Wkanl

Hoe te handelen na de eerste date

Data zijn ontmoetingen tussen 2 mensen die de intentie van het verkennen van de mogelijkheid van een romantische interesse in elkaar. Een paar kan gaan waar ze het eens over tijdens een date, en kunnen zij wel of niet bekend zijn (of voldaan) elkaar voor de datum. Dating kan een angst-inducerende gebeurtenis zijn omdat je niet per se weten wat te verwachten, of hoe krijg je samen met je date. Hoewel er vele bronnen voor de manier waarop tot op heden zijn er geen duidelijke regels voor de manier waarop tot op heden, of voor post-date etiquette. Gelukkig zijn er bepaalde indicatoren kunt u overwegen als u wilt weten wat te doen wanneer de datum voorbij is. Volg deze richtlijnen voor hoe te handelen na de eerste date.

Stappen

Hoe te handelen na de eerste date. Bepaal hoe je je voelde over de datum.
Hoe te handelen na de eerste date. Bepaal hoe je je voelde over de datum.
 1. 1
  Bepaal hoe je je voelde over de datum. Je gevoelens over je date moet je begeleiden in de richting van een voorkeur. Bijvoorbeeld, als je echt leuk vond je date, dan kunt u de voorkeur aan de persoon weer te zien, meteen. Evalueer de volgende:
  • Bedenk wat je wel en niet leuk over je date. Maak een lijst van de dingen die je graag over de persoon, evenals een lijst van de dingen die je niet leuk. Beslissen of er iets op de lijst die u een definitieve beantwoording over de follow-up.
  • Beoordeel uw mate van interesse. Je kan zeer geïnteresseerd zijn in meer weten over de persoon, hebben een passerende interesse in plaats van een verlangen of volledig gebrek aan een interesse in het leren meer over je date. Vergeet niet dat mensen niet altijd mogelijk hun natuurlijke zelf tijdens de eerste data, dus misschien wil je aan iemand die je niet helemaal zeker over een tweede kans te geven.
 2. 2
  Beoordelen van de datum van een subjectief standpunt. Hoewel er geen standaard dating hoe formule, zijn er manieren om een ​​date's subjectieve succes te meten. De kans is groot dat als een date succesvol door bepaalde maatregelen was, dan is een tweede datum is een goed idee. Denk na over het volgende:
  • Tekenen van een goede eerste date zijn regelmatig oogcontact, speels, tijd die voorbijgaat zonder dat partijen zich daarvan bewust, fysieke gebaren (het aanraken van de handen, poetsen tegen elkaar, enz.), het gemak van het gesprek open lichaamshouding, body elkaars nabootsen taal en spreken van de dingen te doen in de toekomst samen.
  • Tekenen van een slechte eerste date onder 1 persoon of de andere praten te veel, overdreven egocentrische gepraat, de opvoeding van het verleden relaties, uitgebreide ongemakkelijke stiltes, het controleren van de tijd, openlijk seksueel flirten, sms'en of bellen tijdens de dag, gesloten lichaamstaal (gekruiste armen ), frequente reizen naar het toilet, kritiek, aan andere mensen, ongegronde genegenheid, gebrek aan respons op gewilde genegenheid en onverwacht vroeg beëindigen van de datum.
 3. 3
  Bedenk hoe de datum beëindigd. Meten waar en hoe de datum ophield is een geweldige manier om erachter te komen hoe je moet handelen na de eerste date.
  • Als de datum eindigde abrupt, zonder veel van een afscheid of zelfs een wandeling naar de deuropening, die kunnen duiden op een gebrek aan interesse. Omgekeerd, als beiden leek te strekken het einde van de dag uit, dan kunnen er meer te ontdekken.
  • Wanneer beide partijen vrijwillig gaan voor een aan het einde van een eerste date, dan is het waarschijnlijk dat zij beiden geïnteresseerd in het verkrijgen van om elkaar te leren kennen. Omgekeerd, als de datum werd afgesloten met een onhandige knuffel of een onbeantwoord romantisch gebaar, dan is het waarschijnlijk dat of 1 van de daters of beide was niet geïnteresseerd in het bevorderen van de relatie.
  • Houd in gedachten dat het sluiten van commentaar van de datum waarop de beslissende factor kan zijn met betrekking tot hoe je daarna moet handelen. Bijvoorbeeld, als je je date je belt vertellen, dan is het aan u om te bellen. Evenzo, als uw data eindigt dubbelzinnig, met niemand vrijwilligerswerk follow-through, dan zul je moeten beslissen hoe je dingen wilt post-date te behandelen.
 4. 4
  Follow-up in overeenstemming met wat je weet over de datum. Rekening houden met hoe je je voelt over de datum, hoe subjectief succesvol je dat de datum was en hoe de datum beëindigd. Je hebt een aantal opties als het gaat om post-date follow-up:
  • Als u vaststelt dat u niet geïnteresseerd bent in het krijgen van de persoon die na je eerste date weten, of als u ervan overtuigd de datum was onherstelbaar mislukt, dan is er geen noodzaak om een ​​andere datum te streven. Toch is het een goed idee om laat de persoon weten dat je niet zo geïnteresseerd zijn om te voorkomen ongewenste follow-up aan de andere kant.
  • Als de datum goed is gegaan en je wilt de andere persoon weer te zien, dan kunt u contact opnemen met de andere persoon. Er is geen officiële dating hoe je over wanneer om terug te bellen, maar 2 tot 3 dagen is een veel geciteerd tijdsbestek. Bereid wat je wilt van te voren zeggen, om te voorkomen struikelen over je woorden, en zeker laten de ander weten dat je genoten hebt van de datum en zou graag weer samen te komen. Ook bereid zijn om een ​​bepaalde tweede-date suggestie maken. Bijvoorbeeld, zou een goede post-date bericht iets gaan als, "Ik had een geweldige tijd met u de andere nacht en zou je graag weer zien. Wil je dat nieuwe film spraken we over het komend weekend te zien?"
  • Als u geïnteresseerd bent in een tweede datum, maar weigeren om follow-up contact te maken, dan heb je geen andere keuze dan te wachten op de andere om u te contacteren.

Tips

 • Wanneer iemand te ontmoeten voor de eerste keer, kies een datum activiteit die u voorziet van de mogelijkheid voor tal van face-to-face gesprekstijd. Bijvoorbeeld, een dag in het museum is een betere eerste date idee dan een avondje in de bioscoop.
 • Als u besluit niet aan de follow-up call te maken, maar wil echt een tweede datum, stel dan een tijdskader voor het wachten op de andere om u te bellen en zich verbinden tot ofwel het maken van de oproep niet zelf nadat de tijd verstreken is, of het loslaten van de hoop op een tweede date. Wat u ook kiest, hoef je niet wilt eindigen onbepaalde tijd te wachten op een oproep die nooit kunnen komen.
 • Het bijwonen van een speed dating avond kan een geweldige manier om jezelf te wennen aan interactie op de eerste data zijn, en kan ook leren je veel over hoe om te initiëren of te verwerpen de volgende stap, zoals speed dating biedt u de mogelijkheid om te gaan op een groot aantal korte data in een periode van slechts een paar uur.

Waarschuwingen

 • Vermijd klinkende behoeftig of wanhopig als je follow-up na een eerste date. U kunt het gevoel dat je echt graag de andere, maar het openbaren van ernstige gevoelens na een eerste date kan sommige mensen af ​​te schrikken.