Wkanl

Hoe te handelen op een datum (voor jongens)

Heb je ooit wilde om indruk te maken het meisje van je dromen? Dit artikel zal u vertellen hoe dit te doen.

Stappen

Hoe te handelen op een datum (voor jongens). Draag niets met slechte grappen erop.
Hoe te handelen op een datum (voor jongens). Draag niets met slechte grappen erop.
 1. 1
  Zien er leuk uit. Dit betekent niet dat je een smoking te dragen, maar je kunt ook niet opdagen dragen van mooie jeans en een t-shirt. Draag een mooie button down shirt (maar laat de kraag losgeknoopt), verscholen in, en kan gedaan worden met een blazer jasje of zonder. Als je gaat naar een duur restaurant, voeg misschien een gelijkspel. Draag geen jurk broek. Klap op je favoriete spijkerbroek, zolang ze zijn niet allemaal geript omhoog of bedekt met vuil.
 2. 2
  Draag niets met slechte grappen erop. Slechte grappen zijn zeker een grote no-no, maar woorden op een t-shirt is meer dan prima, vooral als het een uniek stuk / vintage / niet gezien in de meeste winkelketens. Het maakt je opvallen als iemand die geeft om hun casual kleding en is niet alleen een slaaf van de mode labels.
 3. 3
  Bemoei je manieren. Dit is een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde date. Geen meisje houdt van een man die is onbeleefd en irritant, maar wees niet te formeel niet.
 4. 4
  Hebben goede tafelmanieren. Kauwen met je mond dicht, niet slurpen je drankje, praat niet met je mond vol, burp, fart, of doe iets dat zo walgelijk zou kunnen worden opgevat. Als je dit doet, dan is de datum zal zijn OVER! Plaats je servet op je schoot, niet stop het in je kraag!
 5. 5
  Laat niet het gesprek volledig op jou gericht. Praten over alleen jezelf kan je arrogant lijken. Vraag haar over haarzelf, waar ze ging / gaat naar school, familie, enz. Gewoon maak het niet te persoonlijk te maken als het je eerste date, en vooral als ze niet comfortabel lijkt. Ook grappig zijn en maak haar aan het lachen.
 6. 6
  Maak een fatsoenlijke vertrek. Omhelzen elkaar. Kus haar op de wang als je wilt, maar ga niet in diep en intiem zoenen. En als ze geeft je haar telefoonnummer, haar altijd bellen binnen 2-3 dagen na afloop. Wanneer u een bericht achterlaten niet zeggen waarom je geroepen maar gewoon zeggen om terug te bellen en laat je telefoonnummer, zelfs als ze het heeft.
 7. 7
  Vergeet niet dat als het een eerste date, zou ze net zo zenuwachtig als u bent dus wees niet te oordelen. Gewoon proberen om het leuk te maken en te ontspannen:)

Tips

 • Je hoeft niet te veel geld uit te geven, en waarschijnlijk niet op een van uw eerste afspraakjes want meisjes zien dat als bijzonder egoïstisch, of als u probeert om haar genegenheid, die nooit werkt kopen. Het kopen van haar Ice Cream? Oke. Wandelen rond winkels vragen "Wil je het? ' als ze wijst op de dingen die ze graag? Nee, je hebt genoeg tijd in de toekomst hebben als de datum goed gaat met haar cadeaus te kopen.
 • Wanneer het hebben van een gesprek, zorg ervoor om oogcontact te handhaven, maar vergeet niet, het is niet een stare-down contest
 • Als je iets wat je niet graag over haar te zien, haar niet te voorkomen of te stoppen dating, tenzij ze is onbeschoft en irritant. Ze zou de volgende keer anders zijn, of zij misschien niet.
 • Proberen te houden het gesprek gaande, de vijand van alle data is de ongemakkelijke stilte. Als u, oefenen in je spiegel. Maar wees niet verlegen.
 • Zorg ervoor dat u complimenteren met uw date, maar maak het niet constant te maken. Een of twee wanneer je voor het eerst ontmoet moet goed genoeg zijn.
 • Wees je bewust van de stuck up girls. Als ze niet, ze zal niet worden constant praten over zichzelf, texting haar vrienden, en ze zullen niet onbeleefd om je. Als ze dat doet is niet het soort meisje dat je wilt datum.
 • De sleutel is om niet te handelen. Je wordt verondersteld om naar elkaar te leren kennen om te zien of ze het juiste meisje voor u. de beste manier om te handelen is om jezelf te zijn.
 • Als een high maintenance meisje is jouw ding, negeren de bovenstaande tip en proberen een goede tijd te hebben.