Wkanl

Hoe succesvol op heden als een tienermeisje

Je rondhangen met jongens op school de hele tijd en je voelt dat velen van hen zijn echt goede vrienden. Je ontmoet ze op feestjes, of hangen met hen in het winkelcentrum, maar zijn nooit echt uit gegaan op een 'date' met een van hen. Eigenlijk heb je nooit echt een 'date' met elke man. Je bent nerveus net te denken over dating, en willen ervoor zorgen dat als je wel een echte date met een man, dat je weet wat te doen en hoe te handelen.

Als dit u, lees dan verder om te leren hoe je een succesvolle dater als een tienermeisje te zijn.

Stappen

Hoe succesvol op heden als een tienermeisje. Als je een man die je wilt, in een van je lessen, kunt u hem laten weten dat je in hem geïnteresseerd zijn.
Hoe succesvol op heden als een tienermeisje. Als je een man die je wilt, in een van je lessen, kunt u hem laten weten dat je in hem geïnteresseerd zijn.
 1. 1
  Als je een man die je wilt, in een van je lessen, kunt u hem laten weten dat je in hem geïnteresseerd zijn. Je kunt lachen naar hem in de klas, of als je loopt hem voorbij. Als hij stopt met je praten over het onderwerp die u neemt, breng het gesprek rond naar wat je graag doet. Vertel hem over een film die je net zag, of ongeveer een die je echt wilt zien. Hij zou de hint te nemen, en vragen of je wilt gaan zien met hem.
 2. 2
  Als u de film bespreekt u zou willen zien, en hij vraagt ​​je niet om te gaan met hem, het is volkomen juist voor u zachtjes tegen hem te vragen of hij wil de film te zien met je mee. Als hij zegt dat hij graag... goed, dan heb je een date komen!
 3. 3
  Stel een tijd en dag voor het gaan naar de film bij elkaar te zien. Vraag hem om u ophalen bij uw huis, zodat je ouders hem kunnen ontmoeten. Nooit ontmoeten op een hoek, of op straat, of in de bioscoop. Vergeet niet om hem afzetten bij uw huis zo goed.
 4. 4
  Halen uit een outfit te dragen. Maakt het speciaal, en niet wat je meestal dragen naar school. Als je kunt, zet een nieuwe draai aan je haar stijl, maar dat je niet hetzelfde als elke dag kijken. Zet een haar clip op je haar, als je stijl toelaat. Ga lichtjes met de make-up, net genoeg om een ​​beetje kleur toe te voegen aan je gezicht en ogen. Vergeet niet dat je jezelf wilt zijn ten koste van alles. Je zou niet willen dat hij de verkeerde indruk krijgen of dat je probeert te hard.
 5. 5
  Voeg extra / optionele accenten, zoals bijpassende oorbellen en draag gecoördineerde schoenen. Kom niet te chic. Immers, het is een film, niet een dans die je gaat, en u wilt zich prettig voelt.
 6. 6
  Toen hij klopt op de deur van de dag van de datum, moet u uw ouders de deur open en verwelkomen hem. Op deze manier zal zijn nervositeit zijn tot rust gekomen, omdat hij al zou je ouders hebben ontmoet. Dan, na een moment, terloops ga de kamer, met een glimlach, en verwelkomen hem.
 7. 7
  Na een kort gesprek, kunt u dan op uw weg naar de film. Als je te lang blijven praten, zou je de show-tijd missen. En je wilt niet baarde hem of heb je ouders lang genoeg om je voor schut op geen enkele manier.
 8. 8
  Zorg ervoor dat je je ouders waar je naartoe gaat, en de geschatte tijd zul je thuis vertellen. Geef ze ook de naam van de jongen, adres en telefoonnummer. Als je een avondklok, zorg ervoor dat je date begrijpt dat je moet thuis zijn tegen die tijd. Als je te laat bent, mag u niet worden toegestaan ​​om opnieuw uit te gaan voor een tijdje.
 9. 9
  Het is gebruikelijk dat de jongen om te betalen voor het meisje op een 'date'. Echter, als je het gevoel dat het misschien zou hij niet kunnen veroorloven, bieden om te betalen voor uw ticket. Als hij staat erop dat hij betaalt, net bedank hem en laat hem aan.
 10. 10
  Als hij vraagt ​​of je wilt wat popcorn en frisdrank, dan weet je dat hij van plan is te betalen voor dat ook. Als hij vraagt ​​niet, kies dan niet gewoon kopen het zelf. Het zal hem ongemakkelijk voelen over het niet kunnen om popcorn veroorloven.
 11. 11
  Als je hem echt leuk, is het toegestaan ​​om uit te reiken en houd zijn hand. Kleine dingen zoals dit maken iemand weten dat je ze leuk vind. Maar zorg ervoor dat hij reageert op je op een goede manier. Bijvoorbeeld, als hij deinst terug uit de buurt van uw aanraking, hij is ofwel een beetje verlegen, of misschien is het een beetje te snel voor hem. Wees er zeker van hem wat tijd om te ontspannen en aan te passen aan te geven.
 12. 12
  Na de film, u beiden zou instemmen met een hapje, of een hapje te eten. Als dat zo is, laat hem naar het restaurant of snack plaats suggereren. Hoogst waarschijnlijk zal hij een plek die hij zich kan veroorloven suggereren.
 13. 13
  Houd het gesprek over jullie beiden, en niet hog het gesprek (aka praten te veel). Niet opscheppen over je capaciteiten of prestaties en luisteren gretig over wat hij te zeggen heeft over zichzelf. Luister naar hem, naar hem kijken als hij spreekt, en niet in de kamer rond te kijken om te zien of iemand die je kent is rond. Hem het gevoel alsof hij is speciaal, en dat je blij te zijn met hem.
 14. 14
  Niet bekritiseren zijn vrienden, noch praten over iemand die je kent. Het zal het klinken alsof je gewoon een roddel, en jongens hou niet van dat in een meisje. Hij zou denken dat je praat over hem achter zijn rug.
 15. 15
  Niet blijven denken als je zal kussen. Het is alleen je eerste date, wil je niet wanhopig lijken. Maar als je zoenen gewoon gaan met het, tenzij je niet wilt om hem te kussen.
 16. 16
  Ontspannen, genieten, lachen om zijn grappen, luisteren naar zijn verhalen, en er zeker van zijn dat hij zal je weer mee uit te vragen.

