Wkanl

Hoe je je date te imponeren

Hier is hoe je een date te imponeren zonder te kijken overijverige, pompeuze, of onhandig. Iedereen kan het doen, op voorwaarde dat je vertrouwen in jezelf hebben. Het zal ook helpen om haar bloemen te brengen, om haar te tonen hoe speciaal je voelt dat ze is.

Stappen

Hoe je je date te imponeren. Vergeet niet wie je bent, en herinneren wie je probeert te imponeren.
Hoe je je date te imponeren. Vergeet niet wie je bent, en herinneren wie je probeert te imponeren.
 1. 1
  Vergeet niet wie je bent, en herinneren wie je probeert te imponeren. Probeer niet iemand anders te zijn, omdat uw bedrog zal schijnen door. Wees de persoon die ze voor het eerst ontmoette.
 2. 2
  Houdt zijn of haar aandacht met grappige anekdotes en verhalen, maar geen oubollig moppen. Melige grappen kan leiden tot een ongemakkelijk moment. Lachen vaak breekt het ijs, en iedereen houdt van iemand met gevoel voor humor. De meeste mensen houden van grappige verhalen, maar niets te vies, vooral op een eerste date.
 3. 3
  Kleden en verfijnde look. Tenzij u neemt haar mee naar het strand, moet je waarschijnlijk niet dragen van teenslippers of korte broek op een eerste date. Maakt niet uit wat je doet voor de kost, laat hem of haar weten dat je geniet van wat je doet en zijn trots op het. Wees niet te opschepperig - mensen meestal vinden dat onbeleefd en beledigend. Laat je niet te kleden voor basis-evenementen, zoals het dragen van een baljurk naar een plaatselijke bioscoop, of een smoking op een picknick in het park. Voor de meiden die het hebben van een reis naar de films misschien een gebloemde jurk en een blazer zou mooi zijn. Voor meisjes die het hebben van een reis naar de films, een flora jurk en een blazer zijn twee goede keuzes die je hebt (tenminste voor de herfst seizoen). Zorg ervoor dat u met accessoires voor een klein scheutje persoonlijkheid, maar overdrijf het niet! Volg de regel: voordat je de deur uitloopt, neem een ​​kijkje in de spiegel en eerst een artikel. Minder is meer.
 4. 4
  Klaag niet over alles. Familie, vrienden, het werk, werkgever, auto, weer, belastingen, en de benzine prijzen moeten uit het verblijf van het gesprek. Probeer in plaats daarvan te lachen en laat je date weten dat je een leuke persoon - niet iemand saai wie hij / zij heeft om te praten.
 5. 5
  Koopt haar bloemen. Meisjes houden om ze te ontvangen. Als u wilt in plaats daarvan haar iets klein te krijgen, koop een kaars of een fotolijst (niet met uw foto erin). Je wil dat ze weten dat je over hen dacht terwijl je uit elkaar en dat je nog wat ze wil. Gewoon niet overboord te gaan met het geschenk. Houd het simpel en zoet.
 6. 6
  Wees hoffelijk. Houd de deur en haar te helpen met haar jas; trek stoelen, haar niet te onderbreken, niet praten over de mobiele telefoon op een datum, en kijk niet naar andere mensen in de kamer.
 7. 7
  Vraag je date over zichzelf. Probeer niet te nieuwsgierig te zijn - geen persoonlijke vragen niet stellen. Maak je date goed over zijn / haar carrière, hobby's, interesses en meningen voelen. Luister aandachtig als goed. Mensen over het algemeen een hekel aan als ze twee keer wordt dezelfde vraag gesteld omdat het vertelt hen dat je niet de eerste keer luisteren was. Wrik niet in persoonlijke zaken, en niet vertellen over prive zaken in je leven.
 8. 8
  Complimenteer haar. Vertel haar dat ze ziet er mooi, ruikt goed, is intelligent, heeft een mooi huis - iets dat haar glimlach zal maken. Het telt.
 9. 9
  Praat over uw interesses en worden relatief openen met hen. Praten over haar belangen als goed, en proberen te concentreren op wederzijdse belangen, omdat u beiden in staat om bij te dragen zal zijn. Wie weet? Ze mag graag de dingen die je leuk vindt en weet veel meer over hen dan je dacht dat ze dat zou doen. Hoe zit het met de geschiedenis, auto's, muziek, films? Je date kan heel goed delen een aantal van uw belangen, en het kan zorgen voor een goed gesprek en kunt u zowel voor een aantal gemeenschappelijke grond te vinden.
 10. 10
  De kus. Sommige mensen zullen liever niet te kussen op de eerste date, tenzij ze eerder hebben gekust. Bij zoenen in een openbare ruimte, moet je de andere mensen om je heen te respecteren - niet overboord te gaan met de kus! Je zou willen kussen aan het einde van de dag om te sluiten af. Breng een munt of ademspray, maar kauwgom NIET te brengen. Het is onaantrekkelijk te kauwen voor je date! Houd de kus snel en zoet - niet Franse kus, tenzij als je het hebt gedaan met je date voordat, en je bent in een afgelegen gebied. Vergeet niet - je date kan net zo nerveus als je over zoenen!

