eten van de gewone (niet overboord te gaan, want dit kan een slechte precedent).
 4. 4
  Als het een formele datum, groet hem of haar met een klein cadeautje. Bijvoorbeeld, een klein doosje pralines of een enkele roos. Dit is nog beter als je weet welke soorten bloemen of snoepjes zijn favorieten je date's. Probeer nooit de enkele rode roos op een ongedwongen eerste date, kan u op weg te sterk, want dit betekent hartstochtelijke liefde. Probeer het bakken van een leuke traktatie, het krijgen van een kleine knuffel, of iets anders dat uniek is voor hen. Doe nooit iets groots op de eerste date. Het beste geschenk dat je kan geven is uw onderneming.
 5. 5
  Communiceer open en eerlijk. Praat met je date tijdens het diner en luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft.
 6. 6
  Als je een vent, betalen voor de datum, als je een meisje aanbod om te betalen voor de datum, indien uw aanbod is gedaald, aanbieden om te betalen voor jezelf, als dit niet vliegt, te accepteren. Ze proberen aardig te zijn. Als je een homo / lesbisch koppel, vraag hen wat ze het liefst doen en uitleggen wat je liever doet en vervolgens compromissen. Veel homoseksuele / lesbische paren lopen in dit probleem, omdat beide partijen willen betalen voor zichzelf, de beste inzet is om ofwel de beurt betalen take or pay voor jezelf.
 7. 7
  Stel vragen over het leven van je date. Doe heel veel van het luisteren, is het belangrijk niet te over-chatten hen, probeer een beetje meer dan je praat luisteren, maar laat het gesprek gewoon sterven uit.
 8. 8
  Kijk in de ogen van je date's. Oogcontact toont interesse.
 9. 9
  Als u zeker weet dat u een gevoel voor humor en intelligentie, ze lachen. Maar maak niet de les.
 10. 10
  Betaal je date complimenten, complimenten zijn je beste vriend bij het ​​daten, niet overdrijven of bieden iets onoprecht, probeer dan te kaasachtige niet te zijn. Zoek een of meer kwaliteiten waar ze oprecht compliment.
 11. 11
  Doe iets ongewoon en goedkoop, iets wat je moest nadenken over en zet de tijd in. Doe niets reusachtige niet doen, gewoon gaan voor een wandeling in uw buurt of bieden hen cacao, tonen ze je favoriete sterrenbeeld, iets interessants dat je alleen zal worden herinnerd voor.
 12. 12
  Eindigen de avond met een kus, indien mogelijk. Als je je date te begeleiden naar hun woonplaats verschuiving het gesprek naar iets romantisch als de maan of de sterren ofzo. Gebruik visuele signalen en lichaamstaal van je date om u te laten weten wanneer de tijd rijp is om 'uw verhuizing ".

Tips

 • Draag geschikte kledij, maar niet overdress of concurreren met je date voor mode aandacht.
 • Draag geen overweldigend parfum of eau de cologne, maar draag wat. Het maakt een statement.
 • Natuurlijk zijn. Wees jezelf. Heeft alles wat je zegt een regel uit een tv-programma of het geluid zeer gerepeteerd niet maken. Laten we wat er ook gebeurt, gebeurt. Je zult nooit echt leren elkaar anders kennen.
 • Probeer het kijken naar een chick-flick en het oppakken van een paar tips uit te trekken, dan zijn deze films volledig gevormd rond mensen het idee van de perfecte dating relatie, zodat ze te gebruiken in uw voordeel. De melige dialoogvenster misschien niet je favoriete, maar het geeft je een idee van wat wordt beschouwd als indrukwekkend te geven.

Waarschuwingen

 • Als je een kennelijke vergissing en jullie beiden weten wat er gebeurd is, niet proberen te verdoezelen. Wees oprecht is excuses en uiten u wilt het probleem te verhelpen. Zij zullen normaal wel goed.
 • Als u eet, niet je lippen te openen tijdens het kauwen, of praten met je mond vol voedsel. De meeste vinden dit walgelijk en het zal hun maaltijd en de indruk van jullie verpesten. Als u problemen ondervindt met dit hebben, probeer dan kleinere beten.
 • Tafelmanieren. Gebruik ze.
 • Wees optimistisch en reëel.
 • Kom niet op een te sterk. Speel niet ongelooflijk moeilijk te krijgen. Staking van de gulden middenweg, het niet wanhopig, maar niet afstandelijk. Vriendelijk en 'flirty' zijn een goede combinatie.
 • Gemiddeld, is het best niet te stinken van lichaamsgeur, maar er zijn uitzonderingen. De meeste zijn uitgeschakeld door het bewijs van slechte hygiëne