Wkanl

Hoe te handelen op een datum (voor meisjes)

Wilt u weten hoe te handelen op een speciale datum? Hier is hoe.

Stappen

Hoe te handelen op een datum (voor meisjes). Hebben goede tafelmanieren.
Hoe te handelen op een datum (voor meisjes). Hebben goede tafelmanieren.
 1. 1
  Dress to impress. Jongens kunnen zeggen dat ze het leuk vinden als een meisje toont enkele huid, (omdat ze visueel), maar dat betekent niet dat je moet worden weergegeven in een micro-mini en laag uitgesneden v-hals mouwloos, maar het is goed om te dragen een jurk die je schouders, wat been en toont toont een beetje van je borst. Als je een beetje aan de zware kant, draag dan een leuke blouse. Maar vergeet niet om comfortabel. Iets niet dragen met zoveel huid dat je wanhopig kijken.
 2. 2
  Draag wat make-up. Moet je op sommige lipgloss of lipstick die overeenkomt met wat je draagt ​​(tenzij het paars, zwart of blauw), zoiets als bruin of rood of roze is goed. Een beetje mascara kan geen kwaad en wat eyeliner. Maar niet over doen. Je wilt niet dat je date denkt hij op een date met een clown.
 3. 3
  Wees beleefd. Heb onbeleefd dingen niet zeggen en gemene dingen. Niet bekritiseren zijn mening - dat is een grote uit te schakelen - maar zorg ervoor dat je eigen houden ook. Gebruik alleen de typische advies: Niet alles wat je zou niet zeggen dat voor je oma zeggen.
 4. 4
  Hebben goede tafelmanieren. Wanneer u eet kauwen alsof je een geheim. Sluit je mond bij het kauwen en praten niet met je mond vol, weet je deze, toch?
 5. 5
  Weet het gesprek op u de hele tijd niet te houden. Als hij je vraagt ​​om, het is oke, maar niet hem uw levensverhaal of delen persoonlijke of prive-informatie-vertellen als je relatie met hem gaat langer dan deze datum, kunt u hem later vertellen. Als dit niet gebeurt, heb je waarschijnlijk niet wilt dat hij het weet die dingen over jou.
 6. 6
  Maak het gesprek dubbelzijdig. Heeft domme vragen of persoonlijke vragen niet stellen, maar houd het gesprek heen en weer bewegen tussen jullie twee. Vraag hem belangrijke dingen als "Wat zijn je passies in het leven?", Enz.
 7. 7
  Grapjes altijd rond, vertel hen grappige dingen en praat met hen een beetje over je gezinsleven, school, werk etc. Vergeet niet om te lachen om grappige dingen die ze zeggen.

Tips

 • Vóór de datum doen elementaire hygiëne, borstel je haar, je tanden poetst, toepassen deodorant, en controleer je adem.
 • Lachen altijd naar hem om hem te laten zien u geïnteresseerd bent in wat hij zegt bent.
 • Klaag niet over je gewicht. Dit is een extreme afknapper. Je bent wie je bent, en als je date het niet leuk vindt dan moet je waarschijnlijk niet met ze uitga. Je moet trots zijn op je lichaam zoals het is.
 • Als je gaat om te eten, probeer dan om voedsel te vermijden met veel ui of knoflook. Niets is meer storend dan een slechte adem! Dit geldt vooral als u op zoek bent naar een kus aan het eind van de avond.
 • Duw niet voor een kus, maar als het gebeurt het gebeurt. Vergeet niet om het kort en krachtig te houden op een eerste date. Laat ze willen meer.
 • Lieg niet over wie je bent, vooral als je hoopt voor een tweede date. Als je bijvoorbeeld zegt dat je van voetbal als je dat niet doet, en je date suggereert dat voor je volgende date je moet voetballen kun je heel snel worden ontdekt!
 • Praat niet over "lichtgeraakt onderwerpen" zoals verleden relaties, je menstruatie kan soms familie een onderwerp dat ze niet willen praten over, ofwel. Niet vermelden oudere broers of zussen die perfect waren, zoals was de beste sport-speler, zeer populair, erelijst, enz.
 • Houd het gesprek verplaatsen. Zit niet de hele tijd staren naar elkaar! Jongens praten graag over zichzelf, dus kies een onderwerp waar je denkt dat ze misschien wel interesse zou in, zoals sport. Enkel ben zeker om zware onderwerpen als de hierboven genoemde degenen vermijden.
 • Complimenteer hem over hoe hij eruit ziet. Hij zal je terug compliment. Maar niet over-doen.
 • Als hij beleefd, moet je date iets te doen langs dezelfde lijnen als deze, met uitzondering van het dragen van make-up. (Als hij wil, is dat prima.) Als hij gaat vanaf deze tips op een belangrijke manier, hij is waarschijnlijk nogal grof, en kan de beste keuze zijn.