Wkanl

Hoe je vrienden je vriendje te accepteren


Je houdt van je vriendje, maar niet zijn vrienden? Het maakt niet uit wat uw persoonlijke mening van zijn vrienden zijn, hoef je alleen maar te realiseren dat hij houdt van deze mensen en je gaat te hebben om ze te aanvaarden... dus hier is hoe!

Stappen

Hoe je vrienden je vriendje te accepteren. Luister naar je vriendje praten over hen.
Hoe je vrienden je vriendje te accepteren. Luister naar je vriendje praten over hen.
 1. 1
  Onafhankelijk zijn. Niet alleen praten met de vrienden van je vriendje wanneer je bent met hem. Als je ze te zien in de hal, bij de lunch, in de winkel of waar dan ook... met ze te praten of zwaaien naar hen! Lijken oprecht over het bereiken van hen weten.
 2. 2
  Luister naar je vriendje praten over hen. Wanneer hij verhalen over hem en zijn vrienden vertelt, eigenlijk luisteren en misschien wat vragen stellen.
 3. 3
  Categoriseren. Als je eenmaal wat tijd "het doen van onderzoek" op zijn vrienden zijn redelijk.
  • Wie is zijn beste vriend?
  • Die men kan je vertrouwen?
  • Die heeft hij niet echt leuk na al?
 4. 4
  Weten wat voor soort persoon elk van hen is profiteert u op de lange termijn. Bijvoorbeeld:
  • Welke zou je gaan als je hulp nodig met je vriendje?
  • Welke wil je zorgen te maken over hem krijgen in de problemen met?
 5. 5
  Laat de "goeden" tijd met hem doorbrengen. Geef je vriendje vrijheid en de tijd om te hangen met zijn vrienden, en je moet ook te hangen met je vrienden. Als er iemand is die je denkt dat is echt niet goed voor je vriendje dan vertel hem (maar beleefd vertel hem zonder hem te beledigen). Laat je vriendje alleen toen hij met zijn vrienden, laat ze niet denken dat je vriendje is geslagen!
 6. 6
  Wees niet jaloers. Als je vriendje heeft andere vrouwelijke vrienden is er geen twijfel over bestaan ​​dat je extreem jaloers krijgt en je zult altijd moeten voelen als een spion. Niet automatisch haat deze meiden alleen maar omdat ze vrienden zijn met je man. Je hoeft niet aan alle nep en geworden zijn "BFF!" met deze meisjes. Gewoon te leren kennen en zorg ervoor dat ze al aan het daten bent of "praten" met iemand anders. Net als de jongens, krijgen om hen te kennen voordat er naar een conclusie.
 7. 7
  Wees vooral respect voor zijn beste vriend. Op sommige momenten zijn beste vriend kan niet eens met u of lijken te zijn dan beschermend. Een bijzondere inspanning te begrijpen en te waarderen, ze zijn uw beste bondgenoot in het einde. Respecteer hun tijd samen en niet opdringen. Zo niet, je vriendje mijn uiteindelijk verliest zijn beste vriend en na verloop van tijd zal hij eindigen hekel je eroverheen.

Tips

 • Niet ooit maak je vriendje kiezen tussen jou en zijn vrienden omdat je vragen om problemen!
 • Als je vriendje is het hebben van vriendschap problemen met een van zijn vrienden, houd je neus uit te halen. Zorg er voor ondersteuning, maar hem nooit advies geven over wat te doen, tenzij je vroeg bent.
 • Weet niet teveel tijd doorbrengen met zijn vrienden of je man misschien het verkeerde idee krijgen.
 • Niet overreageren op zijn vrienden.
 • Niet bespioneren je vriendje of te hard probeert om informatie in te winnen!
 • Beseffen dat ze niet allemaal zoals jij en zij zullen niet willen dat je opknoping rond de hele tijd niet!
 • Krijgen om hun vriendinnen ook en misschien weet, terwijl je jongens hebben een nacht uit, de meisjes moet ook!
 • Als dit probleem echt stoort je dat veel, kon je gewoon een eenling voor een vriendje. Dan hoeft u niet te maken hebben met de vrienden die hij niet heeft.

Waarschuwingen

 • Als je niet vertrouwen op je vriendje en hem nooit geloven, dan zal hij beu dus leren geloven en vertrouwen hem voordat je hem kwijt!