Tips

 • Als hij vraagt ​​om een ​​andere datum, en je echt niet leuk om met Hem, dan beleefd weigeren, met een korte toelichting. Niet maken van excuses, want het is zowel onbeleefd en hij kon ontdekken dat je liegt. Als de man probeert om je kussen en je niet klaar lopen niet weg, eerlijk vertel hem je niet klaar te gaan in uw eigen tempo.
 • Zorg ervoor dat zowel jij als je date hebben besloten wie betaalt. Als jullie beiden denken dat de ander is het betalen en geen van jullie geld hebben gebracht, nou dan ben je genaaid. Als u bent degene die de datum aangeboden, moet je de ene betaalt, tenzij anders besloten worden.
 • Voorafgaand aan de datum, zorg ervoor dat je onder de douche, was je haar en je tanden poetsen. Lichtvaardig spuit wat parfum op je, maar heel licht. Je wilt dat hij je opmerkt, niet uw parfum geur.
 • Als hij vraagt ​​of je wilt popcorn, dan bieden tot een klein formaat met hem te delen om geld te besparen. Hij zal het op prijs stellen, en niet altijd denken dat je bent een goudzoeker.
 • Als je vrienden te zien die je kent, terwijl op de datum, introduceren hem aan hen bij naam, maar niet uit te nodigen om mee te doen. Vergeet niet, wil hij vanavond met u zijn, en niet met anderen. Gewoon weer van hen, en praat met je date.
 • Laat hem naar de deur te openen naar de auto. Als hij niet gaat om het te openen, kan hij zich niet comfortabel voelen doen.

Waarschuwingen

 • Laat nooit iemand ooit profiteren van u, of met je praten in het doen wat je niet wilt doen!
 • Tijdens het kijken van de film, als hij slaat zijn arm om je heen, dichter bij u, neem controle. Als u niet vertrouwd bent met hem om te dichtbij te voelen, te stappen en hem vragen om zijn arm te verwijderen. Laat hem niet denken dat je niet van hem, laat hem weten dat je niet geïnteresseerd bent in wat het ook is hij aan het doen is. Als hij blijft, dan opstaan ​​en vertrekken. Bellen naar huis en vraag iemand om u op te halen.
 • Als je hem weer te zien na de datum, zoals rond school, en hij lijkt gewoon te negeren of te vermijden je, sloot de man. Het is duidelijk dat hij niet een goede tijd. Maak je geen zorgen, het is zijn verlies!