Wkanl

Hoe succesvol op heden als een tiener jongen

Veel jongens in hun vroege 'teens' voelen zich ongemakkelijk bij het net beginnen te date. Ze zijn niet zeker van wat van hen verwacht wordt op een 'date'. Ze zijn bang dat het meisje hem niet mooi vindt, en hij denkt dat hij liever niet toe, dan worden afgewezen. Je bent niet alleen in deze gevoelens, en dit artikel is bedoeld om alle tiener jongens die advies nodig hebben om succesvol toe te helpen.

Stappen

Hoe succesvol op heden als een tiener jongen. Wees slim met je geld.
Hoe succesvol op heden als een tiener jongen. Wees slim met je geld.
 1. 1
  Wees slim met je geld. Bieden altijd te betalen voor de datum. Dit zal haar het gevoel je haar meer dan je geld. Als ze weigert en ga liever Nederlands (om de rekening), gaan met wat ze wil. Niet persoonlijk op.
 2. 2
  Doe niet zo grof. Meisjes willen voelen als gerespecteerd mens, geen lustobject.
 3. 3
  Wees jezelf, zelfs als je een nerd. Ze besloot om uit te gaan met u en niet een andere vent voor een reden. Wat je ook doet, niet misleiden haar over wie je bent op geen enkele manier of vorm - het zal terug naar je toe komen later bijten.
 4. 4
  Oefenen ridderlijkheid. Bieden aan haar boeken te dragen voor haar, open deuren voor haar (vooral als ze in-en uitstappen van uw auto), en noemen haar ouders de heer en mevrouw wanneer u hen ontmoet.
 5. 5
  Kleden als een jonge man. Dit betekent niet dat je moet niet je eigen stijl - integendeel. Maar als een jongen een tiener wordt, zijn lichaam verandert, en je moet een beetje anders kleden om je leeftijd - je zult een meisje meer indruk als je kijkt zo volwassen als je leeftijd. Dit betekent opruimen jezelf de hele dag - zorg ervoor dat je schoon en niet gerimpeld, en dat je haar ziet er goed uit. Draag een riem, ongeacht of je shirt is verscholen in of niet. Als jongen leeftijden, verliest hij meestal een van de "curve" van het frame van een jongen, en dat is waarom de meeste volwassen mannen zie je het dragen van een gordel! Je went er wel aan hoe strakker gevoel. Ook, zorg ervoor dat je kleren passen goed en zijn geschikt voor de gelegenheid. Overwegen zijn trendy, maar zijn zelf ook. Ontwikkelen van een stijl, maar vergeet niet dat mannen over het algemeen minder mogelijkheden dan vrouwen en, hoewel de wereld is veranderd, zijn mannen nog steeds verwacht dat zij een bepaalde manier kleden, vooral voor liefhebber gelegenheden. Dus als je gaat uit, jurk een beetje mooier dan je zou doen als u luieren een weekend. Maar, moet u uw eigen stijl en individualiteit.
 6. 6
  Praat met haar. Laat haar weten dat sommige van uw belangen, in films of boeken of muziek. Dit is altijd een goede manier om een ​​gesprek te beginnen. Het zal gemakkelijk zijn om haar te antwoorden op een van de genoemde onderwerpen. Als je een klas met haar, dan vermelden iets over die klasse. Ze zullen terugkomen met ofwel ze had je niet het bericht in de klas, of zullen vermelden dat ze deed merk je. Op deze manier het gesprek kan worden geweven rond de klas, en gaat vanaf daar.
 7. 7
  Geef haar complimenten. Compliment hoe ze eruit ziet, die altijd wordt gewaardeerd, maar ook complimenteren haar op andere dingen, zoals haar capaciteiten in de kunst of sport. Als ze is een leuke meid, echt, vertel haar dus. Het is belangrijk om niet te liegen in het belang van het geven van een compliment, echter, omdat een meisje weet meestal wat ze echt waard is om gecomplimenteerd voor en voelt zich betutteld als ze vangt op dat je liegt.
 8. 8
  Houd het gesprek dynamiek. Niet alleen over jezelf praten, vraag haar over dingen die haar interesseren, haar hobby's, vrienden, wat het belangrijkste is voor haar. Als ze je vraagt ​​een vraag over jezelf, antwoord, zeg dan iets als: 'Hoe zit het met jou?' om te voorkomen dat het monopoliseren van gesprek. Dit zal ook helpen meer te weten over haar.
 9. 9
  Laat haar zien dat je geïnteresseerd bent in haar op een subtiele manier zijn. Lachen als een van jullie spreken, maak oogcontact consequent, vooral bij het ​​zitten aan een tafel met een hapje te eten, altijd direct naar haar kijken als ze tegen je praat. Het is irritant en vervelend om met iemand te praten, terwijl ze scant de kamer met hun ogen of omdraaien om te kijken naar iemand die liep gewoon door. Het toont een totaal gebrek aan interesse in wat ze over praat en maakt haar het gevoel dat je ook niet geïnteresseerd in haar, of wat ze zegt.
 10. 10
  Reageren op haar. Als ze niet goed reageren op de datum, niet wil om de handen te houden wanneer u probeert, of niet gemakkelijk converseren, en opnieuw uit voor een tijdje. Als nochtans, ze ziet er gewoon vervelen en niet geïnteresseerd in jou, snijd de datum kort en neem haar huis. Het is oke, en het is niet jouw schuld. Vergeet niet, dit is gewoon oefenen, en met voldoende praktijk zal elke dag heel goed gaan.
 11. 11
  Smile. Het zal haar laten zien dat je plezier en dat je echt wilt haar.

