Wkanl

Hoe te handelen om een vriend die je aangesloten met

Nou... je ging en deed het. Je had een moment met een vriend. Het hoeft niet om dingen te veranderen voor u als u niet wilt dat het is. Lees verder om te leren hoe om te gaan met het.

Stappen

Hoe te handelen om een vriend die je aangesloten met. Weet die dat wilden meer.
Hoe te handelen om een vriend die je aangesloten met. Weet die dat wilden meer.
 1. 1
  Weet die dat wilden meer. Als jij het was, proberen te achterhalen hoe u werkelijk over de persoon. Je zou lust hebben verward met liefde of zou kunnen zijn op een emotionele achtbaan op het moment.
 2. 2
  Erachter te komen of de persoon wil met je praten. Als ze kijken je weg vaak, de kans groot dat ze nodig hebben om zo hard als jij praat. Ook dit kan verwarrend zijn, omdat ze zouden kunnen zijn in een lastige positie, maar een gesprek met hen beide manier om de spanning los te starten.
 3. 3
  Ga naar hen toe en vragen hoe ze aan het doen zijn. Dit is een goede ijsbreker en zal een gesprek te beginnen tussen de twee van u te krijgen. Eenvoudige vragen als deze te houden gaan en geen doodse stilte. Als het nog steeds lastig, afscheid nemen en proberen een andere tijd. Enige tijd uit elkaar kunnen dit helpen. Probeer het opnieuw een andere keer.
 4. 4
  Leer van je verleden. Kom niet op een te sterk voor een van je vrienden. Zelfs als je denkt dat het is gewoon flirten, kunnen zij niet.
 5. 5
  Erkennen wat er gebeurd is, niet te doen zo onbeleefd zou zijn. Ofwel persoon moet bellen (geen e-mail of SMS) binnen 24-48 uur, vooral als u meer van hen te zien.

Tips

 • Behandel de persoon hetzelfde als je deed pre-hook up. Als emoties veranderen, praat met hen over hoe je je voelt en zien of ze zich op dezelfde manier.
 • Als je aan het daten bent iemand anders moet je duidelijk over zijn en vast te stellen of je wil of niet zal blijven om elkaar te zien.
 • Als alcohol of slecht oordeel was betrokken 'is het noodzakelijk' om de persoon contact binnen 24 uur om te bespreken wat er is gebeurd. Ook al is het lastig moet je vooraf vast te stellen wat er gebeurde en het eens over hoe verder te gaan. (Doen alsof het nooit gebeurd, zijn vrienden, zijn vrienden met voordelen, enz. dus er is geen sprake.)
 • Als u, vertel een goede vriend over. Zorg ervoor dat het is iemand die je vertrouwt, echter, anders wordt je geheim kan krijgen. Seks is een prive-aangelegenheid en niet voor publieke kennis.
 • Vermijd alle problemen door het hebben van een post-hook-up gesprek. Wees beleefd en hoffelijk voor de fysieke aandacht, maar leg uw wil duidelijk en direct.

Waarschuwingen

 • Vermijd aansluiten met je vrienden. Tenzij u duidelijk dat u wilt een relatie of je nog vrienden wilt zijn en u vertrouwd bent met praten over het aan hen hebben gemaakt, weg te houden van hen.
 • Ga er niet vanuit dat je twee zijn een koppel of iets dergelijks. Wacht tot je met ze praat om dit te beslissen.
 • Niet vertellen iedereen die je kent. De situatie was waarschijnlijk anders dan je maakte het te zijn. Je wilt niet dat de andere betrokkenen om sappige details over hun hook hoor up die gewoon niet waar zijn.
 • Liegen niet. Gaan samen met een relatie als je niet dezelfde gevoelens kan leiden tot problemen.