Tips

 • Voor een eerste kus, niet proberen om hun gezicht te slikken. Laten een blijvende positieve indruk door sommige oogcontact en misschien een beetje van smaakvolle en zachte aanrakingen.
 • Als je echt wilt om je date te imponeren, probeer niet om haar mee te nemen naar een bar op een eerste date. Ze misschien niet 100% comfortabel voelt met het en mag niet in het bezit van alcohol erg goed. U kunt het zelfde probleem hebben. Probeer een coffeeshop, het biedt u zowel een kans om te praten en om elkaar wat beter leren kennen. Het diner kan leuk zijn, maar is waarschijnlijk beter voor een tweede of derde date. Films zijn ook leuk, maar laat een beetje conversatie tijd. Sla de film voor een tweede of derde date als goed, op die manier, tijdens de film, je hen kan laten leunen tegen u, of dichter bij je zonder het gevoel ongemakkelijk over.
 • Grijp niet te zeer seksuele delen van het lichaam van je date's onmiddellijk. Als u wilt wat relatief vroeg lichamelijk contact te maken, te bereiken voor haar hand, haar, misschien wel de nek, maar binnen reden, of rug.
 • Niet de snelheid bij het rijden met je date. Ze zullen niet onder de indruk. Mensen voelen zich beter als ze niet verwachten om te vliegen door je voorruit.
 • Belangrijk - als je zegt dat je gaat om je date te bellen, bel haar. Daarnaast proberen niet te laat op de data.
 • Als je date heeft geen huisdieren, hoeft u niet om ze op te halen of speel met ze meteen, maar niet het dier onmiddellijk te verwerpen. Echter, wees eerlijk met je date als je allergisch bent. Better safe than sorry.
 • Het is over het algemeen een goed idee om bij de ouders een beetje indien mogelijk je date's te leren kennen en om te proberen een fatsoenlijke indruk te maken.
 • Probeer de temperatuur aan te passen in uw auto of huis om je date tegemoet. Niet lijden, maar niet beide onachtzaam zijn. Het is het beste voor uw date te comfortabel wanneer hij of zij is in uw omgeving.
 • Als u een van die stille momenten, gewoon even in een citaat van een beroemde persoon om haar aan het lachen te maken of vraag haar wat ze denkt over. Onthouden van een of twee belangrijke koersen.

Waarschuwingen

 • Laat je niet in een verhitte discussie op religie, politiek, of geld. Dit is niet de tijd voor. Zeker, het is aanvaardbaar om hen te laten weten dat sommige van uw overtuigingen en meningen op een bepaald punt, maar niet meteen.
 • Een belangrijke oorzaak voor de afwijzing is te veel praat over het verleden relaties.
 • Probeer niet te focussen op haar gebreken. Er is een reden waarom je gevraagd je date in de eerste plaats. Focus op haar goede kwaliteiten.
 • Niet dronken te worden of de controle over jezelf verliest.
 • Liegen over niet getrouwd is een zekere manier om te worden afgewezen.