Tips

 • Heb plezier van haar of haar vrienden en familie niet te maken. Door te praten over iemand anders, het toont haar dat als ze niet bij je, je misschien wel over haar.
 • Persoonlijke hygiëne is meestal een belangrijk ding. Draag altijd deodorant, ruikt lekker (te veel cologne is slecht, hoewel), probeer een aantal Old Spice Original, het geeft een mooie schone geur en niet hebben dat "de lente geur" ​​of als je wilt ruiken een beetje "warmer" proberen Gillette voor douchegel en kleine spetters spray op deodorant (een cologne-Hollister, Lacoste en Europese Adelaar hebben goeden) en vergeet niet om 'mooi' te kleden. Draag geen reguliere schooljaar kleren, tenzij je zeker weet dat je date is casual.
 • Houd in gedachten dat ze net zo zenuwachtig als jij.
 • Als u niet zeker weet welk deel van je date, overleg te plegen met een vriendin van dezelfde generatie als metgezel. Better safe than sorry!
 • Wees altijd beleefd aan haar ouders of familieleden als je ze zou ontmoeten. Wanneer ze met je praten, zeker om ze te beantwoorden, niet negeren. Als de ouders niet zoals jij, is de kans groot dat u niet opnieuw het zien van haar.
 • Meisjes zullen voortdurend testen u, houd je gemoedstoestand en niet laten hun kleine dingen storen, aka STERK
 • Komen niet over als een "player" of datum rond. Meisjes zullen niet willen dat jij en je die reputatie voor altijd zal hebben.
 • Wees niet opdringerig of bazig. Niet de vraag je naar een bepaald restaurant of een film. Vertel haar waar je zou willen gaan en vragen of ze zou genieten toetreding tot u, bij voorkeur vooraf. Als ze nee zegt, dan vragen waar ze zou willen gaan.
 • Als je graag / verpletterd op het meisje voor een lange tijd, soms met vermelding van de kleine dingen die je deed om haar aandacht zal 'schattig' voor haar zijn. -Note-dit hangt volledig af van het soort meisje en over het algemeen niet aanbevolen, tenzij dingen zijn echt goed gaat, of zijn de 2e/3e datum.
 • Als ze je vraagt ​​op een tweede date en je mag haar niet, zeg iets als "Nee dank je, ik ben niet echt aan het." Ze zal de hint te krijgen.
 • Een beetje pronken is goed als het klaar is in goede pret. Als je eigenwijs bent, duw je het, of u hier overschrijden alle grenzen, zal je af komt als een complete idioot. Kijk uit.
 • Pick altijd haar naar haar deur voor de datum, nooit ergens anders te ontmoeten. Op deze manier haar ouders een kans om je te ontmoeten, en krijgen een goede eerste indruk, als je slim natuurlijk bent.
 • Bij het overwegen wat te doen voor je date, is het beste te denken van een paar opties voor activiteiten of locaties en laat je date beslissen onder hen. Dit toont het meisje dat je het initiatief hebt genomen, maar dat je nog hebt verlaten haar een keuze te maken.
 • Leren wanneer het OK is om deze regels te overtreden, maar wacht tot je ervaren bent.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet alle meisjes zijn hetzelfde! Het meisje dat je bent met nu kunnen genieten van bepaalde dingen meer dan een meisje dat je eerder hebt gedateerd. Haar te leren kennen voordat u aanneemt dingen.
 • Lach niet te maken van haar. Dit zal alleen haar ongemakkelijk, haar gekwetst, of misschien maakt haar denken dat je een eikel. Korte, zachte plagen is OK en kan leuk zijn voor jullie beiden, maar alleen als ze weet dat je een grapje. Als ze denkt dat je bent gemeen zijn of proberen om haar te kwetsen, ze zal je niet meer zien. Dus voel je vrij om spelenderwijs de grap met haar en geniet van de profilering als ze je te pakken krijgt met een weerwoord, maar laat het niet escaleren tot daadwerkelijke verbale duel.
 • Be nice! Meisjes vinden het heerlijk als jongens zijn rijp en zoet, zelfs rond hun vrienden.
 • Kijk nooit op een deel van haar andere dan haar ogen anatomie. Zelfs als je niet denkt dat het beledigend zou kunnen zijn, kan het haar erg ongemakkelijk.
 • • Kijk hoe je je geld: ga gemakkelijk op giften. Als je koopt veel dingen voor haar kan ze vinden je te makkelijk en zouden voelen het OK is om u alleen te gebruiken voor uw geld.
 • Dateren niet een meisje alleen voor haar lichaam. De relatie zal niet worden beloond voor een van jullie.
 • Als je niet echt zorgen over dit meisje, doe geen moeite. Het is een verspilling van uw tijd tot op heden een meisje dat je niet echt schelen.
 • Raak haar nooit op een manier die zou kunnen worden geïnterpreteerd als opdringerig, vooral de billen of borsten.